• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی از بهترین سایت های GPT(مخصوص بیکارا)

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
خوب اگه حوصله خوندن ندارید فقط پررنگ ها رو بخونید ولی پیشنهاد می کنم همشو بخونید
اول از همه بگم که این سایت به درد کساییی که می خوان یه شبه میلیونر شن نمی خوره
درامد این سایت خیــــــــــــــــــلی کمه ولی بسته به خودتون می تونه به روزی چند دلار هم برسه

خوب اولا این سایتی که می خوام معرفی کنم چندین روش داره برای پول به دست اوردن:D
اولیش که خودتونم می دونید PTC یعنی Paid to Click
دومیش هم PTR یعنی Paid to Read هست که تقریبا مثل بالاییه:happy:

اما!!! موضوع فقط به همینجا ختم نمیشه
شما 3 روش دیگه برای بدست اوردن پول دارید
Paid to Signup که به ازای هر بار 10 سنت به شما میده ولی به درد نمی خوره چون برای تایید شدن معمولا باید 1 ماه تو اون سایت فعالیت کنید

Click Exchange که برای وبمستر ها بسیار عالیه چون می تونن وب سایت خودشونو تبلیغ کنن اونم مجانی
ولی به درد کاربرای عمومی هم می خوره الان می گم چرا

و اما مهمترینش که Paid to Promote هست!!!:lol:

اگه نمی دونید چیه بزارید توضیح بدم:
PTP یعنی کسایی بیان صفحه ی شما رو تماشا کنن و شما پول بگیرید در واقع یه جور کسب بازدید کننده هست برای سایت، ولی اگه کسی صفحه ی شما رو تماشا کنه و عضو بشه اونوقت اون میشه زیر مجموعه شما

فکر کنم حدس زده باشید Click Exchange به چه درد می خوره
جالبیه PTP اینه که اگه حتی عضو های سایت هم صفحه ی شما رو ببینن بازم قبوله

خوب الان از بالا دوباره توضیح میدم
1. PTC این که دیگه همتون می دونید میری رو تبلیغ کلیک می کنی و پولشو می گیری
ولی درامدش: شما بین 0.05 تا 1 سنت برای هر تبلیغ می گیرید0.05 سنت یعنی هر 20 تا 1 سنت

کمه نه؟ خوب در عوض سایت بین 40 تا 50 تا تبلیغ داره! و اگه خیلی بیکار باشید و هی رفرش کنید این تعداد به 120 تا هم می رسه!!!! یعنی 3 4 سنت حداقل
من خودم یبار تو 1 روز 6 تا تبلیغات 1 سنتی کلیک کردم که مجموعا اون روز 9 سنت در اوردم

2. PTR که درامدش کمه روزی بین 3 تا 10 تبلیغ 0.05 سنتی داره

3. PTSU که درامدش 10 سنت برای هر عضویتی که کامل کنید ولی اصلا ارزششو نداره چون خیلی وقت باید صرف کنید

4. Click Exchange که خیلی جالبه! شما به ازای هر 2 بازدید می تونید 1 بازدید برای سایتتون داشته باشید ولی فقط این نیست، بعضی وقتها وسط تماشای سایت ها یه بازی براتون باز میشه که 4 انتخاب دارید
توی هر کدوم از این ها تعدادی: Banner ads, Click credits, PTP clicks, Money هستش که جز پول و PTP Clicks بقیه برای تبغات به کار میره (می تونید لینک PTP خودتون رو تبلیق کنید ;))

5. PTP :شما به ازای هر بازدید از صفحه بین 0.00075 تا 0.002 سنت بسته به کشور بازدید کننده دریافت می کنید

اگه وبمستر هستید می تونید این لینک رو تو سایتتون در حالت Popup بزارید تا بازدید کننده هاتون خواه ناخواه بهتون پول بدن

اما نحوه ی پرداخت:
برای پیپال مینیمم 10 سنت و برای الرت پی مینیم 1$ (به خاطر محدودیت الرت پی در حداقل جابجایی پول)
پرداختی دارند من خودم 14 سنت دریافت داشتم فقط بزای اطمینان

برای ثبت نام به لینک در امضام مراجعه کنید (لطفا کلیک نکنید)
اگر هم معرفتشو داشتین زیر مجموعه من بشید چون هیچی ازتون کم نمیشه فقط یه تشکری از من کردید

Last edited:
بالا