• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یکی 0 تا 100 شبکه رو بگه

saman_mt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.کسی میتونه بگه برای یادگیری شبکه باید از کجا شروع کنم و تا کجا بخونم؟از کسی پرسیدم گفت اول باید با انواع کابل و سو کت زنی و آی پی و .... شروع کنی و به CCNP هم ختم .میشه.حالا اگه دوستان بتونن، بطور عنوانی و به ترتیب منو راهنمایی کنن ممنون میشم.(لطفا عنوان مسائل تخصصی رو مثل 1- سوکت 2 آی پی 3-... بهم بگید.در ضمن تمام مطالب برو بگید نگید تخصصیه .ممنون

saman_mt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جون امواتتون جواب بدبد

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوست عزیز . . .
شبکه رو می خواید همینطوری تجربی و برای خودتون یاد بگیرید یا می خواید به طور کامل و حرفه ای برای کار ؟
میتونی بهم پخ بدی که راهنماییت کنم

Mili coyote

Registered User
لایک‌ها
14
سلام.کسی میتونه بگه برای یادگیری شبکه باید از کجا شروع کنم و تا کجا بخونم؟از کسی پرسیدم گفت اول باید با انواع کابل و سو کت زنی و آی پی و .... شروع کنی و به CCNP هم ختم .میشه.حالا اگه دوستان بتونن، بطور عنوانی و به ترتیب منو راهنمایی کنن ممنون میشم.(لطفا عنوان مسائل تخصصی رو مثل 1- سوکت 2 آی پی 3-... بهم بگید.در ضمن تمام مطالب برو بگید نگید تخصصیه .ممنون

بستگی داره به شبکه به چه دیدی نگاه کنی

هر شاخه ی شبکه که بخوای وارد بشی باید اول اول،کتاب Network + رو بخونی.البته اگه انگلیسیت ضعیفه سعی کن تقویتش کنی،چون سطح سواد افرادی که این کتاب ها رو ترجمه می کنن ضعیفه و همیشه اشکال دارند

پس بهتره وقت بزاری و 100 صفحه ی اولشو با دیگشنری بخونی.بعد دیگه راه میفتی و کم کم آسونتر میشه.اما دیگه برای کل عمرت میتونی کتاب زبان اصلی بخونی

بعد این کتاب باید تصمیم بگیری که میخوای زیرساخت شبکه رو بیشتر بدونی یا بحث های نرم افزاری شو.

اگه میخوای بری سمت زیرساخت شبکه که به نظر من بهترین دوره ها مال سیسکو هستش.که تو 8 رشته و 3 سطح مختلف می باشد.اما برای ورود به هر رشته یا شاخه باید اول CCNA Routing & Switching رو بخونی.چون بلاخره هر دیوایسی که سیسکو بزنه اول و آخرش قراره وصل بشه به همین راوتر یا سوییچ

اما اگه بخوای بحث های نرم افزاری رو جلو بری.برای کسب درآمد پیشنهادم دوره های مایکروسافت هستش که الان دیگه با استاندارد 2012 اومده بیرون.اما خوب میدونی که در بازار کار بیشتر استانداردهای ما 2003 هستن و برروی کلاینت اکس پی و سرور 2003 و تعداد اندکی با کلاینت 7 و سرور 2008.اما خوب اینا زیاد مهم نیست.اگه تو روی یکیشون تسلط داشته باشی.بقیه رو هم مثله یه آب خوردن یاد میگیری.چون چیزی که تو مایکروسافت اضافه می شه بیشتر از یه تیک نیست :D

اگه سوالاتت بیشتره بهتره مسج کنی

بالا