• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک دستگاه بلوتوث جی پی اس : Bluetooth GPS Receiver GlobalSat BT-359

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
BT-359S-l.jpg

یک دستگاه Bluetooth GPS Receiver با کد GlobalSat BT-359 فروخته شد ...
کل مدت کارکرد با این دستگاه : کمتر از 7-8 ساعت
وسایل همراه : شارژر یو اس بی برقی – شارژر فندکی ماشین (تا حالا استفاده هم نشده) – خود دستگاه و باطری – CD همراه دستگاه
این هم یه سری از اطلاعات اولیه و مهم در مورد GlobalSat BT-359 :​

• SiRF Star III high performance and low power consumption chipset
• Communication with Host platform Via Bluetooth Serial Port Profile
• Bluetooth Version 2.0.
• Built-in ceramic patch antenna.
• Battery life up to 11 hours of operation time, in continuous mode.
• Features power saving mode (powers down after 10 minutes of inactivity).
• Supported by WAAS and EGNOS for more accurate corrected position reports.
• Physical dimensions: 82.0 mm x 41.0 mm x 13.4 mm​
این هم سایت رسمی دستگاه : اینجــــا
مشخصات دستگاه از سایت اصلی : اینجــــا
ریویو (review) از دستگاه از سایت pocketgpsworld.com (کامل همه چیز رو توضیح داده) : اینجــــا
این هم چند تا عکس از وضعیت ظاهری دستگاه :

142ee7d.jpg

156cmq9.jpg

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
کاربردش چیه؟! چیکار میکنه دقیقا؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
ببینید ... این دستگاه همون طور که از اسمش پیداست یک دریافت کننده امواج (سیگنال) های GPS هست ...
GPS : Global Positioning System سیستم موقعیت یاب جهانی ...
با این دستگاه می تونین موقعیتتون رو در هر کجای کره زمین هستید توسط ارتباط با ماهواره هایی که در اطراف کره زمین وجود دارند مشخص کنید ...
منتها این دستگاه برای وسایلی که Bluetooth دارند طراحی شده و احتیاج به یک صفحه نمایش خارجی داره ... مثلا می تونین از موبایل یا Pocket Pc یا وسایلی که این قابلیت رو داشته باشند استفاده کنین.
از طریق اتصال BT به موبایل وصل می شید و با نرم افزار های مخصوصی که برای هر دستگاه وجود داره می تونین از این وسیله استفاده کنین ...
مواردی از جمله : تعیین سرعت - شتاب - 0-100 - میزان مسافت طی شده - ارتفاع از سطح زمین (دریا) - سرعت متوسط - موقعیت در هر کجای نقشه که هستید (به شرط کالیبره بودن نقشه) - کشیدن مسیر طی شده ... و بسیاری از کار های دیگه (جغرافیایی) که بستگی به قابلیت های برنامه ای که استفاده می کنین داره ...
اینها فقط درصدی از کارهایی بود که میشه از طریق یک چیپ ست GPS (حداقل تو کشور خودمون) انجام داد ..(من خودم همه اینن کار ها رو انجام دادم :cool:) البته در کشور های دیگه که این قابلیت رو ساپورت کنند میشه برای تعیین مسیر و یا کوتاه ترین مسیر یا کم ترافیک ترین مسیر هم استفاده کرد که باز هم بستگی به قابلیت های برنامه استفاده شده داره ...
چیپ ست این دستگاه هم Sirf Star III هست که یکی از قوی ترین چیپ ست های بکار رفته در GPS هاست ...
باز هم اگر توضیحی خواستید بگید در خدمت هستم.
موفق باشید

علت فروش : نیاز به پولش ...

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
الان نقشه کالیبره شده واسه ایران رو داره این دستگاه؟ روی چه نوع گوشی هایی جواب میده؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
الان نقشه کالیبره شده واسه ایران رو داره این دستگاه؟ روی چه نوع گوشی هایی جواب میده؟
سلام
والا تا جایی که من می دونم و استفاده کردم ... نقشه کالیبره تهران واسه Pocket pc ها اومده و حتی نقشه ایرانش هم اومده ... برای گوشی هایی مثل N95 و امثالهم هم چیپ GPS اینترنال دارند هم شنیدم که نقشه تهرانش حداقل اومده ... می تونین تو فروم های مربوطه سئوال کنین در این مورد (تو همینPT بگردید بچه ها جواب میدن)

حالا این موبایل که بلوتوث داره باید خودش GPS هم داشته باشه ؟یا GPs رو این داره و از صفحه نمایش موبایل استفاده می کنه ؟

این دستگاه خودش LCD نداره و از LCD موبایل برای نشون دادن اطلاعات استفاده می کنه ... این دستگاه یک گیرنده امواج یا سیگنال های GPS ـه و موبایل این سیگنال ها رو از طریق برنامه های مربوطه نشون می ده ...
حتی موبایل یا PPC هایی هم که جی پی اس هم دارند هم می تونن دوباره به عنوان یه اکسترنال GPS از این وسیله استفاده کنند ... مزیت استفاده از این دستگاه اینه که نسبت به GPS داخلی مصرف باطری گوشی کمتر و سیگنال ها قوی تره و دقت کار هم بالاتره ...

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
ببینید ... این دستگاه همون طور که از اسمش پیداست یک دریافت کننده امواج (سیگنال) های GPS هست ...
GPS : Global Positioning System سیستم موقعیت یاب جهانی ...
با این دستگاه می تونین موقعیتتون رو در هر کجای کره زمین هستید توسط ارتباط با ماهواره هایی که در اطراف کره زمین وجود دارند مشخص کنید ...
منتها این دستگاه برای وسایلی که Bluetooth دارند طراحی شده و احتیاج به یک صفحه نمایش خارجی داره ... مثلا می تونین از موبایل یا Pocket Pc یا وسایلی که این قابلیت رو داشته باشند استفاده کنین.
از طریق اتصال BT به موبایل وصل می شید و با نرم افزار های مخصوصی که برای هر دستگاه وجود داره می تونین از این وسیله استفاده کنین ...
مواردی از جمله : تعیین سرعت - شتاب - 0-100 - میزان مسافت طی شده - ارتفاع از سطح زمین (دریا) - سرعت متوسط - موقعیت در هر کجای نقشه که هستید (به شرط کالیبره بودن نقشه) - کشیدن مسیر طی شده ... و بسیاری از کار های دیگه (جغرافیایی) که بستگی به قابلیت های برنامه ای که استفاده می کنین داره ...
اینها فقط درصدی از کارهایی بود که میشه از طریق یک چیپ ست GPS (حداقل تو کشور خودمون) انجام داد ..(من خودم همه اینن کار ها رو انجام دادم :cool:) البته در کشور های دیگه که این قابلیت رو ساپورت کنند میشه برای تعیین مسیر و یا کوتاه ترین مسیر یا کم ترافیک ترین مسیر هم استفاده کرد که باز هم بستگی به قابلیت های برنامه استفاده شده داره ...
چیپ ست این دستگاه هم Sirf Star III هست که یکی از قوی ترین چیپ ست های بکار رفته در GPS هاست ...
باز هم اگر توضیحی خواستید بگید در خدمت هستم.
موفق باشید

علت فروش : نیاز به پولش ...

علاوه بر موبایل و ppc میشه به لپتاب هم وصلش کرد (اگه لپتاب bt adapter داشته باشه).

1200

Registered User
لایک‌ها
7
علاوه بر موبایل و ppc میشه به لپتاب هم وصلش کرد (اگه لپتاب bt adapter داشته باشه).

منظورتان بخس بلوتوث لب تاب هست؟
اگر منظورتان لب تاب بلوتوث دار می باشد آیا می توان با اتصال سیم کارت ایرانسل که قابلیت اتصال به اینترنت را دارد به لب تاب و استفاده از این جی پی اس از نقشه های گوگل ارث در ایران استفاده کرد؟ یعنی جی پی اس آن مکان ما را در روی نقشه گوگل ارث نمایش می دهد؟
آیا این قابلیت وجود دارد با استفاده از جی پی اس بدون اتصال به اینترنت صرفا با استفاده از نرم افزارهای نقشه نصب شده روی لپ تاب مکان ما را روی لب تاب مشخص کند؟

1200

Registered User
لایک‌ها
7
]
یک دستگاه Bluetooth GPS Receiver با کد GlobalSat BT-359 به فروش می رسد ...
کل مدت کارکرد با این دستگاه : کمتر از 7-8 ساعت
وسایل همراه : شارژر یو اس بی برقی – شارژر فندکی ماشین (تا حالا استفاده هم نشده) – خود دستگاه و باطری – CD همراه دستگاه

قیمت این دستگاه برای من حدود 100000 تومان تمام شد که متاسفانه اصلا در ایران این مدل دستگاه موجود نیست ...( Bluetooth GPS Receiver تو ایران زیاده و مدل های مختلف داره)

قیمت پایه برای فروش : 80000 تومان

تماس : PM همین جا و​

تفاوت این دستگاه با دستگاهها موجود در ایران درچیست؟ فقط تفاوت در مدل است یا کارکرد و امکانات ویژه ای هم دارد؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
منظورتان بخس بلوتوث لب تاب هست؟
اگر منظورتان لب تاب بلوتوث دار می باشد آیا می توان با اتصال سیم کارت ایرانسل که قابلیت اتصال به اینترنت را دارد به لب تاب و استفاده از این جی پی اس از نقشه های گوگل ارث در ایران استفاده کرد؟ یعنی جی پی اس آن مکان ما را در روی نقشه گوگل ارث نمایش می دهد؟
آیا این قابلیت وجود دارد با استفاده از جی پی اس بدون اتصال به اینترنت صرفا با استفاده از نرم افزارهای نقشه نصب شده روی لپ تاب مکان ما را روی لب تاب مشخص کند؟

مسلما به اینترنت احتیاجی نداره این دستگاه.... فقط نقشه باید روی دستگاه نمایش دهنده نصب شده باشه.

1200

Registered User
لایک‌ها
7
مسلما به اینترنت احتیاجی نداره این دستگاه.... فقط نقشه باید روی دستگاه نمایش دهنده نصب شده باشه.

برای کشورهای ایران و احتمالا عراق قطعا نقشه کامل و دقیقی از شهرها مثل مشهد یا شیراز یا اصفهان موجود نیست ، برای تهران البته موجود است ، ولی اگر با استفاده از اینترنت بی سیم یا اینترنت سیم کارت ایرانسل بتواند درنقشه گوگل ارث مکان را نمایش دهد ، در کشور ایران کاربرد خواهد داشت

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
قيمت را يه نموره بياري پايين من خريدارم
آنتن خارجي ميخوره؟

Last edited:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
تفاوت این دستگاه با دستگاهها موجود در ایران درچیست؟ فقط تفاوت در مدل است یا کارکرد و امکانات ویژه ای هم دارد؟
دقیقا تفاوت فقط در مدل و دیزاین و پرفورمنسه ...
ممکنه یکی چیپ ستش مثلا SirfStar III نباشه یا مثلا 15 channel باشه و ...
برای کشورهای ایران و احتمالا عراق قطعا نقشه کامل و دقیقی از شهرها مثل مشهد یا شیراز یا اصفهان موجود نیست ، برای تهران البته موجود است ، ولی اگر با استفاده از اینترنت بی سیم یا اینترنت سیم کارت ایرانسل بتواند درنقشه گوگل ارث مکان را نمایش دهد ، در کشور ایران کاربرد خواهد داشت
ببینین نرم افزار هایی هست واسه کالیبره کردن نقشه ها ...
مثلا Map Calibrator که همراه یکی از نرم افزار های PPC بود و مثلا فایل عکس (نقشه) رو بهش می دادی و با استفاده از مختصات 3 نقطه ... حالا یا دستی از طریق گوگل ارث یا از طریق همین دستگاه به صورت زنده ... نقشه رو کالیبره می کنی ... طبیعتا هرچی تعداد نقاط بیشتر بشه نقشه دقیق تری حصل میشه ...
قيمت را يه نموره بياري پايين من خريدارم
دوستان قیمت پیش نهادی خودتون رو هم بگین ... با هم کنار میایم ...
ولی همونطوری که گفته بودم این دستگاه نو ـه نو ـه ... با این حال شما هم قیمت بدید با هم کنار میایم

در مورد انتن هم : (از سایت رسمیش) : GPS Antenna : Built-in ceramic patch antenna
موفق باشید

Last edited:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
با لپ تاب بلوتوث دار هم میشه کار کرد باهاش؟ شما خودت نقشه کالیبره شده تهرانو داری؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
با لپ تاب بلوتوث دار هم میشه کار کرد باهاش؟ شما خودت نقشه کالیبره شده تهرانو داری؟

اینجا رو ببین ... این نقشه کالیبره تهران برای برنامه Pathaway هست که هم نسخه PPC و هم نسخه PC داره ...
در مورد لپتاپ هم تو PDF های manual داخل سی دی برنامه های تحت ویندوز هم دیدم که بشه با لپ تاپ هم باهاش کار کرد ولی من باهاش کار نکردم ...
اگر هم بخواد به لپتاپ وصل بشه از طریق پورت BT وصل میشه ... از طریق USB فقط شارژ میشه ...

iranishop.com

Registered User
لایک‌ها
133
[
در مورد انتن هم : (از سایت رسمیش) : GPS Antenna : Built-in ceramic patch antenna
موفق باشید[/QUOTE]
ايني كه نوشتيد آنتن داخليشه فكر كنم
منظور من پورت براي وصل كردن آنتن خارجي هست

65 خريدارم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
آقا جسارتا 65 اصلا برام به صرفه نیست ....
خداییش دستگاه نوـه نوـه ... اصلا استفاده نشده ...
قیمت مدل های مشابه که تو ایران هم هست زیر 100 هزار تومن گیر نمیاد ... (برید پاساژ امجد یا مجید) تو جمهوری بعد از پل حافظ ... 2-3 مدل دیده بودم قیمت ها همه بالای 110 تا بود ...
قیمتی هم که من دادم قیمت بدی ندادم ...
زیر 75000 تا رو لطفا پیشنهاد نکنین.
ممنون
موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان دستگاه فروخته شد ...
متشکرم
موفق باشید.