• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک ارور برای نرم افزار TV CARD - PC TV

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام

این نرم افزار متاسفانه با یک برنامه که روی سیستم نصب هست مقایرت نمیکنه ، برای همین هر زمان این برنامه اجرا میشه ، با ارور معروف زیر مواجه میشم :

کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟

به عنوان مثال زمانی Yahoo Massenger هم برای من این مشکل رو داشت و با Flash MX مقایرت نداشت ، ولی با حذف فایل Flash.ocx تونستم مشکل رو حل کنم ، حالا در مورد این نرم افزار ...

... :rolleyes:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Saeidgraph :
با سلام

این نرم افزار متاسفانه با یک برنامه که روی سیستم نصب هست مقایرت نمیکنه ، برای همین هر زمان این برنامه اجرا میشه ، با ارور معروف زیر مواجه میشم :

کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟

به عنوان مثال زمانی Yahoo Massenger هم برای من این مشکل رو داشت و با Flash MX مقایرت نداشت ، ولی با حذف فایل Flash.ocx تونستم مشکل رو حل کنم ، حالا در مورد این نرم افزار ...

... :rolleyes:

سعيدجانعجيبه من همين كارت پايناكل پي سي تي وي رو ي سيستم دارم و با هيچ نرم افزاري كه روي سيستمه كانفليگ نداره...مشگل شما شايد از درايورهايي كه فتوشاپ و يا فتو ايمپكت لود ميكنه باشه ولي هنوزم براي خود من جاي سواله...

شما بجاي نرم افزار خود پايناكل ميتوني Video Studio رو هم امتحان كني ببيني مشگل بازم هست يا نه...

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
از win dvr 3 استفاده كن

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
یک لینک از win dvr 3 توی p30word پیدا کردم که خراب بود ، کسی لینک دیگه ای ازش داره لطفا ؟

بالا