• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت عالی ایرانی برای کسب درامد رایگان روزی 5هزار تومن عجله کنید با 5 روش سورف لایک گوگل توییتر و

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
سایت ایرانی تازه افتتاح شده که روش کسب درامد داره و اصلا پی تی سی نیست.
روش سورف لایک گوگل،فیسبوک،توییتر،یوتیوب میتوانید کسب درامد کنید قیمتهاشم فوق العاده عالیه
قابلیت زیرمجموعه گیری هم داره
فعلا 500 تومان هم جایزه میده
کد کوپن هم میده
دیگه چی میخواهید سریعا از طریق لینک زیر عضو شوید:
http://www.kurdionline.ir

Last edited:

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
چرا دیگه مگه نمیبینی ایشون هم لینک زیرمجموعه گذاشتن فقط از نظر خودشون زرنگی کردن و پوشوندنش :rolleyes:

زرنگی که نیست ولی بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و بعد از این که سایت معرفی میکنی قسمت معرفش از لینک برمیدارن وعضو میشن ولی سایت خوبیه وقابلیت زیرمجموعه گیری همانطور که در بالا گفتم هم داره.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
سایت ایرانی تازه افتتاح شده که روش کسب درامد داره و اصلا پی تی سی نیست.
روش سورف لایک گوگل،فیسبوک،توییتر،یوتیوب میتوانید کسب درامد کنید قیمتهاشم فوق العاده عالیه
قابلیت زیرمجموعه گیری هم داره
فعلا 500 تومان هم جایزه میده
کد کوپن هم میده
دیگه چی میخواهید سریعا از طریق لینک زیر عضو شوید:
http://www.kurdionline.ir

واقعا واریز داره؟از روش کار بیشتر میگین

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
واقعا واریز داره؟از روش کار بیشتر میگین

این سایت تازه کارش شروع کرده حداقل پرداختیش 20000 تومانه اگر بخوای میتونی کمتر از این هم درخواست برداشت بدی ولی 1.5 درصد کم میکنه.همانطور که گفتم 5 روش کسب درامد داره سورف که همان بازدید خودکار از سایتهای دیگران است لایک گوگل هم اول باید وارد حساب کاربری gmailخودتون بشین وبعد در خود سایت وارد قسمت لایک گوگل بشین وروی آن علامت gبه هر تعدای که هست حالا کلیک کنید وآن سایتها را در واقع محبوب کنید با هر کلیک مقداری امتیاز به شما تعلق میگیرد و بقیه ی روشه هم به همین طریق

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
این سایت تازه کارش شروع کرده حداقل پرداختیش 20000 تومانه اگر بخوای میتونی کمتر از این هم درخواست برداشت بدی ولی 1.5 درصد کم میکنه.همانطور که گفتم 5 روش کسب درامد داره سورف که همان بازدید خودکار از سایتهای دیگران است لایک گوگل هم اول باید وارد حساب کاربری gmailخودتون بشین وبعد در خود سایت وارد قسمت لایک گوگل بشین وروی آن علامت gبه هر تعدای که هست حالا کلیک کنید وآن سایتها را در واقع محبوب کنید با هر کلیک مقداری امتیاز به شما تعلق میگیرد و بقیه ی روشه هم به همین طریق

بدیش اینه که باید توی همه سایتها اکانت داشته باشین
بعدش سورف خودکارشم فقط 12 سایت توی روز هست

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
بدیش اینه که باید توی همه سایتها اکانت داشته باشین
بعدش سورف خودکارشم فقط 12 سایت توی روز هست
واسه لایک فکر میکنم اره باید اکانت داشته باشی اکانت ساختن هم فکر نمیکنم کار چندانی داشته باشه.این 12 ساعتش از کجا گفتین؟!!بستگی به این داره که چند تا سایت فعال برای تبلیغ داشته باشه.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
واسه لایک فکر میکنم اره باید اکانت داشته باشی اکانت ساختن هم فکر نمیکنم کار چندانی داشته باشه.این 12 ساعتش از کجا گفتین؟!!بستگی به این داره که چند تا سایت فعال برای تبلیغ داشته باشه.

12 تا سایت دوست عزیز نه 12 ساعت وقتی 12 تا بازدید خودشکارش تموم میشه پسغام میده دیگه امروز نمیتونین امتیاز بگیرین

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
12 تا سایت دوست عزیز نه 12 ساعت وقتی 12 تا بازدید خودشکارش تموم میشه پسغام میده دیگه امروز نمیتونین امتیاز بگیرین

بستگی به تعداد سایتهاش داره مثلا دیروز9 تا بود فکر میکنم اول کاره بعد تعداد سایتهاش بیشترم بشه

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
آقا من دیروز ثبت نام کردم و اکانتم رو هم فعال کردم و چند تا لایک هم زدم ولی امروز هر کاری میکنم وارد اکانت نمیشه و میگه پسورد رو اشتباه میزنی این درحالیه که هیچ اشتباهی در کار نیست و پسورد در واقع توی مرورگرم هم سیو شده است!!!

عجیبترش اینه که الان رفتم دوباره همون اکانت قبلی رو ساختم و قبول کرد! در صورتیکه من این اکانت رو دیروز ساختم و حتی ایمیل فعال سازیش هنوز توی ایمیلم موجوده!

سایت باید دقت بیشتری روی یوزرها داشته باشه و الکی یوزرها رو حذف نکنه.حالا خوب بود چیز زیادی توش نداشتم!

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
این سایت کسب درامد از طریق اس ام اس و ایمیل را هم راه اندازی کرده هر اس ام اس 7 تومان و ایمیل 5 تومان

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
این سایت کسب درامد از طریق اس ام اس و ایمیل را هم راه اندازی کرده هر اس ام اس 7 تومان و ایمیل 5 تومان

بعدش برای تکمیل فرم نیاز به کارت پایان خدمت داره؟:eek:توی ثبت نامش زده

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
حس منم یه چیزایی میگه.ولی هنوز مطمئن نشدم.

اخه مجرد یا متاهل بودن
و آدرس دقیق
وکارت پایان خدمت چه ربطی به تبلیغات کلیکی داره؟
بچه ها لطف کنین سایت رو به پلیس سایبر ریپورت کنین تا خودشون بررسی کنند

بالا