به نظر من:
سونی اکسپریا ال خوبه.
جی 700 دوربین نسیتا خوبی نداره چه برسه به عالی ، ایکسپریا ال هم چندان خوب نیست اما از جی 700 بهترهتوی این رنج g700 و اکسپریا ال خوبن
مخصوصا g700
حالا واقعا کدومش بهتره؟جی 700 دوربین نسیتا خوبی نداره چه برسه به عالی ، ایکسپریا ال هم چندان خوب نیست اما از جی 700 بهتره
از تی بدم نیومده چون صفحش نسبت به وی بزرگتره اما میگن باتریش عوض نمیشه یعنی وی بهتر از تی هستش؟اگه دوربین برات مهمه به هیچ وجه سمت هواوی نرو !
با این بودجه میتونی اکسپریا S , T , TX بگیری که دوربینشون خوبه ( عالی نیست ! )
اکسپریا V هم میتونی بگیری که دوربینش حرف نداره
نه خب گوشی ای که دستمه مال 3 سال پیشه میخوام عوضش کنم نه دوربین بخرم اما تو خرید گوشی دوربین برام از همه چیش مهمتره . فکر کنم وی سونی بد نباشهاگه فقط گوشی رو به خاطر دوربینش میخواید با این قیمت میتونید یه دوربین خیلی عالی با کیفیت بالا بخرید واصلا کیفیت دوربین گوشی هیچوقت به پای دوربین دیجیتالی نمیرسه وتو این رنج قیمت دوربین دیجیتالی های کانن مثل این http://www.digikala.com/Product/DKP-14943/Canon-Powershot-SX280-HS/دوربین-دیجیتال-کانن-پاورشات-SX280-HS
گزینه ی بسیار خوبی هستند.
میگن تی باطریش عوض نمیشه و عوضش وی ضد آب هم هست اما خب صفحه تی بزرگتره نمیدونم...به نظر من:
اگه میخواید دوربین خوبی داشته باشه باید کمی افزایش بودجه بدید و تی رو پیشنهاد میکنم
تی ایکس هم همون مشخصات تی رو داره ولی باطریش قابل تعویضهمیگن تی باطریش عوض نمیشه و عوضش وی ضد آب هم هست اما خب صفحه تی بزرگتره نمیدونم...
عوض نمیشه.مشکلی نداره.گوشی که هنگ کرد با گرفتن چند دکمه ریست میشه گوشی.میگن تی باطریش عوض نمیشه و عوضش وی ضد آب هم هست اما خب صفحه تی بزرگتره نمیدونم...
وسطیه چیه؟
تی با تی ایکس فرق داره؟وسطیه چیه؟
Xperia Vوسطیه چیه؟
همون از همه قشنگترهXperia V