• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی پیدا شده کپی چاوشی می خونه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imanem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید . من ایمان هستم از اهواز .یه آلبوم پیدا کردم از یه نفر اهوازی به اسم محمد یاوری که کپی چاوشی و هاکان می خونه یه نفری . گوش کنین نظر بدین که اگه خوبه باز واستون بزارم . مرسی .

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
اونوقت چاوشی احتمالا صداش کپی کس دیگه ای نیست؟
297.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
صداش که ته مایه های صدای قمیشی رو داره
ولی توی آلبوم آخرش و این چهارتا آهنگ جدیدی که اخیرا از چاوشی پخش شده , واقعا صداش تغییر کرده شما می تونید خودتون گوش کنید و ببینید , صدای جدیدیه

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
صداي چاوشي تو آلبوم اولش خيلي شبيه سياوش قميشي بود. ولي رفته رفته تغيير كرد، به وي‍ژه تو آلبوم اخيرش. به نظر من الآن ديگه صداش كاملاً هويتي مستقل و متفاوت داره.

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
دوست عزیز کجای صدای این بنده خدا شبیه چاوشیه ؟
خیلی صداش چیزه .....
حالا من منطقی هستم چیزی نمی گم ,
ولی این چرا اینجوری می خونه , بهش بگو که یکم صداش رو آزاد کنه و راحت تر بخونه

;) :D :D !!!!!

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
کمیل شما خودت این آهنگ شبه چاوشی رو گوش کن
بعد می بینی که چقدر این تشابه دور از انتظاره
اصلا ... بگذریم
21.gif

imanem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته منم قبول دارم که این بابا ئاسه خوندن کمی زور می زنه ولی خوب وقتی یه نفره ادای چاوشی و هاکان رو دراری اینجوری میشه دیگه.نیست؟
ولی در کل خوب میخونه;)

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
البته منم قبول دارم که این بابا ئاسه خوندن کمی زور می زنه ولی خوب وقتی یه نفره ادای چاوشی و هاکان رو دراری اینجوری میشه دیگه.نیست؟
البته من فکر می کنم که این بابا دو کار که هیچ , داره سه کار رو با هم انجام می ده
علاوه بر اینکه داره ادای چاوشی و هاکان رو درمیاره , میکروفن رو هم با دهنش گرفته
22.gif
22.gif
22.gif
یعنی در کل داره با این دهن سه کار رو با هم انجام می ده
21.gif

بابا ای ول کار هر کسی نیست
33.gif

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
البته من فکر می کنم که این بابا دو کار که هیچ , داره سه کار رو با هم انجام می ده
22.gif
22.gif
22.gif
21.gif

33.gif

گوش کردم;)
یه دل سیر هم خندیدم:D :D :D :D :D :D :happy: :happy:

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
این تقلید صداها هم دیگه خیلی مسخره شدن. باز اوایل که پاپ آزد شد می رفتند از رو صدای ابی یا داریوش تقلید می کردند؛ وی الآن دیگه به صدای اندی، شادمهر، سیاوش قمیشی یا حتی همین چاوشی هم رحم نمی کنن!! باز اون قبلیا چند دانگ صدا داشتند. ابی که 6 دانگ صدا داشت یا داریوش که 2 دانگ و نیم صدا داشت. ولی سیاوش قمیشی حتی 1 دانگ هم صدا نداره. چاوشی صداش به زور در میاد. اندی هم که دیگه .....
65.gif

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
این تقلید صداها هم دیگه خیلی مسخره شدن. باز اوایل که پاپ آزد شد می رفتند از رو صدای ابی یا داریوش تقلید می کردند؛ وی الآن دیگه به صدای اندی، شادمهر، سیاوش قمیشی یا حتی همین چاوشی هم رحم نمی کنن!! باز اون قبلیا چند دانگ صدا داشتند. ابی که 6 دانگ صدا داشت یا داریوش که 2 دانگ و نیم صدا داشت. ولی سیاوش قمیشی حتی 1 دانگ هم صدا نداره. چاوشی صداش به زور در میاد. اندی هم که دیگه .....
دوست عزیز می شه بگین که منظور شما از این دانگ ها چیه , که اینطوری دارین بین خواننده ها تقسیمش می کنید ؟

اگه منظور شما توانایی صدا و محدوده ی صداهاست

شما می تونید به این عکس زیر که من در یکی از سایت های موسیقی دیدمش نگاه بکنید و محدوده ی صدای خواننده ها رو ببینید

البته زیاد دقیق نیست ولی فکر کنم که از اون چیزی که شما گفتین دقیق تر باشه

ببینید که صدای قمیشی زیاد هم ... نیست , فقط محدوده ی صداش فرق می کنه و همینطور مقایسه ی داریوش با ابی

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
منظورم از دانگ کشش صداتی خواننده است. نه لزوماً محدودهء نتهایی که بتونه اجرا کنه.
مثلاً کشش صدای ابی خیلی بالاست. ولی مثلاً صدای سیاوش قمیشی در بسیاری موارد به اصطلاح کم میاره و از کشش کافی برخورار نیست.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
22.gif
22.gif
22.gif
21.gif

33.gif

:lol::blink: :specool: :D :D خيلي باحال بود .. البته اين جمله رو ميگم اا در مورد آهنگ نه چون گوش ندادم

ahmad_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبیعیه ! همیشه یه عده هستن که سعی میکنن از خواننده های محبوب تقلید کنن ! ابی داریوش چاوشی قمیشی .

دوست عزیز می شه بگین که منظور شما از این دانگ ها چیه , که اینطوری دارین بین خواننده ها تقسیمش می کنید ؟

اگه منظور شما توانایی صدا و محدوده ی صداهاست

شما می تونید به این عکس زیر که من در یکی از سایت های موسیقی دیدمش نگاه بکنید و محدوده ی صدای خواننده ها رو ببینید

البته زیاد دقیق نیست ولی فکر کنم که از اون چیزی که شما گفتین دقیق تر باشه

ببینید که صدای قمیشی زیاد هم ... نیست , فقط محدوده ی صداش فرق می کنه و همینطور مقایسه ی داریوش با ابی

دوست عزیز میشه برای ما کمی توضیح بدی این محدوده صدا بیانگر چیه ؟ مثلا در این عکس محدوده صدای گوگوش که 31 هست با ابی که 24 چه تفاوتی داره ؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
منظورشون اینه که صدای گوگوش قادر به اجرای 31 نت هست و صدای ابی می تونه 24 نت رو ادا کنه. اون نتهایی که قابل اجرا هستند همونایی هستند که زیر خط نمودار مربوط به هر خواننده قرار می گیرن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا