@gh@m@hdi
Registered User
به دلیل نیاز کاری که مجبور هستم بسته هایی رو هر روز به جنوب ایران ارسال کنم ،دیروز با یه سرویس جدید پستی آشنا شدم که بسته رو هر جای ایران از شما تحویل می گیره و هر جای ایران که بخواهید تحویل می ده! محدودیتی از بابت وزن و نوع نداره. فقط خلاف مقررات معمول نباشه (سلاح و مواد مخدر )
این یه شرکت حمل و نقل بین المللی هست که هر باری رو به و از مقصد ایران از و به هر جای دنیا می فرسته.
محل شرکت در خیابان سهروردی هست.
علاوه بر مجوز های جاری این شرکت مجوز دفتر پیشخوان دولت هم داره که می دونید دفاتر پیشخوان دقیقا کار پستی می کنند.
بسته ها در تهران با تعرفه پست ارسال می شه (هزینه خیلی کمتر از پیک) اما امکان داره از پیک هم سریع تر برسه و گاهی بسته ها در عرض چند ساعت به مقصد می رسه
کلا سیستم جالبی هست
اگر کسی خواست همین جا مطرح کنه تا در پ.خ تلفن رو بدم
این یه شرکت حمل و نقل بین المللی هست که هر باری رو به و از مقصد ایران از و به هر جای دنیا می فرسته.
محل شرکت در خیابان سهروردی هست.
علاوه بر مجوز های جاری این شرکت مجوز دفتر پیشخوان دولت هم داره که می دونید دفاتر پیشخوان دقیقا کار پستی می کنند.
بسته ها در تهران با تعرفه پست ارسال می شه (هزینه خیلی کمتر از پیک) اما امکان داره از پیک هم سریع تر برسه و گاهی بسته ها در عرض چند ساعت به مقصد می رسه
کلا سیستم جالبی هست
اگر کسی خواست همین جا مطرح کنه تا در پ.خ تلفن رو بدم