• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال از بیت کوین بازهای حرفه ای

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان سلام.
یه سوال مهم ازتون دارم.

میگن که خوبی بیت کوین این هست که بانک و مرجعی نیست که روی پول مردم نظارت و کنترل و بلوکه سازی کنه.
پس اگر اینطور هست ، زمانیکه ما بیت کوین در سایت بلاک چین داریم، عملا کنترلی روش نداریم و اگر بلاک چین روزی ایرانی ها وآی پی ایرانی ها رو تحریم کنه مثل پول های الکترونیکی که قبلا حساب ایرانیان رو مسدود کرد میشه.
پس عملا ما چه کنترلی روی پول خودمون داریم.

درصورتیکه روزی تحریم از طرف بلاک چین به ایرانی ها برسه ما چگونه می تونیم از پولهای خود محافظت و رفع مسدودی کنیم؟

سوال دوم اینکه اگر روزی دولت ایران سایت بلاک چین رو تحریم و فیلتر کنه ، در آن هنگام به غیر از استفاده از فیلتر شکن چه راههایی برای استفاده آزادانه از بیت کوین خواهیم داشت؟

ممنون میشم اگر پاسخ های شفاف و منطقی بدید. باتشکر از همه دوستان

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این چه حرفیه دوست من موجودی بیت کوین شما در کامپیوترهای مختلف در سراسر جهان ذخیره میشه و دست کسی نیست که مسدود کنه همین باعث شده بانک های جهان به فکر راهی برای استفاده از این تکنولوزی باشن

world15

Registered User
لایک‌ها
837
منکه رمز کیف پول دوژکوین رو فراموش کردم همون حدود 20 تومن موجودیشم ک لابد بخاطر زیرمجموعه ها بیشترم شد رفت :( خیلی بده ک با ایمیل قابل بازیابی نیستن

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
ا
این چه حرفیه دوست من موجودی بیت کوین شما در کامپیوترهای مختلف در سراسر جهان ذخیره میشه و دست کسی نیست که مسدود کنه همین باعث شده بانک های جهان به فکر راهی برای استفاده از این تکنولوزی باشن
جواب شما کلیشه ای هست دوست گرامی. من صراحتا می خوام بدونم از وبمستر سایت بلاک چین اجازه ورود شما به عنوان آی پی ایرانی رو به شما نده ، شما دقیقا چطور می تونید به موجودی خودتون برسید و اون رو جابجا کنید؟

اگر ایران این سایت رو متقابلا فیلتر کرد، بدون فیلتر شکن ورود و انتقال بیت کوین شما چیه؟

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
چنین اتفاقی نخواهد افتاد!
چون اتفاقات فقط در حوزه روابط سیاسی با ایران به وجود میاد و چون بیت کوین به هیچ دولتی وابستگی نداره چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد!

سوال دوم هم همونطوری که الان دارید(!) از فیس بوک و توییتر و ... آزادانه استفاده می کنید خواهید تونست از بیت کوین هم استفاده کنید
و بالفرض اینکه بلاک چین فیلتر بشه شما می تونید از ولت های آفلاین و سایر ولت های آنلاین بیت کوین استفاده کنید! به همین راحتی

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
اتفاقات تحریم ایران فقط ممکنه از سوی اکسچینج ها اتفاق بی افته! بنابراین با احتیاط از اکسچینج ها استفاده کنید.
احتیاط هم به این معنیه که همونطوری که خیلی ها برای پی پالشون خودشون رو مقید می کنن که همیشه از آی پی خارج استفاده کنند شما هم می تونید در اکسچینج ها از آی پی غیر ایرانی استفاده کنید تا با خیال راحت تجارت کنید.

world15

Registered User
لایک‌ها
837
شانس نداریم ک اینا بخان فیلتر شن.. ی تلگرام رو چنماهه میخان فیلتر کنن و حرفش زده میشه ولی خبری نیس .. از طرفی از 5 سال پیشا تا حالا فقط لیبرتی ریزرو اسکم شد و بقیه انگار اسکم بشو هم نیستن :general711:

2hm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
دوستان سلام.
یه سوال مهم ازتون دارم.

میگن که خوبی بیت کوین این هست که بانک و مرجعی نیست که روی پول مردم نظارت و کنترل و بلوکه سازی کنه.
پس اگر اینطور هست ، زمانیکه ما بیت کوین در سایت بلاک چین داریم، عملا کنترلی روش نداریم و اگر بلاک چین روزی ایرانی ها وآی پی ایرانی ها رو تحریم کنه مثل پول های الکترونیکی که قبلا حساب ایرانیان رو مسدود کرد میشه.

درصورتیکه روزی تحریم از طرف بلاک چین به ایرانی ها برسه ما چگونه می تونیم از پولهای خود محافظت و رفع مسدودی کنیم؟

سوال دوم اینکه اگر روزی دولت ایران سایت بلاک چین رو تحریم و فیلتر کنه ، در آن هنگام به غیر از استفاده از فیلتر شکن چه راههایی برای استفاده آزادانه از بیت کوین خواهیم داشت؟

یک Wallet Recovery Phrase هر حسابی داره که از یکسری کلمه تشکیل شده.اونها رو باید ازش پشتیبان تهیه کنید تا هر زمان که مشکلی براتون پیش اومد از طریق کیف پول های دیگه به حسابتون دسترسی داشته باشید.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ا

جواب شما کلیشه ای هست دوست گرامی. من صراحتا می خوام بدونم از وبمستر سایت بلاک چین اجازه ورود شما به عنوان آی پی ایرانی رو به شما نده ، شما دقیقا چطور می تونید به موجودی خودتون برسید و اون رو جابجا کنید؟

اگر ایران این سایت رو متقابلا فیلتر کرد، بدون فیلتر شکن ورود و انتقال بیت کوین شما چیه؟
جواب تون رو دادم عوض تشکره ؟ اصلا توجه نکردید اگه از والت بلوک چین استفاده نکنید بیت کوین شما دست کمپانی بلوک چین نیست
حتی خود بلاکچین هم میگه به کیف پول ها دسترسی نداره و در صورت از بین رفتن نمیتونه برگردونه و حتی اگه ببنده شما با داشتن کی ها و ادرس حسابتون اونو تو کیف پول امن دیگری میتونید بازیابی کنید

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
یک Wallet Recovery Phrase هر حسابی داره که از یکسری کلمه تشکیل شده.اونها رو باید ازش پشتیبان تهیه کنید تا هر زمان که مشکلی براتون پیش اومد از طریق کیف پول های دیگه به حسابتون دسترسی داشته باشید.
از بین جواب دهندگان، پاسخ شما بهترین و کارشناسی ترین جوابی بود که داده شد. تشکر ویژه از شما دوست عزیز

• Like
Reactions: 2hm

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
جواب تون رو دادم عوض تشکره ؟ اصلا توجه نکردید اگه از والت بلوک چین استفاده نکنید بیت کوین شما دست کمپانی بلوک چین نیست
حتی خود بلاکچین هم میگه به کیف پول ها دسترسی نداره و در صورت از بین رفتن نمیتونه برگردونه و حتی اگه ببنده شما با داشتن کی ها و ادرس حسابتون اونو تو کیف پول امن دیگری میتونید بازیابی کنید
جواب شما کلی گویی بود. اما بخاطر وقتی که گذاشتید من تشکر می کنم. اما دوستمون 2hm بهترین جواب رو داد که راهگشای آن زمان می باشد

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
دوستان سلام.
یه سوال مهم ازتون دارم.

شما مجبور نیستید که بیت کوینتون رو تو سایت بلاکچین نگه داری کنید
میتونید تو یه والت دیگه بریزید که تحت کنترل خودتون باشه
در مورد والتهای بیت کوین تحقیق کنید...

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
نگرانیت فقط تعطیل شدن سایت نباشه . به دزد از آب دراومدن سایت هم فکر کن
کوین ها رو بالا کشیدن دیگه Seed دوازده کلمه به درد نخوره

راحت طلبی = استفاده از سایت
امنیت = نصب نرم افزار اوپن سورس

نگهداری کوین تو وب والت با نگهداریش در صرافی ها تفاوتی نداره . خطرش یکیه

poole-irani.blogfa.com

Registered User
لایک‌ها
24
نگرانیت فقط تعطیل شدن سایت نباشه . به دزد از آب دراومدن سایت هم فکر کن
کوین ها رو بالا کشیدن دیگه Seed دوازده کلمه به درد نخوره

راحت طلبی = استفاده از سایت
امنیت = نصب نرم افزار اوپن سورس

نگهداری کوین تو وب والت با نگهداریش در صرافی ها تفاوتی نداره . خطرش یکیه
بهترین پیشنهاد شما چی و چه نرم افزاری هست؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بالا