• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سایت PTC با سند پرداخت به من شما /شماهم ثبت نام کنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این سایت فعلا پرداخت داشته (سند های پرداخت از دسامبر) به بعد موجود هست.
تبلیغاتش پول خوبی می ده و با اون پول هم می تونید خروجی بگیرید و هم تبلیغات که من هر دو رو پیشنهاد می کنم ** من تا الان 25 دلار تبلیغات گذاشتم**
با بانک هایی که ایران رو تحریم نکردن هم می تونید پولتون رو خارج کنید.
این سایت یک انجمن فعال داره که اگر یکم انگلیسی بلد باشین کارتون راه می افته.البته یوزر ها خوبی ایرانی هم اونجا شما رو با پرچم ایران شناسایی می کنند و جواب شما رو فارسی می دهند.

این هم سند پرداخت من توی سایت

1.jpg

امشب هم می تونم خروجی بگیرم گرفتم می زارم همین جا

قانون اصلی این سایت
تا 9 روز بعد از ثبت نام نمی توانید خروجی بگیرید
حداقل برداشت 1 دلار **مهم نیست چون شما حداقل در 9 روز 7 دلار و حداکثر 12 دلار در حساب شما می ماند.
این هم لینک :

کسانی که با لینک ما عضو شوند اولا لطف کردند و اگر کمک در انجمن سایت معرفی شده داشتن ما هستیم.دوما مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون رو به خودشون برمی گردونیم.

لیست کاربرانی که زیر مجموعه ما شدند و علاوه بر کمک مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون به خودشون برگشت داده خواهد شد:
**این لست هر روز آبدیت می شود**

1- redfire
2-roohipatala
3- mohammad2671
4- haunted

فایل های ضمیمه

• banner1.gif
    banner1.gif
    108.7 KB · نمایش ها: 132
Last edited:

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
والا هر کلیک 5 سنت؟؟؟!!!

خیلی مشکوکه ها!!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
با تشکر از عضویت شما

فکر نکنم باید بترسید چرا؟
چون تقریبا 8 ماه داره پرداخت می کنه
پرداختی که به من داشت بعد از 2 ساعت به حساب منه اومد
البته به این راحتی ها هم نیست .قوانین خاص خودش رو برای برداشت داره یکیش همین 9 روز صبر کردنه. فقط مطمئن باشید من دریافت داشتم امشب هم ساعت 10 به وقت تهران می تونم درخواست داشته باشم

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این هم سند دوم پرداخت من .پرداخت بعد از 3 ساعت از درخواست **واقعا خوبه** .دوستان حتما زیر مجموعه من بشید چرا؟ تا چند روز دیگه یک سایت در دست راه اندازی دارم که اونجا کسانی که زیر مجموعه ما باشند پنل می گیرند و از بهترین سایت ها پرداخت هم با خبر می شوند علاوه بر اون کارکرد خودشون رو حتی با ریال دریافت کنند.تو پست ها آینده بیشتر در مورد این سایت توضیح می دم فعلا سریع عضو بشید تا بتونید درآمد کسب کنید.

1.jpg

2.jpg

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
راستش من یه جا تو سایت خوندم برای برداشت حتما باید سرمایه گذاری کرد تو سایت؟ شما دقیقا واسه برداشت چه شرط هایی رو رعایت کردین ؟

به جز نه روز که باید صبر کنید دیگه نکته خاصی نبود؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بله درست متوجه شدید باید سرمایه گذاری کرد اولش .اما مهم نیست چرا؟

شما برای برداشت باید حتما سرمایه گذاری کنید اولش لازم نیست 10 دلار سرمایه گذاری کنید می تونید 1 تا 2 دلار سرمایه گذاری کنید و بسته به سرمایه گذاری که می کنید تا 130% بیشتر از سرمایه خودتون خروجی بگیرید.واین همش یکبار لازم است.
دوستانی که زیر مجموعه ما هستند هیچ نگران نباشند موقع برداشت می تونند از ما دلار بگیرند.البته بستگی به کاری که کردن داره حساب شون رو بررسی می کنیم خوب کار کرده باشند رایگان دلار می دیم اگر هم زیاد خوب کار نکرده باشند دلار رو باقیمت مناسب می فروشیم.چون فروشنده های دلار زیر 100 دلار معمولا خرید و فروش ندارند.خلاصه هوا شون رو داریم.

اگر هم سایت راه بیفته تا آخر هفته که دیگه همه چیز مشخص میشه.

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
این سایت اگه حالا پرداخت داره مطمئن باشید دیر یا زود اسکم میشه. سایت هایی که ظاهرشون شبیه این سایت هست زیاد هستن و ظاهرا مال یک نفر باشه، منم چند ماه پیش با 3 تا از این سایت ها که ظاهرشون شبیه این سایت هست کار کردم و همشون زود اسکم شدند. اونا هم همین قانون رو داشتن که باید اول سرمایه گذاری کنید تا بتونید مثلا دو برابرش رو برداشت کنید. پیشنهاد میکنم وقت و پولتون رو هدر ندید.

scam.png

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من همه به شما به عنوان کسی که این سایت رو معرفی کردم می گم وقت رو هیچ سایت کلیکی نگذارید حتی اگر می خواد نئوباکس با سابقه چند ساله باشه .اما امیر عزیز باید از یه جایی شروع کرد تا سرمایه رو بدست آورد بعد رفته کسب درآمد مطمئن کرد.من هم قصد یک کسب درآمد دست جمعی برای اول خودم و بعد 4 تا هموطنم هستش.این سایت شاید اسکم بشه اما من میگم تا اسکم نشده بیا درآمد کسب کن و یک جا مطمئن سرمایه گذاری کن.

این شعار من هستش هرکی موافق عضو بشه: موفقیت آن طرف خطر کردن هست.

حساب پرفکت من رو ببین من از همین جور سایت ها کسب درآمد کردم و وقت خودم روی خیلی از سایت هایی که توسط بعضی افردای که ادعاشون میشه آشنا به اسکم هستند نگذاشتم وعضو هم نشدم.

این هم یک سند دیگه از پرفکت من که در عرض چند دقیقه چقدر ورودی و خروجی داشته:

مشاهده پیوست 407686

Last edited:

roohipatala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال:
من الان زیرمجموعه شما شدم
9 روز دیگه اگه بتونم برداشت کنم میتونم از شما 1 دلار قرض بگیرم بعد اگه پرداخت کرد پس بدم؟
البته از طریق پرفکت مانی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان که زیر مجموعه ما شدند مثل شما **روحی پا طلا** بنده گفتم اگر خوب کار کنند دلار رایگان و اگر هم خوب نباشه دلار رو باقیمت مناسب بهشون می دیم. حتی اگر یک دلار بخواهند.

امیدوارم طی چند روز آینده کار سایت درست بشه تا راحت بتونیم کمک تون کنیم.و همه در کنار این سایت سایت هایی که واقعا پرداخت دارند رو معرفی کنیم.

Last edited:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این همه پیشنمایش سایتی که قول داده بودیم:**الان روی نت قرار گرفته فقط چون پنل کاربری آماده نیست آدرس ندادیم**

787.jpg

تا فردا هم پنل کاربری سایت هم آماده می شود و کسانی که زیر مجموعه ما هستند می توانند راحت روی حساب خودشون کنترل داشته باشند.

Last edited:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بلاخره سایت رسما به کار خودش شروع کرد.

حداقل برداشت را - 0/1 دلار گذاشتیم.نگاه کردنش خالی از لطف نیست.

attachment-408571d1373812037-787.jpg

آدرس:http://www.iranianinc.irhttp://www.iranianinc.ir

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بله بنده نقد کردم سندش هم بالا موجود.عکس حساب پرفکت من هم بالا هست.

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
این سایت فعلا پرداخت داشته (سند های پرداخت از دسامبر) به بعد موجود هست.
تبلیغاتش پول خوبی می ده و با اون پول هم می تونید خروجی بگیرید و هم تبلیغات که من هر دو رو پیشنهاد می کنم ** من تا الان 25 دلار تبلیغات گذاشتم**
با بانک هایی که ایران رو تحریم نکردن هم می تونید پولتون رو خارج کنید.
این سایت یک انجمن فعال داره که اگر یکم انگلیسی بلد باشین کارتون راه می افته.البته یوزر ها خوبی ایرانی هم اونجا شما رو با پرچم ایران شناسایی می کنند و جواب شما رو فارسی می دهند.

این هم سند پرداخت من توی سایت

مشاهده پیوست 406938

امشب هم می تونم خروجی بگیرم گرفتم می زارم همین جا

قانون اصلی این سایت
تا 9 روز بعد از ثبت نام نمی توانید خروجی بگیرید
حداقل برداشت 1 دلار **مهم نیست چون شما حداقل در 9 روز 7 دلار و حداکثر 12 دلار در حساب شما می ماند.
این هم لینک :

کسانی که با لینک ما عضو شوند اولا لطف کردند و اگر کمک در انجمن سایت معرفی شده داشتن ما هستیم.دوما مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون رو به خودشون برمی گردونیم.

لیست کاربرانی که زیر مجموعه ما شدند و علاوه بر کمک مقداری از حق زیر مجموعه بودنشون به خودشون برگشت داده خواهد شد:
**این لست هر روز آبدیت می شود**

1- redfire
2-roohipatala
3- mohammad2671
4- haunted

دوستان که زیر مجموعه ما شدند مثل شما **روحی پا طلا** بنده گفتم اگر خوب کار کنند دلار رایگان و اگر هم خوب نباشه دلار رو باقیمت مناسب بهشون می دیم. حتی اگر یک دلار بخواهند.

امیدوارم طی چند روز آینده کار سایت درست بشه تا راحت بتونیم کمک تون کنیم.و همه در کنار این سایت سایت هایی که واقعا پرداخت دارند رو معرفی کنیم.
اولا کجای سایت گفته 9 روز بعد میشه دریافتی داشت؟
دوما شما تو همین پست قبلا گفتین اگه کسی خوب کار کنه دلار رایگان میدین (منظورم پست اوله که بعدا ویرایش کردین).در حالی که جواب پبغام خصوصی من راجع به همین موضوعو هم ندادین!!! میشه بفرمایید چرا همچین افری دادین و اسم این کار چیه؟ بقیه دوستان هم میتونن نظر بدن.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ما سر حرف خودمون هستيم و گفتیم که سایت راه افتاده اونجا عضو باشید و در قسمت مشخصات مشخصات کاربری خود را وارد کنید و کسی را متهم نکنید. سایت ما تو همین چند روز تعداد کاربران بسیاری دارد شما هم عضو باشید و درآمد زیر مجموعه بودن خود را دریافت کنید. حداقل میزان برداشت 0/01 دلار است.
باتشکر از اطلاع رسانی شما

Last edited:

milati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این سایت هنوز پرداختی داره؟

بالا