سلام دوستان
چندیست مدام سوالات سئو و اینها پرسیده میشه
خواهش من اینه که
یکی بیاد این تنظیمات وردپرس و کارهای بهینه که سئو کارها روی سایت ها انجام میدن را خدا خیرش بده اینجا مطرح کنه
خیال همه راحت بشه
سایت های زیادی هستن که اگر مدیرانشون راضی بشن این موارد را بگن دیگه دغدغه سئو هم نیست
لطفا کسی تجربه ای داره بگه
همه استفاده کنن
امیدوارم به جای جواب اسپم زده نشه
دوست عزیز منم با نظر بعضی از دوستان موافقم؛
شما 2 تا مشکل اصلی داری، اول این که فکر میکنی سئو یه مبحث خیلی کوچیک و مبتدی هست و میشه 2 روزه یادش گرفت،
دوم فکر میکنی سئو هیچ دردسری نداره و با چند تا کار خیلی راحت میشه سئوسایت رو برد بالا،
عزیز من کسانی رو میشناسم که تا 1-2 میلیون فقط هزینه 1 سئو سایت کردن،
شما توقع داری الان من بیام همه مقالات سئو رو اینجا در اختیار شما قرار بدم و شما 2 روزه بشی یک سئوکار حرفه ای،
اگر واقعا میتونی تلاش کنی و اون پشتکارش رو داری،
میتونی از همین الان شروع کنی و هر سایتی رو باز میکنی درباره سئو بخونی،
این تاپیک چهارمی هست که دارم حرف های تکراری میزنم
شما زحمت بکش و تمامی تاپیک های بخش سئو همین انجمن سئو رو بخون،
بعد برو توی سایت های بزرگی که درباره گوگل و وردپرس و سئو نوشتن همه اینا رو هم بخون،
من تقریبا 8 ماه از زندگیم رو گذاشتم برای سئو و این 8 ماه 16 ماه گذشت چون 24 ساعت پای نت بودم، اما هنوز به خودم جرات اینو نمیدم که بگم من یه سئوکار خوب هستم،
فقط توی همین انجمن تا دلت بخواد وبمستر هست که از 3-4 سال پیش داره روی سئو و بلاگ های وردپرسی کار میکنه شما چجوری میخوای آموخته هایی که این افراد توی چندین سال داشتن رو 2 روزه و با یک تاپیک ساده دست بیاری؟!
همین 2 تا کاربری که الان پاسخت رو دادن :
MihanV و
1eng.ir
مطمئن باش اینا اون قدر توی چند سال گذشته و مدت گذشته درباره سئو و وردپرس اطلاعات جمع کردن که اگر همش رو هم بزارن جلو ما 1 سال طول میکشه تا بتونی فقط بخونیمشون، یادگیریش که دیگه جای خود دارد،
سر نخ همینجاست، اگر مرد هستی و واقعا میخوای وقتت رو درست مصرف کنی میتونی از همین جا شروع کنی، سر نخ خدمت شما، دیگه تا تهش رو میتونی بری،
موضوع جامع بهینهسازی برای موتورهای جستجو (SEO)