• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو برداشت کنید

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
امروز سایتی رو بهتوون معرفی می کنم که مین پرداختش 0.2 یورو هست
و به لیبریتی و پی پال پرداخت داره
وشما روزانه فقط با کلیک های خودتون می تونید 0.023 درمد داشته باشید
یورو هم که همه ی می دونن ارزشش از دلار بیشتره
فک نکنم چیز مهمی مونده باشه که نگفته باشم
اینم بنر عضویت

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام .

عضو شدم .

کلیکر سایت های next gen رو داری .
پی ام می کنی .

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
تا الان دو نفر عضو شدن
که ازشون کمال تشکر رو دارم
GreenRoad
jomong777

ممنون

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
الان رفتم وارد بخش برداشت شدم
دیدم مینش به 1 دلار تغییر پیدا کرده
اول فک کردم شاید سایت خوبی نباشه
بعد دیدم
اون بالا از خیلی وقت پیش توضیح داده بود

€arn-ON News 21st of March 2013
Minimum temporarily raised to €1.00
From today we have to increase the minimum payout of € 1. So far, we sent manually over 120 payments a day and unfortunately we made in time, you get nervous, that you have to wait so long. But we promise that as soon as we back up to date, we will change the minimum to € 0.20 again. From 1st April 1 all payments will be instant, so we will not have to spend a few hours daily for sending payments.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
الان رفتم وارد بخش برداشت شدم
دیدم مینش به 1 دلار تغییر پیدا کرده
اول فک کردم شاید سایت خوبی نباشه
بعد دیدم
اون بالا از خیلی وقت پیش توضیح داده بود

€arn-ON News 21st of March 2013
Minimum temporarily raised to €1.00
From today we have to increase the minimum payout of € 1. So far, we sent manually over 120 payments a day and unfortunately we made in time, you get nervous, that you have to wait so long. But we promise that as soon as we back up to date, we will change the minimum to € 0.20 again. From 1st April 1 all payments will be instant, so we will not have to spend a few hours daily for sending payments.

من اخیرا تو چند نمونه از این سایت ها که هر روز مثل قارچ درمیان عضو بودم. همشون سرکاریه. اینا سیاست هاشون هر چند روز یکبار تغییر می کنه تا یه عده رو به دام بندازن . مثلا اول با مینیمم پرداخت ناچیز شروع می کنند بعد مینیمم رو افزایش میدن.یه مدت کلیک های 2 سنتی به بالا میزارن و تعدادشو کم و زیاد می کنند. و بعضی هام که شما به مینیم پرداخت میرسید و درخواست پرداخت میدید میگن شما فقط میتونید تا 2 برابر مبلغی که سرمایه گذاری کردید یا پک تبلیغی خریدید برداشت کنید.. بله بعد از چند روز می فهمید که حسابی مختون رو کار گرفتند.حالا بازم اصرار داری من اشتباه می گم پس هی کلیک کن و ببین...
در آخر من ترجیح میدم تو سایت های هایپ با ریسک بالاش سرمایه گذاری کنم اما تو سایت های کلیکی خودمو الاف نکنم..:rolleyes:

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
من اخیرا تو چند نمونه از این سایت ها که هر روز مثل قارچ درمیان عضو بودم. همشون سرکاریه. اینا سیاست هاشون هر چند روز یکبار تغییر می کنه تا یه عده رو به دام بندازن . مثلا اول با مینیمم پرداخت ناچیز شروع می کنند بعد مینیمم رو افزایش میدن.یه مدت کلیک های 2 سنتی به بالا میزارن و تعدادشو کم و زیاد می کنند. و بعضی هام که شما به مینیم پرداخت میرسید و درخواست پرداخت میدید میگن شما فقط میتونید تا 2 برابر مبلغی که سرمایه گذاری کردید یا پک تبلیغی خریدید برداشت کنید.. بله بعد از چند روز می فهمید که حسابی مختون رو کار گرفتند.حالا بازم اصرار داری من اشتباه می گم پس هی کلیک کن و ببین...
در آخر من ترجیح میدم تو سایت های هایپ با ریسک بالاش سرمایه گذاری کنم اما تو سایت های کلیکی خودمو الاف نکنم..:rolleyes:

ممنونم بابت اینکه تجربه های گران قدرتون رو در اختیار من گذاشتید:eek:
اما من تست می کنم
اگر پرداخت نکرد که خوب حق باشماست :(
اگر هم که پرداخت کرد خوب ...........:happy:

اگر پرداخت کرد حتما مدرکش رو اینجا میذارم
اگر هم پرداخت نکرد باز اینجا اعلام میکنم که دوستان الکی وقت صرف نکن

موفق باشید;)

بالا