• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی بیاد بگه خیال همه را راحت کنه

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
چندیست مدام سوالات سئو و اینها پرسیده میشه
خواهش من اینه که
یکی بیاد این تنظیمات وردپرس و کارهای بهینه که سئو کارها روی سایت ها انجام میدن را خدا خیرش بده اینجا مطرح کنه
خیال همه راحت بشه
سایت های زیادی هستن که اگر مدیرانشون راضی بشن این موارد را بگن دیگه دغدغه سئو هم نیست
لطفا کسی تجربه ای داره بگه
همه استفاده کنن
امیدوارم به جای جواب اسپم زده نشه

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام دوستان
خواهش من اینه که
یکی بیاد این تنظیمات وردپرس و کارهای بهینه که سئو کارها روی سایت ها انجام میدن را خدا خیرش بده اینجا مطرح کنه
خیال همه راحت بشه
سایت های زیادی هستن که اگر مدیرانشون راضی بشن این موارد را بگن دیگه دغدغه سئو هم نیست
همه استفاده کنن

اگه میهن دانلود اومد و رایگان بنر گذاشت منم میام از هزینه ای که واسه سئو کردم چشم پوشی میکنم و به صورت رایگان در اختیار دیگران میذارم :wacko:

چرا انتظار داری چیزی رو که کسی واسش هزینه کرده رایگان در اختارت قرار بده ؟

چرا باید آدم راز برتری سایتش رو به رقیباش آموزش بده ؟

دنیای اینترنت رفاقت و مرام و انسان دوستی نداره و تو تجارت هم رفاقت و مرام داشته باشی زمین میخوری

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
ببینید دوست عزیز
این همه مقالات معتبر خارجی ها هست که رایگان هستن و اونا رایگان میزارن برای مردم
مهم استفاده کردن درست هست
شما اموزش و چیزی که میدونی میتونی رایگان بزاری واسه بقیه
نمیتونی هم بزاری اسپم نکن

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
ببینید دوست عزیز
این همه مقالات معتبر خارجی ها هست که رایگان هستن و اونا رایگان میزارن برای مردم
مهم استفاده کردن درست هست
شما اموزش و چیزی که میدونی میتونی رایگان بزاری واسه بقیه
نمیتونی هم بزاری اسپم نکن

شما برو ترجمه کن یاد بگیر کسی جلوتو نگرفته که . اینجا انجمنه و ملک پدری شما نیست که تعیین تکلیف میکنی . هرکس نظر خودش رو میده . نظر من هم اینه که شما میخوای بدون زحمت و هزینه به همه جا برسی . البته سرت به سنگ میخوره .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
n تا مقاله و مطلب هست
هرکی نیاز داره میتونه از این منابع استفاده کنه
خود گوگل هم که یه pdf داده سال 2009 فکر کنم
حالا سایت رو با این اموزش ها تنظیم کردن نیاز به دانش فنی داره که برای هر سایت ممکنه متفاوت باشه
کسی که خودش دانشش رو داره که هیچ , نداره میره 700 میده به ... سئو که سئو سایتش رو بترکونه :D
بعد چند وقت هم سایتش بلوک میشه , این جمله در مورد بیشتر سئو کارای ایران صدق میکنه :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام دوستان
خواهش من اینه که
خیال همه راحت بشه
همه استفاده کنن

دوست عزیز منم با نظر بعضی از دوستان موافقم؛
شما 2 تا مشکل اصلی داری، اول این که فکر میکنی سئو یه مبحث خیلی کوچیک و مبتدی هست و میشه 2 روزه یادش گرفت،
دوم فکر میکنی سئو هیچ دردسری نداره و با چند تا کار خیلی راحت میشه سئوسایت رو برد بالا،
عزیز من کسانی رو میشناسم که تا 1-2 میلیون فقط هزینه 1 سئو سایت کردن،
شما توقع داری الان من بیام همه مقالات سئو رو اینجا در اختیار شما قرار بدم و شما 2 روزه بشی یک سئوکار حرفه ای،
اگر واقعا میتونی تلاش کنی و اون پشتکارش رو داری،
میتونی از همین الان شروع کنی و هر سایتی رو باز میکنی درباره سئو بخونی،
این تاپیک چهارمی هست که دارم حرف های تکراری میزنم
hmmsmiley02.gif

شما زحمت بکش و تمامی تاپیک های بخش سئو همین انجمن سئو رو بخون،
بعد برو توی سایت های بزرگی که درباره گوگل و وردپرس و سئو نوشتن همه اینا رو هم بخون،
من تقریبا 8 ماه از زندگیم رو گذاشتم برای سئو و این 8 ماه 16 ماه گذشت چون 24 ساعت پای نت بودم، اما هنوز به خودم جرات اینو نمیدم که بگم من یه سئوکار خوب هستم،
فقط توی همین انجمن تا دلت بخواد وبمستر هست که از 3-4 سال پیش داره روی سئو و بلاگ های وردپرسی کار میکنه شما چجوری میخوای آموخته هایی که این افراد توی چندین سال داشتن رو 2 روزه و با یک تاپیک ساده دست بیاری؟!
blinksmiley.gif

همین 2 تا کاربری که الان پاسخت رو دادن : MihanV و 1eng.ir
مطمئن باش اینا اون قدر توی چند سال گذشته و مدت گذشته درباره سئو و وردپرس اطلاعات جمع کردن که اگر همش رو هم بزارن جلو ما 1 سال طول میکشه تا بتونی فقط بخونیمشون، یادگیریش که دیگه جای خود دارد،
سر نخ همینجاست، اگر مرد هستی و واقعا میخوای وقتت رو درست مصرف کنی میتونی از همین جا شروع کنی، سر نخ خدمت شما، دیگه تا تهش رو میتونی بری،
موضوع جامع بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO)

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
1 ساعته دارم تایپ میکنم آخرش نصفش فقط اومد:hmm: اینم ادامش :دی:
اینا فقط شروع کارن،
از همین الان شروع کن و مطالب این وب هارو 1 به 1 برو جلو، هر وقت تمامی مطالب این وب ها +لینک هااشون رو خوندی، تازه میتونی ادعا کنی که برای یادگیری سئو تلاش کردی،
درضمن شما وقتی یه سوال کلی میپرسی +99% آدما تفره میرن و جوابت رو نمیدن دقیقا مثل همین سوال که میگی یکی بیاد بهت سئو یاد بده، اما وقتی خودت یکم وارد بحث سئو بشی و بیای سوالات درست و حسابی و کوچیک رو بپرسی
مطمئن باش اگر روزی 100 تا تاپیک هم بزنی و سوال های خوبی (سوال های درست و حسابی + احترام) بپرسی همه این وبمسترا کامل جوابت رو میدن،
دیگه از این کامل تر نمیتونستم جواب بدم، دیگه بستگی به خودت داره که به خودت+ این وبمسترا ثابت کنی که ارزش این همه وقت گذاشتن رو داشتی یا این که توی مردونگی و پشتکار خودت شک کنی و +500-700 هزار تومن بدی به یکی از سئوکار ها و بعد از مدتی هم 1 سایت اسپم شده تحویل بگیری

http://forum.persiantools.com/t147167.html
WordPress SEO Tutorial - The Definitive Guide - Yoast

بقیه یه ذره از آقا محمد یاد بگیرن

n تا مقاله و مطلب هست
حالا سایت رو با این اموزش ها تنظیم کردن نیاز به دانش فنی داره که برای هر سایت ممکنه متفاوت باشه
کسی که خودش دانشش رو داره که هیچ , نداره میره 700 میده به ... سئو که سئو سایتش رو بترکونه
بعد چند وقت هم سایتش بلوک میشه , این جمله در مورد بیشتر سئو کارای ایران صدق میکنه

تایید میشه 100%
پ.ن: نمیدونم چرا هر کار کردم نتونتسم لینک هارو بزارم،
لینک هارو جدا برات پ.خ کردم.;)
پ.ن2: فرجاد جان چه کردی با سایت ما؟:(
خداییش حال کردی دیروز از بس که بازدید زد بالا اومد صفحه اول سایت های تفریحی توی وبگذر:happy:

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
والا من خودم در حدی نیستم که بخوام در مورد سئو نظری بدم اما به شما دوست عزیز هم اینو میگم که باید وقت بذاری رفیق .

همین تاپیک جامع سئو تو انجمن وردپرس یه منبع غنی و خوبیه . من 4 ماهه شب روز دارم این تاپیکارو میخونم میرم سراغ سایتا و وبلاگای سئو ، سایتای دیگرو بررسی میکنم که ببینم چجوری لینک میذارن چجوری مطلب میذارن و . . .

منهم چند ماه پیش مثل شما فکر میکردم تو 1 -2 هفته میشه سئو کار شد ولی الان که ورادش شدم و چندین ماهه دارم تحقیق میکنم تازه دارم به خودم میگیم : زکی هنو اول کاری .

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم مناع زیر هست که خودم دائو دنبالشون میکنم :

ای بابا چرا نصفه اومد .

این منبع هم هست :

______________________----------

3eo.ir
seomoz.ir

سایتای جالبین

Last edited:

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
والا من خودم در حدی نیستم که بخوام در مورد سئو نظری بدم اما به شما دوست عزیز هم اینو میگم که باید وقت بذاری رفیق .

همین تاپیک جامع سئو تو انجمن وردپرس یه منبع غنی و خوبیه . من 4 ماهه شب روز دارم این تاپیکارو میخونم میرم سراغ سایتا و وبلاگای سئو ، سایتای دیگرو بررسی میکنم که ببینم چجوری لینک میذارن چجوری مطلب میذارن و . . .

منهم چند ماه پیش مثل شما فکر میکردم تو 1 -2 هفته میشه سئو کار شد ولی الان که ورادش شدم و چندین ماهه دارم تحقیق میکنم تازه دارم به خودم میگیم : زکی هنو اول کاری .

تنها کمکی که میتونم بهت بکنم مناع زیر هست که خودم دائو دنبالشون میکنم :

درسته،
همون جور که گفتم شما شروع که بکنی، هر سوالی برات پیش اومد میتونی توی همین بخش بپرسی و ما هم قطعا کمک میکنیم چون چیزی نیست که بخوایم پیش خودمون نگهداریم و از انتشارش جلوگیری کنیم

اگه میهن دانلود اومد و رایگان بنر گذاشت منم میام از هزینه ای که واسه سئو کردم چشم پوشی میکنم و به صورت رایگان در اختیار دیگران میذارم :wacko:

چرا انتظار داری چیزی رو که کسی واسش هزینه کرده رایگان در اختارت قرار بده ؟

چرا باید آدم راز برتری سایتش رو به رقیباش آموزش بده ؟

دنیای اینترنت رفاقت و مرام و انسان دوستی نداره و تو تجارت هم رفاقت و مرام داشته باشی زمین میخوری

100% مخالفم،
اتفاقا دنیای مجازی و نت خیلی هم جای خوبیه برای دوستی و رفاقت،
خیلی از چیزهایی که وبمسترای اینجا یاد گرفتن بخاطر کمک های بی چشم داشت بقیه دوستان بوده و وظیفه هممون هم اینه که این دانسته هارو گسترش بدیم،
ما ایرانی ها همیشه دوست داریم علممون رو نگهداریم و مانع پیشرفت بقیه بشیم که اینو به چشم رقابت نا جوان مردانه میبینم،
برگ برنده توی وب فارسی باید تلاش و پشتکار باشه نه هزینه یا اطلاعاتی که سعی میکنیم با مخفی نگه داشتنشون از بقیه پیشی بگیریم:eek:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سایتهای رقیبت رو هر روز آنالیز کن تگها طریقه گذاشتن مطلب نوع فونت سایز فونت لینکها خروجی لینکهایی که بهش دادن تعداد مطلبی که توی روز میذارن فواصل زمانی درج مطلب همه رو بررسی کن
هر روز سایتت رو آپدیت نگه دار
تاپیک سئوی وردپرس رو از اولین تا آخرین صفحش رو مطالعه کن

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
تشکر از دوستان بابت پاسخ دندان شکن :)
من خیلی وقته مطالب مربوط به سئو رو تو یک ادمین مینویسم ، اما بعضی چیز ها رو نمیشه همه جا گفت .
من اگه تمام روش های بهینه سازی رو یاد بدم دیگه خودم باید چیکار کنم ؟
لطفا چیزایی بخواین که امکان پذیر باشه .
شما میخواین هلو رو پوست بکنیم بدیم دستتون شما فقط بفرستینش تو گلو !

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
n تا مقاله و مطلب هست
کسی که خودش دانشش رو داره که هیچ , نداره میره 700 میده به ... سئو که سئو سایتش رو بترکونه :D
بعد چند وقت هم سایتش بلوک میشه , این جمله در مورد بیشتر سئو کارای ایران صدق میکنه :D

متاسفانه بعضی از همکارا ، کارای خیلی جالبی بر روی سایت ها انجام میدن . بلک لیست هم که طبیعی شده واسشون

بالا