دوست عزیز کجای صدای این بنده خدا شبیه چاوشیه ؟لینک دانلود ترانه :
http://d.turboupload.com/d/1328137/Talabet.wma.html
دوست عزیز کجای صدای این بنده خدا شبیه چاوشیه ؟
خیلی صداش چیزه .....
حالا من منطقی هستم چیزی نمی گم ,
ولی این چرا اینجوری می خونه , بهش بگو که یکم صداش رو آزاد کنه و راحت تر بخونه
البته من فکر می کنم که این بابا دو کار که هیچ , داره سه کار رو با هم انجام می دهالبته منم قبول دارم که این بابا ئاسه خوندن کمی زور می زنه ولی خوب وقتی یه نفره ادای چاوشی و هاکان رو دراری اینجوری میشه دیگه.نیست؟
البته من فکر می کنم که این بابا دو کار که هیچ , داره سه کار رو با هم انجام می ده
علاوه بر اینکه داره ادای چاوشی و هاکان رو درمیاره , میکروفن رو هم با دهنش گرفتهیعنی در کل داره با این دهن سه کار رو با هم انجام می ده
بابا ای ول کار هر کسی نیست
دوست عزیز می شه بگین که منظور شما از این دانگ ها چیه , که اینطوری دارین بین خواننده ها تقسیمش می کنید ؟این تقلید صداها هم دیگه خیلی مسخره شدن. باز اوایل که پاپ آزد شد می رفتند از رو صدای ابی یا داریوش تقلید می کردند؛ وی الآن دیگه به صدای اندی، شادمهر، سیاوش قمیشی یا حتی همین چاوشی هم رحم نمی کنن!! باز اون قبلیا چند دانگ صدا داشتند. ابی که 6 دانگ صدا داشت یا داریوش که 2 دانگ و نیم صدا داشت. ولی سیاوش قمیشی حتی 1 دانگ هم صدا نداره. چاوشی صداش به زور در میاد. اندی هم که دیگه .....
البته من فکر می کنم که این بابا دو کار که هیچ , داره سه کار رو با هم انجام می ده
علاوه بر اینکه داره ادای چاوشی و هاکان رو درمیاره , میکروفن رو هم با دهنش گرفتهیعنی در کل داره با این دهن سه کار رو با هم انجام می ده
بابا ای ول کار هر کسی نیست
راستی این عکس هم خیلی جالب بود. دستتون درد نکنه. مال کدوم سایت هست؟
دوست عزیز می شه بگین که منظور شما از این دانگ ها چیه , که اینطوری دارین بین خواننده ها تقسیمش می کنید ؟
اگه منظور شما توانایی صدا و محدوده ی صداهاست
شما می تونید به این عکس زیر که من در یکی از سایت های موسیقی دیدمش نگاه بکنید و محدوده ی صدای خواننده ها رو ببینید
البته زیاد دقیق نیست ولی فکر کنم که از اون چیزی که شما گفتین دقیق تر باشه
ببینید که صدای قمیشی زیاد هم ... نیست , فقط محدوده ی صداش فرق می کنه و همینطور مقایسه ی داریوش با ابی