• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت مثل تبیان چقدر هزینه طراحی داره؟

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا مبلغ پیشنهادی رو همین جا مطرح کنید.

یا علی

mehregan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت تبیان، هزینه های خیلی بالایی برای بروز رسانی و طراحی داره.
برای یک بخش آن 50 میلیون تومان هزینه شد ولی آخرش هم روی سایت قرار نگرفت و ...

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
ببینید سازمانی که من توش کار می کنم نیاز به یک سامانه (cms ) داره که توش بشه به مشترکین ایمیل رایگان و وبلاگ رایگان بده ضمنا بخشی هم به عنوان فروم جهت گفتمان داشته باشه و همچنین کتابخانه آنلاین هم داشته باشه و دیگر ریز موارد ...

بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته شده به غیر از فضای میزبانی حدود یک و نیم میلیون تومن هست

حالا من این مورد رو اینجا مطرح کردم ... اگر از دوستان سیستم مناسبی رو با قیمت مناسب سراغ دارن معرفی کنند لطفا ....

منتظرم ... یا علی

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از valiya :
ببینید سازمانی که من توش کار می کنم نیاز به یک سامانه (cms ) داره که توش بشه به مشترکین ایمیل رایگان و وبلاگ رایگان بده ضمنا بخشی هم به عنوان فروم جهت گفتمان داشته باشه و همچنین کتابخانه آنلاین هم داشته باشه و دیگر ریز موارد ...

بودجه ای که برای این کار در نظر گرفته شده به غیر از فضای میزبانی حدود یک و نیم میلیون تومن هست

حالا من این مورد رو اینجا مطرح کردم ... اگر از دوستان سیستم مناسبی رو با قیمت مناسب سراغ دارن معرفی کنند لطفا ....

منتظرم ... یا علی

سلام دوست من

راستش شما اصلا سراغ سايتي مثله تبيان نريد ... چون سايتي به اون عظمت ! رو با اين پولا نميشه راه انداخت ...
راستش گرون ترين سيسمتي كه من ميشناسم bitrix enterprice هستش با يه قيمتي حدود 1.400

ولي راستش به كار شما نمي‌ياد ..
چون اين سيستم يه امكانات كلي داره ...
ولي سايتي كه شما مي‌خواي رو اصلا پشتيباني نمي‌كنه ..
شما حتما بايد پول طراحي خصوصي بدي كه راستش اصلا به اين مبلغ نيستش ..

به هر حال موفق باشي ....:happy:

بالا