Mr. Smith
Registered User
متاسفانه چند روز پیش با یکی از وب سایت های تبلیغاتی کلاه بردار به اسم : http://www.randombanerfree.mihanblog.com/ روبرو شدم. البته خودشون با من تماس گرفتند. گفتند که هر چه قدر بازدید کننده بخوای برات میفرستیم. بعد قرار شد که آزمایشی یه هفته بازدید کننده بفرستن. البته تو 3 روز اول معلوم شد که چه حقه ای سوار میکنن. اینا یه سیستم به اصطلاح تبادل رایگان بنر ایجاد کردن و تو خیلی از سایت ها و وبلاگها بهشون کد دادن به این امید که بنر با بقیه سایتها ردوبدل کنن. حالا اینا باکس های دریافتی رو به کل صفحه که یه سری بنر قرار داره لینک دادن. حالا هر بار که بازدید کننده وارد هر کدوم از این سایتهایی که اینا باکس دارن وارد میشه توسط یک رباتی که اینا رو سرورشون نصب کردن برای همه اعضای خودشون یک بازدید رو کانتر میندازه!! یعنی هیچکس وارد سایت شما نمیشه ولی کانتر براتون میندازه و حتی آی پی اون بازدید کننده هم به اسم شما میافته و اینا هم به شما نشون دادن که طبق آمار شما روزی هزاران بازدید کننده دارید ولی عملا بازدید کننده های شما هیچکسی نبوده جز این ربات کلاه بردار.
از دوستانی که به این سایت باکس دادن خواهش میکنم امکان این سو استفاده رو ازینا بگیرن.
از دوستانی که به این سایت باکس دادن خواهش میکنم امکان این سو استفاده رو ازینا بگیرن.