• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سئوال در مورد Search Queries

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان وقتی وبلاگی تازه راه اندازی میکنم بعد از آپدیت کردن بعد از چند روز و سپس نا امید شدن وقتی رجوع میکنم به گوگل وبمستر میبینم که در Search Queries چند کلمه که ظاهر میشوند . میخوام بدونم اینها دقیقاً چی هستند؟ یعنی کاربر با همین کلمات وارد وبلاگم شده ؟و چگونه میتونم با استفاده از اینها وبلاگمو بالا بیارم.

ممنون میشم راهنمائی بفرمائید

BestData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینها کلماتی هستند که توی موتورجستجوگر گوگل جستجو شدن و وبلاگ شما در لیست نتایج بوده و دیده شده و شاید کلیک هم شده باشد (بستگی به اطلاعاتی که گوگل وبمستر میدهد دارد)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اینها کلماتی هستند که توی موتورجستجوگر گوگل جستجو شدن و وبلاگ شما در لیست نتایج بوده و دیده شده و شاید کلیک هم شده باشد (بستگی به اطلاعاتی که گوگل وبمستر میدهد دارد)
ممنون از راهنمائیتون الان چیکار کنم از دوباره در رابطه باهمین ها مطالب بذارم؟

BestData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از راهنمائیتون الان چیکار کنم از دوباره در رابطه باهمین ها مطالب بذارم؟

اگه عکس بذارید بیشتر میشه توضیح داد
اما بهتره که مطلب بذارید

BestData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
توی بخش Search Queries کلمات سرچ شده در موتور جسجتوگر رو نشون میده (تو وبمستر گوگل کلمات جستجو شده گوگل رو نشون میده و در وبمستر بینگ کلمات جستجو شده در بینگ و یاهو رو نشون میده )
خوب تو وبمستر گوگل این بخش به چند قسمت تقسیم میشه
Query که همان عبارت جستجو شده است
Impressions که تعداد مشاهده ساییتان در نتایج جستجوی عبارت خاصی است
Clicks که تعداد کلیک بر روی لینک سایتتان در نتایج جستجو است
CTR نسبت کلیک ها به تعداد دیده شدن است [ برای اطلاعات بیشتر ctr چیست را مطالعه کنید ]
Avg.position رتبه میانگین ساییتان در کلمه خاصی است [ چرا میانگین؟ چون با ای پی های مختلف و تنظیمات مختلف رتبه بندی مختلف انجام می شود و میانگین همه رتبه ها اینجا اعلام می شوند سایتی موفق است که رتبه میانگینش 1 باشد]

اینها کلماتی هستند که وبلاگ شما در نتایج جستجوشون دیده شده اما تعداد دیده شدن و تعداد کلیک شدن زیر 10 هست

بالا