hamidyakoza
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 19
- لایکها
- 0
دوست عزیزی سایتی رو معرفی کرده اند که من هم این سایت رو به شما معرفی می کنم و چندتا نکته هم پایانش می گم.
ثبت نام در این سایت رایگان بوده و
قیمت هر ایمیل 400 دلار
قیمت كلیك بر روی هر بنر 100 دلار
3500 دلار جایزه ثبت نام
250 دلار جایزه معرفی هر زیرمجموعه
حداقل برداشت 50000 دلار و پرداخت به حساب آلرت پی و مدت انتظار 48 ساعت
درآمد از زیر مجموعه ها :
رده اول 20% ، رده دوم 15% ، رده سوم 10%، رده چهارم 5% ، رده پنجم 2% و ردههای ششم و هفتم و هشتم 1% میباشد
نکته 1: پرداخت بسیار وسوسه انگیزه و خیلی خیلی بالاست و این احتمالات بدی رو تو ذهن خطور می ده ولی فکر کنم به ریسکش می ارزه
نکته 2:این سایت فعلا پلاگین نداره که با مولتی کلیکر بشه باهاش کار ولی پرداخت های بالاش ارزش لاگین شدن و کلیک بر روی چندتا بنر رو داره
نکته 3:که نکته مهمی است قرارداد این سایت با چندتا از سایتهای مهم پرداختی (
AlertPay, Check, E-Bullion, E-Gold, Neteller,
LibertyReserve, MoneyBookers, Money Order, StormPay, Western Union, Wire Transfer) و واریز وجه شما به این حسابهاست و حتی مثل گرین هورس امکان ارسال پستی چک درآمدی شما به آدرس منزلتونه
حالا با توجه به این نکات و پرداختهای بسیار بسیار بالایی که داره می خواهید از طریق این لینک عضو شید ضرر نداره:
http://link2communion.com/pages/index.php?refid=hamidyakoza
ثبت نام در این سایت رایگان بوده و
قیمت هر ایمیل 400 دلار
قیمت كلیك بر روی هر بنر 100 دلار
3500 دلار جایزه ثبت نام
250 دلار جایزه معرفی هر زیرمجموعه
حداقل برداشت 50000 دلار و پرداخت به حساب آلرت پی و مدت انتظار 48 ساعت
درآمد از زیر مجموعه ها :
رده اول 20% ، رده دوم 15% ، رده سوم 10%، رده چهارم 5% ، رده پنجم 2% و ردههای ششم و هفتم و هشتم 1% میباشد
نکته 1: پرداخت بسیار وسوسه انگیزه و خیلی خیلی بالاست و این احتمالات بدی رو تو ذهن خطور می ده ولی فکر کنم به ریسکش می ارزه
نکته 2:این سایت فعلا پلاگین نداره که با مولتی کلیکر بشه باهاش کار ولی پرداخت های بالاش ارزش لاگین شدن و کلیک بر روی چندتا بنر رو داره
نکته 3:که نکته مهمی است قرارداد این سایت با چندتا از سایتهای مهم پرداختی (
AlertPay, Check, E-Bullion, E-Gold, Neteller,
LibertyReserve, MoneyBookers, Money Order, StormPay, Western Union, Wire Transfer) و واریز وجه شما به این حسابهاست و حتی مثل گرین هورس امکان ارسال پستی چک درآمدی شما به آدرس منزلتونه
حالا با توجه به این نکات و پرداختهای بسیار بسیار بالایی که داره می خواهید از طریق این لینک عضو شید ضرر نداره:
http://link2communion.com/pages/index.php?refid=hamidyakoza