• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک دلار جایزه عضویت از طرف من

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
با عضویت در این سایت 1 دلار از من جایزه بگیرید . (پس از عضویت نام کاربری که با آن ثبت نام کرده اید اعلام بفرمایید، قبل از ثبت نام هماهنگ کنین که پول تو حسابم باشه واسه دادن جایزه)
نکته : این جایزه در حال حاضر به 5 نفر اول که ثبت نام کنند تعلق خواهد گرفت و اگر آن 5 نفر هر کدام 3 زیر مجموعه داشته باشند به ازای آن 3 زیرمجموعه نیز نفری 20سنت جایزه میگیرند
جایزه 1 دلاری بدون جذب زیرمجموعه نیز داده خواهد شد .
این سایت از پتانسیل درآمد زایی خوبی برخورداره ، بطوریکه اگر شما تنها 5 نفر زیر مجموعه داشته باشید و آنها هم به همین ترتیب عمل کنند، در پایان بیش از 6,250 دلار به حساب شما واریز میشود ، تنها با سرمایه گذاری 2 دلار لیبرتی رزرو.
مرحله ۱= 5
مرحله ۲ 25= 5*5
مرحله ۳ 125= 5*25 ..
مرحله ۴ 625=5*125
مرحله ۵ 3125=5*625
3125 نفر که 2 دلار حق عضویت را به شما بپردازند میشود 6250 دلار که میشود چیزی حدود 6 میلیون و 300 هزار تومان.
اما این سایت چه کار میکنه ؟
شما با ثبت نام در این سایت به نفر اول لیست 2 دلار پرداخت میکنید
سپس نام کاربری شما وارد لیست میشود و به جمع آوری زیرمجموعه مشغول میشوید .
در لول پنجم به هر تعداد افرادی که در سایت ثبت نام میکنند و زیرمجموعه شما میشوند به شما مبلغ 2 دلار پرداخت میکنند .
قبلا یک نمونه از این سایت بود که با ایگلد کار میکرد و با بسته شدن ایگلد اون سایت هم دیگه فعالیت نکرد اما این سایت جدیدا شروع به فعالیت کرده و با لیبرتی فعالیت میکنه
2 دلار لیبرتی بیشتر خرج نداره
لینک عضویت ..
اگر در لایبرتی حساب ندارید برای دریافت راهنمایی در مورد افتتاح حساب به این پست مراجعه کنید .
اگر قبلا حساب بازکرده اید بقیه ی مطلب را بخوانید .

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چه جالب
یه نکته در مورد خودت اینه که چهار سال عضوی فقط هفت تا پست دادی حدود شیش ماه یکی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
با عضویت در این سایت 1 دلار از من جایزه بگیرید . (پس از عضویت نام کاربری که با آن ثبت نام کرده اید اعلام بفرمایید)
نکته : این جایزه در حال حاضر به 10 نفر اول که ثبت نام کنند تعلق خواهد گرفت و اگر آن 10 نفر هر کدام 3 زیر مجموعه داشته باشند به ازای آن 5 زیرمجموعه نیز نفری 50 سنت یعنی نیم دلار جایزه میگیرند
جایزه 1 دلاری بدون جذب زیرمجموعه نیز داده خواهد شد .
این سایت از پتانسیل درآمد زایی خوبی برخورداره ، بطوریکه اگر شما تنها 5 نفر زیر مجموعه داشته باشید و آنها هم به همین ترتیب عمل کنند، در پایان بیش از 6,250 دلار به حساب شما واریز میشود ، تنها با سرمایه گذاری 2 دلار لیبرتی رزرو.
مرحله ۱= 5
مرحله ۲ 25= 5*5
مرحله ۳ 125= 5*25 ..
مرحله ۴ 625=5*125
مرحله ۵ 3125=5*625
3125 نفر که 2 دلار حق عضویت را به شما بپردازند میشود 6250 دلار که میشود چیزی حدود 6 میلیون و 300 هزار تومان.
اما این سایت چه کار میکنه ؟
شما با ثبت نام در این سایت به نفر اول لیست 2 دلار پرداخت میکنید
سپس نام کاربری شما وارد لیست میشود و به جمع آوری زیرمجموعه مشغول میشوید .
در لول پنجم به هر تعداد افرادی که در سایت ثبت نام میکنند و زیرمجموعه شما میشوند به شما مبلغ 2 دلار پرداخت میکنند .
قبلا یک نمونه از این سایت بود که با ایگلد کار میکرد و با بسته شدن ایگلد اون سایت هم دیگه فعالیت نکرد اما این سایت جدیدا شروع به فعالیت کرده و با لیبرتی فعالیت میکنه
2 دلار لیبرتی بیشتر خرج نداره
لینک عضویت ..
اگر در لایبرتی حساب ندارید برای دریافت راهنمایی در مورد افتتاح حساب به این پست مراجعه کنید .
اگر قبلا حساب بازکرده اید بقیه ی مطلب را بخوانید .

سلام. آقا این جایزه 1 دلاری رو هنوزم میدی ؟ اگه میدی من میخوام بیام عضو شم ! ;)

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
حالا کی گفته من آقام ؟!:D
آره هنوزم میدم.هر وقت عضو شدی نام کابری که باهاش عضو شدی بگو و همینطور شمار حسابتو (تو پیغام خصوصی ) تا برات بریزم.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
حالا کی گفته من آقام ؟!:D
آره هنوزم میدم.هر وقت عضو شدی نام کابری که باهاش عضو شدی بگو و همینطور شمار حسابتو (تو پیغام خصوصی ) تا برات بریزم.

اصطلاحاً گفتم! باشه الان با لینک شما عضو میشم و اطلاعات رو براتون پخ می کنم :happy:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
قبلا یه سایتی بود که با کارت های شتاب کار میکرد خیلی خوب بود
اگه یکی بتونه یه سایت مثله اون بالابیاره خیلی خوبه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

البته این واسه زمانی بود که دلار خیلی ارزان تر از این حرفا بود ، در حال حاضر حداقل قیمت دلار 1800 تومان هست.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
البته این واسه زمانی بود که دلار خیلی ارزان تر از این حرفا بود ، در حال حاضر حداقل قیمت دلار 1800 تومان هست.

به به جناب شهر آهنین :lol: ! خوش میگذره ؟
راستی من فکر کنم 2$ رو به حساب تو ریختم چون یوزری که بهش پرداخت داشتم اسمش Captive بود اونم =)

Captive

لایک‌ها
16,664
آره به حساب من ریختی ، چون من نفر اول لیستی بودم که شما با لینک رفرالش عضو شدی !

در ضمن من کپتیو هستم.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
آره به حساب من ریختی ، چون من نفر اول لیستی بودم که شما با لینک رفرالش عضو شدی !

در ضمن من کپتیو هستم.

اوکی احتمالاً من اشتباه گرفتم ببخشید. آخه موضوع مربوط به دو سال پیش میشه یه یوزری بود که محل سکونتش همین بود اسم یوزرشم اونموقع شهر آهنین بود. نمیدونم والا شاید من پیر شدم درست یادم نمیاد!

Shasi24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در ضمن من کپتیو هستم.

پراید ـت رو فروختی ؟
biggrinsmiley.gif

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از حسن اعتماد شما.
جایزه به حسابتان واریز شد
زیرمجموعه یادتون نره.;)
اینم تاییدیه :

r_ha.jpg

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون از حسن اعتماد شما.
جایزه به حسابتان واریز شد
زیرمجموعه یادتون نره.;)
اینم تاییدیه :

مشاهده پیوست 135037

ممنون. برای زیرمجموعه هم یه فکرایی دارم. اگه بشه میخوام تو سایت کلیکسیا Offer بزارم تا حداقل 5 تا زیرمجموعه بگیرم! بازم مرسی. راستی مثل اینکه 1 سنت هم فی کم کرده بود :D

srahas

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون. برای زیرمجموعه هم یه فکرایی دارم. اگه بشه میخوام تو سایت کلیکسیا Offer بزارم تا حداقل 5 تا زیرمجموعه بگیرم! بازم مرسی. راستی مثل اینکه 1 سنت هم فی کم کرده بود :D

دیگه اون 1 سنتو حلال کن...:Dمن فکر میکردم از حساب لایبرتی من فی رو کم میکنه
50 دلار میگیره واسه اون آفر گذاشتن..آره؟

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
دیگه اون 1 سنتو حلال کن...:Dمن فکر میکردم از حساب لایبرتی من فی رو کم میکنه
50 دلار میگیره واسه اون آفر گذاشتن..آره؟

نه بابا چه خبره! 2.5$ میگیره 10 تا کریدیت بهت بده واسه آفر گذاشتن.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
خوب بالاخره یه زیرمجموعه گرفتم ! منتها نه از طریق Offer گذاشتن تو کلیکسیا (چون اونجا بن شدم!!) ، بلکه تو یه سایته دیگه شبیه اونجا یعنی این سایت!
ولی قیمت Offer گذاشتن توش یکم بالاست به ازای 2.5$ فقط به ارزش 1$ می تونی آفر بذاری و بقیش میره بابت کمیسیون برای سایت =/
اسم زیر مجموعه هم اینه ظاهراً : Heavens

Captive

لایک‌ها
16,664
خوب بالاخره یه زیرمجموعه گرفتم ! منتها نه از طریق Offer گذاشتن تو کلیکسیا (چون اونجا بن شدم!!) ، بلکه تو یه سایته دیگه شبیه اونجا یعنی این سایت!
ولی قیمت Offer گذاشتن توش یکم بالاست به ازای 2.5$ فقط به ارزش 1$ می تونی آفر بذاری و بقیش میره بابت کمیسیون برای سایت =/
اسم زیر مجموعه هم اینه ظاهراً : Heavens

مبارک باشه :دی

بالا