• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یچیز توپ می خوام که مایش حدود500000باشه(فوووووررری)

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم بدونم بهترین انتخاب برای گوشی در بازار فعلی تهران با قیمتی حدود 500 تومن چیه
یکم خیلی فووووووویه!!!!!!!!!!!!!!:blink:
اگه ممکنه مدل ها ای که پیشنهاد می کنید کمی از خصوصیاتشم بگید
منتظر راهنمایی هاتونم
با تشکر absss

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
سونی اریکسون W900
بهترین دوربین ( عکاسی و فیلمبرداری ) رو در حال حاضر داره
بهترین بازی 3D
بهترین پخش MP3
صفحه بزرگ
خوشگل
خوب
مامان
فقط جاواست و اگر سیستم عامل می خوای خیلی به کارت نمیاد . هر چند سیستم عامل هم خیلی به کار نمیاد !
قیمت هم حدود 500 تومنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از ABSSS :
با سلام
می خواستم بدونم بهترین انتخاب برای گوشی در بازار فعلی تهران با قیمتی حدود 500 تومن چیه
یکم خیلی فووووووویه!!!!!!!!!!!!!!:blink:
اگه ممکنه مدل ها ای که پیشنهاد می کنید کمی از خصوصیاتشم بگید
منتظر راهنمایی هاتونم
با تشکر absss

اگر بلدی با سیمبین و برنامه هاش کار کنی (مثل برنامه های 6600) به نظر من بهتره ان 70 یا 6680 نوکیا رو بگیری . سرعت خوب آنتن دهی خوب با کیفیت عکس و ام پی تری مناسب
اگر سیمبین بلد نیستی و بکارت نمیاد به نظرم سامسون دی 600 بگیر که یک گوشی خیلی عالیه . دابلیو 800 سونی اریکسون هم خوبه ام پی تری و دوربینش خوبه 6270 نوکیا هم خوشگله و صداش خوبه . اما دابلیوئ 900 سونی اریکسون رو توصیه نمیکنم به قیمتش نمی ارزه و سنگین و بزرگه بازیهاش هم میگن خوبه ولی به شرطی که اصلا گیرت بیاد. برنامه هم نمیخوره تا به کسی هم نگی که 500 پولشو دادی نمیفهمه

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
اگر بلدی با سیمبین و برنامه هاش کار کنی (مثل برنامه های 6600) به نظر من بهتره ان 70 یا 6680 نوکیا رو بگیری . سرعت خوب آنتن دهی خوب با کیفیت عکس و ام پی تری مناسب
اگر سیمبین بلد نیستی و بکارت نمیاد به نظرم سامسون دی 600 بگیر که یک گوشی خیلی عالیه . دابلیو 800 سونی اریکسون هم خوبه ام پی تری و دوربینش خوبه 6270 نوکیا هم خوشگله و صداش خوبه . اما دابلیوئ 900 سونی اریکسون رو توصیه نمیکنم به قیمتش نمی ارزه و سنگین و بزرگه بازیهاش هم میگن خوبه ولی به شرطی که اصلا گیرت بیاد. برنامه هم نمیخوره تا به کسی هم نگی که 500 پولشو دادی نمیفهمه
با این قیافه توپ معلومه بالای 550 تومن هم میرزه
w900_offlaying.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
اگه به سیمبین اهمیت میدی به غیر از نوکیا انتخابهای دیگه مثل سونی اریکسون پی910 هم هست که سیمبین و سخت افزار قویی داره و از نظر ام پی تری هم فوقالعاده عمل میکنه خودم صداشو شنیدم با کا750 کل گذاشته بودم ضایع شدم:blush:
p910_css25.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
یه عکس دیگه از پی 910 برای نمایش صفحه لمسیش
se-P910.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقن dead_chatter جان دستت درد نکنه
اگر به سیستم عامل اهمیت می دین و کاری با دوربین ندارین P910 اما اگر سیستم عامل خیلی براتون مهم نیست
W900 . واقعا توپه

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
نظر شما راجع به jam black چیه؟؟؟

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
imate jasjar خیلی خوبه اما jam نه

بالا