• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت معتبر کسب درآمد روسی / بر مبنای روبل کسب کنید به واحد دلار دریافت کنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
یک مکان منحصر به فرد! شما به راحتی می توانید پول کسب نمایید چرا که این سایت به چندین روش کسب درآمد ارائه خدمات می دهد. گشت و گذار در وب، خواندن ایمیل های تبلیغاتی برخی از روش های ساده و جالب برای کسب درآمد در این وب سایت می باشد. برای انجام این کارها، شما به هیچ مهارت های خاص و یا زمان زیادی را نیاز نداربد. شما می توانید در هر کجا و هر زمان که شما می خواهید! تمام فعالیت ها را انجام دهید. با این سایت با خیال راحت به کسب درآمد بپردازید چرا که هر چه قدر بخواهید برای شما فراهم می کند. [h=4] ویژگی های منحصر به فرد: [/h]

• [*=right] چندین روش کسب درآمد
    [*=right] پرداخت از طریق پی زا ، پرفکت مانی ، وب مانی ، و ...
    [*=right] فقدان تبلیغ وب سایت ها مستهجن
    [*=right] رابط کاربری منحصر به فرد
    [*=right] کار جالب در یک پروژه ایمن
    [*=right]پرداخت مناسب برای هر فعالیت
    [*=right]و ...
نحوه ثبت نام در این سایت :
عضویت در این سایت کار ساده ای نیست،شاید تنها 0.01 از افزادی که زبان روسی بلد نیستند بتوانند در این وب سایت عضو شوند. چرا که عضویت در این سایت ملزم به انجام یک آزمون به زبان روسی است که برای خیلی کاربران کار ساده ای نیست که این زبان را متوجه بشوند. حتی مترجم گوگل هم به شما کمک نخواهد کرد تنها پاسخ های آماده این آزمون روش ساده برای عضویت در این سایت است.ما تنها وب سایتی هستیم که به صورت رسمی این سایت را معرفی و روش عضویت را به صورت تصویری ارائه می دهیم.

1. ورود به سایت از طریق لینک زیر :

2. ورود به صفحه عضویت :
1375783284_1.jpg
3. تکمیل عضویت :
1375783613_2.jpg
4. تکمیل بخش آزمون جهت تایید عضویت
1375783767_3.jpg
5. تکمیل عضویت شما در سایت و ارائه رمز عبور
1375784159_4.jpg
6. حالا وارد قسمت پروفایل خود شوید و شماره موبایل خودتان وارد نمایید :
1375784736_6.jpg
7. شماره موبایل را با کد ملی 98 بنویسید نمونه: 980355674433+
1375784695_5.jpg
پنل کاربری این وب سایت :
1375789834_7.jpg
چند نکته مهم :
* در آمد در این وب سایت بر مبنای روبل واحد پول روسیه است اما اگر بخواهید پرداخت به صورت دلار صورت می گیرد​
* نرخ تبدیل روبل در این وب سایت به این صورت است : هر 16 روبل یک دلار پی زا /هر 25 روبل یک دلار وبمانی / هر 30 روبل یک دلار لیبرتی​
* جهت انجام بازدید یا انجام آزمون روی دایر موجود چندبار کلید کنید​
* جهت حل آزمون ها مختلف از مترجم گوگل استفاده کنید​
هر گونه سوال در مورد این وب سایت را می توانید از ما از طریق تماس با ما در میان بگذارید.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
معتبر هست ولی یه سوال روزی جند دلار میشه کسب کرد؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من امروز تونستم یک روبل کسب کنم البته اگر خوب روسی حالیت بشه تا 3 یا 4 روبل می رسه.البته اگر بتونی خوب زیر مجموعه بگیری بیشتر درآمد داری من از همین الان آموزش عضویت انگلیسی رو آماده می کنم.
فکر کنم بتونم به 2 روبل در روز برسم بدون زیر مجموعه

بالا