• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک-دلار-در-2-دقیفه

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
1. در سایت زیر ثبت نام کنید

https://launch.stellar.org/#/register

2. اکانت خود را در فیس بوک اکتیو کنید ( 500 stellar )

3. ایمیل خود را اکتیو کنید( 400 stellar )
4 . 850 تا stellar بدست اومده رو به gayran سند کنید
5. 100 تا stellar برای سند داده همون 100 تا رو دوباره به gayran سند کنید
6. در قسمت نظرات این سایت هماهنگ کنید

دوستان فلا من قصد خرید ندارم ولی قیمت هر روز داره بالا میره پیشنهاد می کنم نفروشید

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بیشتر توضیح بد؟ دلار چطور بدست بیاریم؟

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
نیازی به دست اوردن دلار نیست
یه ثبت نام ساده و اکتیو کردنه اکانت هست با 2 تا سند
بعد از تکمیل مراحل 1 دلا ر رو تو پیزا یا بیت کوین شما وارد می کنم

economist1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عجب! اقای زرنگ 900str ارزشش بیشتر از 1 دلار هست!
دوستان پس ازاینکه 900 تا STR گرفتین تو سایت http://justcoin.com/ میتونین با 0.0032 بیت کوین اکسچنج کنید. فقط قبلش باید اکانت فیس رو از طریق این سایت لاگ کنین. یعنی اجازه دسترسی بهش بدین.

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
ی
دوستان پس ازاینکه 900 تا STR گرفتین تو سایت http://justcoin.com/ میتونین با 0.0032 بیت کوین اکسچنج کنید. فقط قبلش باید اکانت فیس رو از طریق این سایت لاگ کنین. یعنی اجازه دسترسی بهش بدین.

اقای عزیز شما میتونید هر کجا که خواستید بفروشید قیمت من 1$ هست
می تونستی با لحن بهتری هم پست بزاری....

Last edited:

k-freecoin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان هر 850 تا استلار 2.4دلار ارزش داره. حواستون باشه خیلی از سایت ها دارن به قیمت 1دلار خزید میکنن.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323

سلام،
سایت justcoin برای اینکه در صرافی شرکت کنی و بعد بتونی برداشت بزنی حتما باید اکانت رو وریفای کنی ؟

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
ی

اقای عزیز شما میتونید هر کجا که خواستید بفروشید قیمت من 1$ هست
می تونستی با لحن بهتری هم پست بزاری....

دادا
مشکل اینجاست این یوزر economist1 کلی بیت کوین دزدید از کاربران اینجا و سه کانتش بن شد
حالا اومده دم از زرنگی میزنه :confused::general304:

Giba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
با یوزر گرامی @Mark.Wahlberg موافقم .
من هم در جریان اون تاپیک بودم و ثابت شد شما 3 تا یوزر دارید و از دوستان دزدی کردید .
واقعا که عجب رویی دارید ، 3 تا یوزر داشتید که هر 3 تاشو بن کردن حالا باز یوزر دیگه ساختین و میاید دم از درست کاری میزنید و دوستان رو راهنمایی میکنید که سرشون کلاه نره .
@Squirish من این یوزر رو نمیشناسم اما ایشون سر کسی کلاه نذاشتند ، اومدن گفتند با این قیمت میخرم هر کی بخواد باهاشون کار میکنه و کسی رو مجبور نکرده .
نمیدونم چی بگم بهتون واقعا ، همین که بعد 3 تا یوزر که بن شده باز یوزر ساختید خودش کلی حرفه ، یعنی بحث باهاتون بی فایدست
ولی بزار بهت بگم مال حروم که اومد تو زندگیت ، یه زمانی و تو شرایطی که فکرشم نمیکنی به هر طریقی باید چند برابرشو پس بدی
فک کنم اون دوستان که پولشون رو بالا کشیدید پیگیر نشدند ، اگه پول من بود میدونستم چطور حالیت کنم که حس بچه زرنگ بودن بهت دست نده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
چه جوری باید stellar جمع کنم ؟

چند تا سایت میشه نام ببرید ؟

Giba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
118
پسر خوب برو با هم سن خودت شوخی کن. اون قضیه تهمتی بیش نیست. که با وساطت یک مدیر بی لیاقت به اسم dr.dexter که همه تو این فروم ازش تنفر دارن بن شدم. نیازی هم نمیبینم به یک بچه توضیح بدم. من حتی به مدیر انجمن هم پیام دادم که ایپی ها رو چک کنن. که مدیر هم گفت دستور dexter بوده.!!!

جوابتو از پیام بالا میتونی بخونی
آها یعنی شما نمیتونستی هر یوزرت رو با یه آیپی بیای ؟
بعد شما چطور سن من رو فهمیدید ؟؟ بچه تویی جانم که خدا میدونه چقدر ذوق کردی که تونستی پول چند تا انسان ساده رو که بهت اعتماد کردن بالا بکشی و چقدر هم احساس بچه زرنگ بودن کردی !

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
پسر خوب برو با هم سن خودت شوخی کن. اون قضیه تهمتی بیش نیست. که با وساطت یک مدیر بی لیاقت به اسم dr.dexter که همه تو این فروم ازش تنفر دارن بن شدم. نیازی هم نمیبینم به یک بچه توضیح بدم. من حتی به مدیر انجمن هم پیام دادم که ایپی ها رو چک کنن. که مدیر هم گفت دستور dexter بوده.!!!

جوابتو از پیام بالا میتونی بخونی

یعنیا سنگ پای قزوین رو از رو تو ساختن :general304:
همه متنفر نیستن ، فقط دزدا ازش متنفرن :)))
پس به اشتباه سه تا اکانتت رو بن کرد؟ :general304: به اشتباه اون مدرک بچه ها ازت رو کردن؟

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
روزی من این پست روگذاشتم قیمتش کمی بیشتر از 1$ بود ولی هر روز داره گرون تر میشه :)

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
با سلام...
دوستانی که دلار استلار دارن...
هر 1000 تا استلار شمارو با 2$ پرفکت مانی تعویض میکنم.
ID Yahoo:Enexchanger
ID Yahoo: 9122099477
GTalk: [email protected]

mihanpay

Registered User
لایک‌ها
29
خریدار دلار استلار stellar
میتوانید برای فروش موجودی خود آنرا به حساب ما ارسال و در ازای آن پرفکت مانی ، اگوپی ، اوکی پی و یا ريال دریافت کنید
  • هر 1000 استلار در سایت میهن پی در حال حاضر به میزان 2 دلار پرفکت مانی، اوکی پی یا اگوپی (بسته به موجودی زمان ارسال دلار استلار ) خریداری میشود.
حساب ما در استلار :
USERNAME mihanepay
STELLAR ADDRESS g3hTUcF591Hy9VCjdqHSgCjuK4FtsLZ4y5

بالا