alnajon
Registered User
- نوشتهها
- 198
- لایکها
- 50
نرم افزار دریافت سریال روزانه نود 32 ! رایگان !
با سلام
من دیدم خیلی ها هر روز توی اینترنت میگردن تا سریال و پسوورد های نود 32 پیدا کنن تا بتونن آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن !
به همین دلیل به این فکر افتادم که یک نرم افزار درست کنم و هر روز سریال های تازه و آپدیت رو توی اون بذارم تا شما تنها با یک کلیک سریال های همون روز رو دریافت کنید و از اون استفاده کنید !
کار با نرم افزار بسیار ساده است و تنها با ورود به نرم افزار و زدن دکمه مربوطه لیستی از تمام سریال نامبر ها و پسوورد های همون روز رو برای شما لیست میکنه !
ویژگی های کلیدی نرم افزار :
1 - بسیار سریع
2 - ارائه سریال های روز و کارآمد
3 - محیط ساده و کارپسند
4 - حجم بسیار کم
5 - ارائه لایسنس های ماهانه که آنتی ویروس شما را بطور قانونی فعال میکنه و شما تا یک ماه مشکلی با اپدیت نخواهید داشت !
6 - و...
در ضمن کسایی که میخواهن تبلیغ کنن هم پایین نرم افزار یه بنر میتونن بذارن ! برای این کار با ای دی یاهو تماس بگیرید :
Yahoo ID : Khoorshid.shop
لینک دانلود نرم افزار : http://up.wallpaperhd.ir/UsPa.zip
حجم : 390 کیلوبایت
موفق و سربلند باشید
* در ضمن انتشار نرم افزار مانعی ندارد *
با سلام
من دیدم خیلی ها هر روز توی اینترنت میگردن تا سریال و پسوورد های نود 32 پیدا کنن تا بتونن آنتی ویروسشون رو آپدیت کنن !
به همین دلیل به این فکر افتادم که یک نرم افزار درست کنم و هر روز سریال های تازه و آپدیت رو توی اون بذارم تا شما تنها با یک کلیک سریال های همون روز رو دریافت کنید و از اون استفاده کنید !
کار با نرم افزار بسیار ساده است و تنها با ورود به نرم افزار و زدن دکمه مربوطه لیستی از تمام سریال نامبر ها و پسوورد های همون روز رو برای شما لیست میکنه !
ویژگی های کلیدی نرم افزار :
1 - بسیار سریع
2 - ارائه سریال های روز و کارآمد
3 - محیط ساده و کارپسند
4 - حجم بسیار کم
5 - ارائه لایسنس های ماهانه که آنتی ویروس شما را بطور قانونی فعال میکنه و شما تا یک ماه مشکلی با اپدیت نخواهید داشت !
6 - و...
در ضمن کسایی که میخواهن تبلیغ کنن هم پایین نرم افزار یه بنر میتونن بذارن ! برای این کار با ای دی یاهو تماس بگیرید :
Yahoo ID : Khoorshid.shop
لینک دانلود نرم افزار : http://up.wallpaperhd.ir/UsPa.zip
حجم : 390 کیلوبایت
موفق و سربلند باشید
* در ضمن انتشار نرم افزار مانعی ندارد *