vbnsan
Registered User
- نوشتهها
- 519
- لایکها
- 168
این سایت فعلا پرداخت داشته (سند های پرداخت از دسامبر) به بعد موجود هست.
تبلیغاتش پول خوبی می ده و با اون پول هم می تونید خروجی بگیرید و هم تبلیغات که من هر دو رو پیشنهاد می کنم ** من تا الان 25 دلار تبلیغات گذاشتم**
با بانک هایی که ایران رو تحریم نکردن هم می تونید پولتون رو خارج کنید.
این سایت یک انجمن فعال داره که اگر یکم انگلیسی بلد باشین کارتون راه می افته.البته یوزر ها خوبی ایرانی هم اونجا شما رو با پرچم ایران شناسایی می کنند و جواب شما رو فارسی می دهند.
این هم سند پرداخت من توی سایت

امشب هم می تونم خروجی بگیرم گرفتم می زارم همین جا
قانون اصلی این سایت
تا 9 روز بعد از ثبت نام نمی توانید خروجی بگیرید
حداقل برداشت 1 دلار **مهم نیست چون شما حداقل در 9 روز 7 دلار و حداکثر 12 دلار در حساب شما می ماند.
این هم لینک :
کسانی که با لینک ما عضو شوند اولا لطف کردند و اگر کمک در انجمن سایت معرفی شده داشتن ما هستیم.دوما مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون رو به خودشون برمی گردونیم.
لیست کاربرانی که زیر مجموعه ما شدند و علاوه بر کمک مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون به خودشون برگشت داده خواهد شد:**این لست هر روز آبدیت می شود**
1- redfire
2-roohipatala
3- mohammad2671
4- haunted
تبلیغاتش پول خوبی می ده و با اون پول هم می تونید خروجی بگیرید و هم تبلیغات که من هر دو رو پیشنهاد می کنم ** من تا الان 25 دلار تبلیغات گذاشتم**
با بانک هایی که ایران رو تحریم نکردن هم می تونید پولتون رو خارج کنید.
این سایت یک انجمن فعال داره که اگر یکم انگلیسی بلد باشین کارتون راه می افته.البته یوزر ها خوبی ایرانی هم اونجا شما رو با پرچم ایران شناسایی می کنند و جواب شما رو فارسی می دهند.
این هم سند پرداخت من توی سایت

امشب هم می تونم خروجی بگیرم گرفتم می زارم همین جا

قانون اصلی این سایت
تا 9 روز بعد از ثبت نام نمی توانید خروجی بگیرید
حداقل برداشت 1 دلار **مهم نیست چون شما حداقل در 9 روز 7 دلار و حداکثر 12 دلار در حساب شما می ماند.
این هم لینک :
کسانی که با لینک ما عضو شوند اولا لطف کردند و اگر کمک در انجمن سایت معرفی شده داشتن ما هستیم.دوما مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون رو به خودشون برمی گردونیم.
لیست کاربرانی که زیر مجموعه ما شدند و علاوه بر کمک مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون به خودشون برگشت داده خواهد شد:**این لست هر روز آبدیت می شود**
1- redfire
2-roohipatala
3- mohammad2671
4- haunted
فایل های ضمیمه
Last edited: