• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی کمک کنه با این پیغام گوگل وب مستر چی کنم

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
با این پیام چیکار کنم کلا رتبه سایتم رو از بین برده هر چی هم ویرایش می کنم سایتمو رو اما بازم ول کن نیست میخوام تغییر دومین بدم

Dear site owner or webmaster of http://www......com/,

We received a request from a site owner to reconsider http://www.....com/ for compliance with Google's Webmaster Guidelines.

We've reviewed your site and we still see links to your site that violate our quality guidelines.

Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes.

We encourage you to make changes to comply with our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.

If you find unnatural links to your site that you are unable to control or remove, please provide the details in your reconsideration request.

If you have additional questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.

Sincerely,

Google Search Quality Team

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یک سایت اسپم شده یا ویروسی به سایت شما لینک داده.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
لینکی خریدید؟
تبادل لینکی انجام دادید؟

dvdtools

Registered User
لایک‌ها
4
والا من تعداد زیادی لینک رو در فاصله زمانی کوتاه برای سایتم ایجاد کردم

و همین عامل باعث شد که گوگل شک کنه و منو جریمه کنه از اون موقع هر چی لینک حذف کردیم بازم گیر میده کلا قید دومین رو زدم دومین خیلی قشنگی هم بود

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
شما اخطار بک لينک غير طبيعي و لينک اسکم دريافت کردي
کاريشم نميشه کرد تا جلوي دسترسي پينگ بک هاي که داره مي فرسته رو بگيري و بعد تقاضاي بازبيني مجدد سايتت رو بفرستي تا بررسي کنن و نتيجش رو اطلاع بدن
اما بک لينک غير طبيعي چيه؟
مهم ترينش خريد بک لينک تجاري مشخصا از سايت هاي که به بک فروشي مشهورن! تبليغ فروش در وب دادن يا به نوعي گوگل اون ها رو فروشنده محسوب مي کنه
توجه کنيد هر کاري که در وب مي کنيد ردي ازش هست ربطي به زبان و کشو ر و ال و بل هم نداره هميشه زير نظريد از هر کجاي دنيا که مي خوايد باشيد!
اما بدترينش لينک اسکم هست بهش مي گيم لينک کيليويي!مثلا از طريق اسکريپت يهو هزار تا لينک ثبت مي کنيم ! يا بطور غير طبيعي امار لينک شدن سايت بالا ميره!
روند لينک دهي يه ضريبي داره و بايد به مرور بک گرفت مگر سايت هاي که به "سايت هاي قدرتمند" مشهورن مثل خبری هاي بزرگ يا سايت هاي دانش محور و چند موردديگه
اينکار به انليز سايت شما و به نوعي هوش مصنوعي در ربات ها لطمه ميزنه گول ميزنه براي همين بشدت با اون برخورد مي کنه
بک لينک رو ظرف يه مدت طولاني و پيوسته و اونم بشکل کاملا دستي و از سايت هاي رايگان قدرتمند بگيريد همينطور از سايت هاي تازه تاسيس بلاگ ها و..

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
کاريشم نميشه کرد تا جلوي دسترسي پينگ بک هاي که داره مي فرسته رو بگيري و بعد تقاضاي بازبيني مجدد سايتت رو بفرستي تا بررسي کنن و نتيجش رو اطلاع بدن
مهم ترينش خريد بک لينک تجاري مشخصا از سايت هاي که به بک فروشي مشهورن! تبليغ فروش در وب دادن يا به نوعي گوگل اون ها رو فروشنده محسوب مي کنه
توجه کنيد هر کاري که در وب مي کنيد ردي ازش هست ربطي به زبان و کشو ر و ال و بل هم نداره هميشه زير نظريد از هر کجاي دنيا که مي خوايد باشيد!
اما بدترينش لينک اسکم هست بهش مي گيم لينک کيليويي!مثلا از طريق اسکريپت يهو هزار تا لينک ثبت مي کنيم ! يا بطور غير طبيعي امار لينک شدن سايت بالا ميره!
روند لينک دهي يه ضريبي داره و بايد به مرور بک گرفت مگر سايت هاي که به "سايت هاي قدرتمند" مشهورن مثل خبری هاي بزرگ يا سايت هاي دانش محور و چند موردديگه
اينکار به انليز سايت شما و به نوعي هوش مصنوعي در ربات ها لطمه ميزنه گول ميزنه براي همين بشدت با اون برخورد مي کنه
بک لينک رو ظرف يه مدت طولاني و پيوسته و اونم بشکل کاملا دستي و از سايت هاي رايگان قدرتمند بگيريد همينطور از سايت هاي تازه تاسيس بلاگ ها و..
سایت آسان دانلود و پیام سرا و ایستگاه مگه گنده نبودن؟ چرا جریمه شدن؟ گوگل از مجا بفهمه بک لینک شما رایگانه یا پولی؟ چرا چرند می گید؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سایت آسان دانلود و پیام سرا و ایستگاه مگه گنده نبودن؟ چرا جریمه شدن؟ گوگل از مجا بفهمه بک لینک شما رایگانه یا پولی؟ چرا چرند می گید؟

کمی ادب و نزاکت هم بد نیست
شما متن منو اصلا خوندید چه ربطی داره مگه به گندگیه ارنولدم گندس !
منم دارم می گم به گنده و کوچیک نیست هر سایتی بک لینک غیر طبیعی بگیره یا لینک اسکم کنه جریمش می کنه دلیلش واضحه
مگه می شه با پول محبوبیت خرید؟ اگه اینجوری بود گوگل خودش اول از همه کیسه میدوخت برا ملت چرا دیگران بخورن پول بدید به من بیاین اول گوگل یا رنک بخرید!
گوگل یک از طریق چک کردن مداوم پینگ بک های یه کلمه کلیدی در شبکه وب که توسط ربا ت هاش دریافت می شه رد همه چی رو می گیره البته محدودیت داره
دوم که گوگل خیلی روش حساب می کنه ریپورت دادن هست یه سری دایم دارن سایت ملت رو ریپورت می کنن مخصوصا تو یه جایی که رقابت بالاس
از این طریق می فهمه که داستان لینکا چیه حالا ممکنه یه سری در برن و گوگل نفهمه اما اونا هم لب تیغن

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
کمی ادب و نزاکت هم بد نیست
شما متن منو اصلا خوندید چه ربطی داره مگه به گندگیه ارنولدم گندس !
منم دارم می گم به گنده و کوچیک نیست هر سایتی بک لینک غیر طبیعی بگیره یا لینک اسکم کنه جریمش می کنه دلیلش واضحه
مگه می شه با پول محبوبیت خرید؟ اگه اینجوری بود گوگل خودش اول از همه کیسه میدوخت برا ملت چرا دیگران بخورن پول بدید به من بیاین اول گوگل یا رنک بخرید!
گوگل یک از طریق چک کردن مداوم پینگ بک های یه کلمه کلیدی در شبکه وب که توسط ربا ت هاش دریافت می شه رد همه چی رو می گیره البته محدودیت داره
دوم که گوگل خیلی روش حساب می کنه ریپورت دادن هست یه سری دایم دارن سایت ملت رو ریپورت می کنن مخصوصا تو یه جایی که رقابت بالاس
از این طریق می فهمه که داستان لینکا چیه حالا ممکنه یه سری در برن و گوگل نفهمه اما اونا هم لب تیغن
گوگل ادسنز شنیدید؟
شما یک سایت ببینی اوله گوگله میری بک لینکاشو شناسایی می کنی و اگه فهمیدی پولیه می ری ریپورت می دی؟
منبع حرفهاتون چون ذهن و خیال خودتونه از نظر من چرنده.
چرند دونستن حرفای شما مساوی با سکوت بی اطلاع ها هست! و به نظر من حرف های شما از بد لحنی من بدتره

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
گوگل ادسنز شنیدید؟
شما یک سایت ببینی اوله گوگله میری بک لینکاشو شناسایی می کنی و اگه فهمیدی پولیه می ری ریپورت می دی؟
منبع حرفهاتون چون ذهن و خیال خودتونه از نظر من چرنده.
چرند دونستن حرفای شما مساوی با سکوت بی اطلاع ها هست! و به نظر من حرف های شما از بد لحنی من بدتره

تمامی کسای که اینجا هستن بسیار اگاه و هوشیار هستن کما اینکه ابزار های لازم هم در اختیار دارن تا صحت و نادرست بودن یه نظر رو تایید کنن راهش ساده هست یه جستجوی معمولی در فرم ها و کانون های گفتگو راه حلش هست کما اینکه نظرات من یا دیگران ختم کلام نیست مخصوصا با این اوضاع در هم ریخته ای که گوگل برای ملت بوجود اورده همه رو گیج کرده و میشه گفت خودش هم سردرگم کارای که کردس
پس بله هم من هم دیگران ممکنه اشتباه کنیم اینجا محل تبادل همین نظراته چون از دل همین نظرات گوناگون حقیقت افشا میشه اگر من اشتباه میگم شما زحمت بکش دلایلت رو مطرح کن قضاوت به عهده خوانندگان

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503

تا حدود 90 درصد تایید میشه حرف هاتون
اون Link Schemes که گفتن شامل 4 بخش کلی میشه :
1. لینک هایی که به هدف گول زدن گوگل هستند برای به دست آوردن پیج رنک
2. لینک دادن به وبسایت های اسپم
3. تبادل لینک
4. خرید بک لینک که باعث انتقال Authority از یک سایت به سایت دیگه میشه
دیگه اینا بزرگ و کوجیک نداره
من کردم شد شما کردی نشد
من مشتری دارم شده گوگل نفهمیده
همه ی اینها عذربدتر از گناه هست
اگر کسی بخواد واقعا White Hat کار انجام بده نباید هیچ کدوم از این ها را انجام بده اگر هم کسی میخواد گول بزنه خودشو مردم را که اونم داستانش جداست
سر همین داستان های لینک وبسایت هایی بودند که فقط یکی از این ها را انجام داده بودند و Penalized شدند وبسایت هایی که کوچیک ترینشون 10 برابر بزرگ ترین وبسایت های فارسی هستند
مثل About.me یا Wpmu یا حتی خود Yahoo که اعلام کرده بود افت امار داشته
آسان دانلود یا هر وبسایت دیگه در مقابل این وبسایت ها اصلا دیده نمیشن

Last edited:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151

اولا رعایت ادب واقعا چیز خوبیه در بحث کردن ، که فکر میکنم شما هیچ بهره ای ازش نبردی

دوما لازم نیس دلیل سکوت دیگران رو واسه خودت تفسیر کنی، این تفسیرات از هر چیزی چرند تره

استدلال داری بیا بحث کن ، جای بحث اینجاست ، نه اینکه یکی که میاد به خوبی نظرات و تجربیات خودش رو (حالا یا درست یا اشتباه) با دیگران به اشتراک میزاره ، شما با این لحن حرف زدنت توهین کنی

شرمنده از همه دوستان بابت اسپم

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49

lap021

Registered User
لایک‌ها
6
من سئو نکردم دوست عزیز...
تا الان هزار تومن خرج سئو کار ندادم..

خودم یه کارایی کردم که البته کامنت مثل اون روزا نمیزارم که راضی کننده بوده..
انشالله نیازی بود حتما برای سئو باهاتون تماس خواهم گرفت..

موفق و سربلند باشید...

بالا