• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه گوشی خوب پیشنهاد بدید

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها .
اگه خدا بخواد سیم کارت منو ماه بعد میدن و حالا به فکر اینم که یه گوشی به درد بخور بخرم . راستش جیبم تا 250 تومن رو ساپورت میکنه و حتی ریال بیشتر هم نمیتونم پول بدم . در مورد گوشی مورد علاقم هم بگم که دوربین خوب ، سیمبین ، کارت خور ، کیفیت خوب صدا داشته باشه . از پیشکسوت های عزیز خواهش میکنم که راهنماییم کنن . خیلی ممنون .

یه سوال دیگه : گوشی های سونی اریکسون ساخت کجا هستند ؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از Mohammad~Reza :
سلام بچه ها .
اگه خدا بخواد سیم کارت منو ماه بعد میدن و حالا به فکر اینم که یه گوشی به درد بخور بخرم . راستش جیبم تا 250 تومن رو ساپورت میکنه و حتی ریال بیشتر هم نمیتونم پول بدم . در مورد گوشی مورد علاقم هم بگم که دوربین خوب ، سیمبین ، کارت خور ، کیفیت خوب صدا داشته باشه . از پیشکسوت های عزیز خواهش میکنم که راهنماییم کنن . خیلی ممنون .

یه سوال دیگه : گوشی های سونی اریکسون ساخت کجا هستند ؟
گوشی های سونی اریکسون اکثرا مال چین هستن.مالزی هم فکر کنم میزنه.بعضی هاش رو مثل w900 ژاپن زده. سوئد هم که فکر کنم داره میزنه.
توی این رنج قیمت اگر بخوای سیمبین داشته باشه 7610 و 6630 از نوکیا البته بازهم داره توی این مایه ها ولی کیفیت صدای خوبی ندارن.
اگر صدا و دوربین خوب می خوای K750 سونی خوبه.یا w300 که واکمن هم هست
یه سر اینجا بزن واسه قیمتها البته یکم گرون زده.

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- میشه یه نفر توضیح بده که دقیقا تفاوت سیمبین با جاوا چیه ؟
2- 7610 بهتره یا 6630 ؟ چرا ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیمبین این قابلیت رو برای شما فراهم میکنه که انواع و اقسام برنامه ها رو بسته به نیازتون نصب کنید .. جاوا همچین امکانی رو در سطح بسیار محدودتر داره .. یه جوری بخوایم تشبیه کنیم میشه مثه تفاوت داس و ویندوز! //

من 6681 رو پیشنهاد میدم .. از هر نظر عالیه ..

Mohammad~Reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
سیمبین این قابلیت رو برای شما فراهم میکنه که انواع و اقسام برنامه ها رو بسته به نیازتون نصب کنید .. جاوا همچین امکانی رو در سطح بسیار محدودتر داره .. یه جوری بخوایم تشبیه کنیم میشه مثه تفاوت داس و ویندوز! //

من 6681 رو پیشنهاد میدم .. از هر نظر عالیه ..

از راهنماییتون خیلی ممنونم .

الان 6680 تو بازار چنده ؟ و با کدوم گارانتی بخرم ؟

m4trix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mohammad~Reza :
از راهنماییتون خیلی ممنونم .

الان 6680 تو بازار چنده ؟ و با کدوم گارانتی بخرم ؟
290 iratel

بالا