یکی دیگه
من یه پیامی رو با reponse.write("abc") ایجاد میکنم حالا چجوری مکان این پیغام توی صفحه رو تغییر بدم؟ همش گوشه ی صفحه میاد میخوام خودم تعیین کنم کجا بیاد
یه کار ساده : میتونی اینویکی دیگه
من یه پیامی رو با reponse.write("abc") ایجاد میکنم حالا چجوری مکان این پیغام توی صفحه رو تغییر بدم؟ همش گوشه ی صفحه میاد میخوام خودم تعیین کنم کجا بیاد
<%Response.Write("ABC") %>
خوب برنامه ای که برای Upload استفاده می کنی رو باید تنظیم کنی که کجا فایل ها رو بریزه و یا اگه قابلیت Rename رو هم بهش میدی که دیگه خیلی بهتر میشه و فایل ها روی هم ذخیره نمیشن .سوال بعدی اینکه :
واسه فایلی که داه اپلود میشه چجوری path انتخاب کنم که درست کار کنه
من میزنم مثلا e\image میگه ریختم ولی هیچی نیست
واسه اینکه روی هاستم درست کار کنه چی بنویسم؟
منظورتو نگرفتم . ولی اینو نگاه کن ببین یه همچین چیزی میخوای . البته این با ردیو باتون نیست . قسمت انتخاب استان هایه Radio Button List درست کردم میخوام حالا بگم اگه فلانی انتخاب شد اینکار بشه اگه اونیکی این بشه حالا چجوری بگم کدوم انتخاب شد فلان کار بشه؟
مثلا:
بعد از اسم رادیو باتن لیست کدوم زیر روال ها اید انتخاب بشه تا بگم کدوم انتخاب شده؟ امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
از ASP.NET استفاده میکنمخوب برنامه ای که برای Upload استفاده می کنی رو باید تنظیم کنی که کجا فایل ها رو بریزه و یا اگه قابلیت Rename رو هم بهش میدی که دیگه خیلی بهتر میشه و فایل ها روی هم ذخیره نمیشن .
حالا با این تفاسیر که گفتی فکر می کنم برنامه Upload شما مشکل داره که فایل ها رو نمی ریزه . راستی نگفتی که ار چی استفاده می کنی ASP کلاسیک یا ASP.NET ؟ برنامتو بزار ببینیم
If Not (filepost.PostedFile Is Nothing) Then
filepost.PostedFile.SaveAs("g:\local\Upload Center\img")
Response.Write("File Upload Successfully")
End If
درباره radio button list منظورم اینه که چجوری انتخاب کنم کدوم کلیک شد چیکار بکن؟یه Radio Button List درست کردم میخوام حالا بگم اگه فلانی انتخاب شد اینکار بشه اگه اونیکی این بشه حالا چجوری بگم کدوم انتخاب شد فلان کار بشه؟
مثلا:
بعد از اسم رادیو باتن لیست کدوم زیر روال ها اید انتخاب بشه تا بگم کدوم انتخاب شده؟ امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
از ASP.NET استفاده میکنم
من اینو نوشتم نمیدونم شاید خیلی کوچولو و مسخره باشه
اون امکاناتی هم که گفتی رو بلد نیستم اضافه کنم از امکانات postefile هست؟
PHP:If Not (filepost.PostedFile Is Nothing) Then filepost.PostedFile.SaveAs("g:\local\Upload Center\img") Response.Write("File Upload Successfully") End If
Request.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath("Uploads/filename"))
درباره radio button list منظورم اینه که چجوری انتخاب کنم کدوم کلیک شد چیکار بکن؟
مثلا:
if radiobuttonlist1.xxx
جای اون xxx چی بزارم که ینی مثلا اولی انتخاب شده؟
ممنونبجای اینکه آدرس کامل رو یکجا بهش بدی(اصلا از کجا میدونی درسته؟) از Server.MapPath استفاده کن مثلا توی دایرکتوری اصلا سایت یه فولدر با اسم Uploads درست کن و :
کد:Request.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath("Uploads/filename"))
selected value وجود نداشت ولی زیر مجموعه ی item یه value داشت که باهاش تونستم کهر کنمهر کدوم از عضو های لیست یک index و یک value دارن.
radiobuttonlist1.selectedindex ایندکس عضوی که انتخاب شده رو برمیگردونه
radiobuttonlist1.selectedvalue مقدار یا همون value عضوی که انتخاب شده رو برمیگردونه
radiobuttonlist1.selecteditem هم خود اون عضوی رو که انتخاب شده برمیگردونه.
بعد اینکه validation summary رو چجوری به اشیا مرتبط کنم؟
فقط یه مشکلی هست اسم فایل رو میزنه file name و فرمتشم ناشناسه چیکار کنم به همون اسم و فرمت خودش save بشه و اگه اسم تکراری بود خودش عوض کنه
و اینکه چجوری کاری کنم وقتی اولین بار اسکریپت اجرا میشه خودش اون فولدر لازم رو بسازه؟
Private Sub Radio_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Radio.SelectedIndexChanged
If Radio.Items(1).Selected = True Then
' my command
End If
End Sub