• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک درخواست با یک جایزه خوب

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

میخواستم اعلام کنم هر کس این فلش را به گیف تبدیل کنه و حجمش رو هم کم کنه یک جایزه خوب بهش میدم تورو خدا کمکم کنید کارم گیره این جایزه رو هم گفتم که زودتر جوابمو بدید البته جایزش خیلی خوبه ها.

اینم آدرس فلش : http://www.sradesign.net/page/other/tabligh.swf

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
یه swf2gif تو گوگل سرچ کن کلی نرم افزار برا این کار پیدامی کنی

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممنون از کمکتون ولی من میخواهم یکی برام اینکار رو انجام بده و اگر نه خودم میدونستم برنامه هاش چی هست هرکس میتونه تورو خدا دریغ نکنه

SohraB.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
404 not found این سایت كه هیچی نداره!

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممنون از کمکتون ولی من میخواهم یکی برام اینکار رو انجام بده و اگر نه خودم میدونستم برنامه هاش چی هست هرکس میتونه تورو خدا دریغ نکنه

سر كاريه يا پولت زيادي كرده؟
مگه ميشه شما خودت بدوني همچين جيزي هست و بخواي يكي ديگه اين كارو بكنه و بهش جايزه بدي؟:f34r:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سر كاريه يا پولت زيادي كرده؟
نگرفتی چی شده ؟
شما الان با جدیدترین راه تبلیغات آشنا شدی !
این بابا این رو به اسم جایزه دادن گزاشته که ملت بریزند و یه تبلیغ برای سایتش بشه ! وگرنه کسی که راه کار رو بلد باشه حتما ... (این قسمت سانسور شد !) که بیاد و اینجور درخواستی رو بده !

جایزه رو هم گفتم که زودتر جوابمو بدید البته جایزش خیلی خوبه ها.
!!?!؟!!

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیز من خودم وقت ندارم
بعدم سایت من هنوز تکمیل نشده که بخواهم براش تبلیغ کنم و این جایزه هم حقیقت داره در ضمن من میدونم با چه برنامه هایی میشه اینکارو انجام داد ولی کرکاش کار نمیکنه و اینکار گیف گرفتن از فلش با حجم کمتر از اولی و با کیفیت کار سختی است.

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
نه عزیز من خودم وقت ندارم
بعدم سایت من هنوز تکمیل نشده که بخواهم براش تبلیغ کنم و این جایزه هم حقیقت داره در ضمن من میدونم با چه برنامه هایی میشه اینکارو انجام داد ولی کرکاش کار نمیکنه و اینکار گیف گرفتن از فلش با حجم کمتر از اولی و با کیفیت کار سختی است.

آقا ديگه زور نزن دستت رو شد:happy:
حرفات هم يه خورده تناقض داره:p

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
amir_network جان من دروغ نمیگم و واقعا وقت ندارم حتی برای یکی از بچه های همین فوروم هم که دو سه بار تلاش کرده بود ولی به دردم نخورد یک جایزه هم فرستادم در ضمن دوستان اگر حتی کسی میتون حجم خود فلش رو هم خیلی بیاره پایین من از خجالتش در میام

amir_network

Registered User
لایک‌ها
0
amir_network جان من دروغ نمیگم و واقعا وقت ندارم حتی برای یکی از بچه های همین فوروم هم که دو سه بار تلاش کرده بود ولی به دردم نخورد یک جایزه هم فرستادم در ضمن دوستان اگر حتی کسی میتون حجم خود فلش رو هم خیلی بیاره پایین من از خجالتش در میام

شما كه وقت داري مرتب بياي توي PT
به جاي اين بشين خودت كار خودت رو انجام بده.

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط نصفه شبا تا ساعت 8.30 بیدارم و اون موقع هم دارم کارای مشتریها و سایتها رو انجام میدم و در گوشه کنار جواب سئوالاتم رو هم چک میکنم وقت برای انجام اینکار ندارم

بالا