• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک بد بختی دیگر، ی های عربی

sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان گرامی پس از بدبختی های پیش آمده درباره نام خلیج پارس ، نام زبان پارسی در انگلیسی و دیگر زبان ها ، بکارگیری واژه irani در زبان انگلیسی اینک ایرانیان بزرگ، پاسداران میراث کهن فرهنگ و تمدن این آب و خاک، این پاسداران خون کوروش ، این دلیران میدان جنگ با تاریکی و گسترش روشنایی و گفتار و کردار و پندار نیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک گند کلی دیگه دارند می زنند ، آخه من چه بدبختی دارم که باید این همه حرص بخورم ؟؟؟

ی های زیر دو نقطه دار عربی به کار می برند ، یک سری به سایت iransms.com بزنید ، فرض کنید با یونیکد یا ایزو مشکل دارند و کم سواد هستن توی عکس ها چی ؟ با دو تا کلیک که می شد اون دو تا نقطه رو پاک کرد !

اصلا این سایت هیچی تمام سایت ها و وبلاگ های ما دارند این تنبل بازی ، این حماقت ، این خودکشی رو انجام می دن

شما به عنوان یک ایرانی وظیفه دارید هر جایی این جور کارا رو دیدی (از جمله چیزای دیگه ای که بالا تر نوشتم) به خطا کار گوشزد کنی ، همین ، از ما گفتن بود که نگویند نگفت ...

.

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود بر شما

دوست گرامي، اي كاش راهكار بكارگيري «ي» بدون نقطه در اينجا را هم مي‌فرموديد كه امثال من هم بياموزند. :graduated

sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بستگی به ویندوز داره ، اگه ایکس پی هستش و داری وب پیجتو درست می کنی بذارش روی ایزو 1252 خودش می دونه چی کار کنه ، اگه داری مثلا اینجا تایپ می کنی که کلا مشکلی نیست چون ویندوز بازم می دونه چی کار کنه ، ولی یه عده هستن مثل همین فروم ، عنوان هر بخش با ویندوز 1256 یا همون ایزو عربی نوشته شده که یه ها این جوری میاد یه راهش هم نوشتن اسکریپ جاوایی چیزی بید که من نیاز نمی بینم ... الان شما مشکلی داری ؟

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
ديگه ايراد بني اسرائيلي نگيريد ديگه !!!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
ایراد بنی اسرائیلی نیست افشین خان، خیلی هم مهمه!

در ضمن این هیچ ارتباطی به انکودینگ صفحه نداره، توضیحات بیشتر، مشکلات ناشی از این مورد و راهنمای تصحیح اینجا ارائه شده: افزودن زبان فارسی به ویندوز XP (مورد دوم در این متن)

sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
به نقل از Parham.G :
ایراد بنی اسرائیلی نیست افشین خان، خیلی هم مهمه!

در ضمن این هیچ ارتباطی به انکودینگ صفحه نداره، توضیحات بیشتر، مشکلات ناشی از این مورد و راهنمای تصحیح اینجا ارائه شده: افزودن زبان فارسی به ویندوز XP (مورد دوم در این متن)

نه منظورم رو درست متوجه نشدی ، انکندیگ برای ساخت یک وب پیج . زمانی که تصمیم می گیرید یک صفحه وب بسازید از ایزو که توی ویندوز می شه 1252 کمک بگیرید ، همین ...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
تاپيك از پست اول به بعد ؛ به مطلبي در مورد مسائل رايانه اي تبديل شده است .

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
292.gif
292.gif
292.gif
292.gif
واااااا

بالا