سلامبه نقل از faras :از همه دوستانی که نظر دادن ممنونم. و بخصوص بابک که نقد جانانه ای کرد.
اکثر سایتها از روی هم الگو برداری می کنن و منم از این اصل مستثنی نیستم. در مورد تبلیغاتم که خودت میدونی عزیزم اونا تبلیغات گوگل هستش نه مشتریهای خاص.
راستی دوستانی که گفتن باز نمیشه؟ من در حیرتم! :f34r:
به نقل از babakweb :سلام
در مورد تبلیغات ... به نظر من بهتره یک مقدار زمان از آغاز به کار سایتت بگذره بعد از تمام پتانسیلش برای تبلیغات استفاده کنی ... البته این فقط نظر منه.
طبق تحقیقات انجام شده تا حالا کلی کشته داده !به نقل از faras :نظر جالبیه! راستی این آواتارت منو کشته
به نقل از rezadignity :برای یادگیری مووبیل چه پیشنهادی دارین؟
تدریس خصوصی !به نقل از rezadignity :برای یادگیری مووبیل چه پیشنهادی دارین؟
چه جوري گوگل بهت اجازه داده 4 تا تبليغ تو سايتت بذاري ؟به نقل از faras :از همه دوستانی که نظر دادن ممنونم. و بخصوص بابک که نقد جانانه ای کرد.
اکثر سایتها از روی هم الگو برداری می کنن و منم از این اصل مستثنی نیستم. در مورد تبلیغاتم که خودت میدونی عزیزم اونا تبلیغات گوگل هستش نه مشتریهای خاص.
راستی دوستانی که گفتن باز نمیشه؟ من در حیرتم! :f34r:
به نقل از saman_sniper :چه جوري گوگل بهت اجازه داده 4 تا تبليغ تو سايتت بذاري ؟
آخه 3 تا بيشتر اجازه نميده.
آخه گوگل به بعضي از سايت ها اجازه ميده كه تا 10 تا تبليغ تو هر صفحه از سايتشون بذارن. خواستم ببينم تو هم جزو اونا هستي يا نه. و اينكه ميدوني چه جوري ميشه اين اجازه رو گرفت يا نه.به نقل از faras :عزیزم منم سه تا تبلیغ قرار داده ام. اما اون یکی تبلیغ لینکی هستش که باید یکی گذاشت. در هر صورت مرسی
به نقل از saman_sniper :آخه گوگل به بعضي از سايت ها اجازه ميده كه تا 10 تا تبليغ تو هر صفحه از سايتشون بذارن. خواستم ببينم تو هم جزو اونا هستي يا نه. و اينكه ميدوني چه جوري ميشه اين اجازه رو گرفت يا نه.