• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال بسیار ابتدایی

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت همه دوستان

دوستان من می خوام بدونم این Script چی هست

حقیقت امر من در صدد راه اندازی یک فروشگاه هستم که چند جا هم به فراخور مطالب تاپیک توضیح دادم و در نهایت هم فکر کنم یکی از این بسته های فروشگاه ساز رو مجبور باشم بگیریم برای همین می خوام حداقل اطلاعاتو داشته باشم البته الان یه ۳ ماهی میشه دارم تو فروم های مختلف و مخصوصا اینجا مطلب میخونم ولی باز ممنون میشم یه توضیح کامل و روش نصبشو بهم بگین

این نکته رو مد نظر داشته باشین که من فعلا می خوام بصورت localhost نصب کنم

و یه سوال دیگه zend optimizer چی هستش که هاست باید داشته باشه ؟؟

با تشکر

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوستان من می خوام بدونم این Script چی هست
اصطلاحا به بسته نرم افزار آماده یتحت وبی میگند که کلیه کارهای کدنویسی اون انجام شده و اماده نصب بروی وب سرور هست !

و یه سوال دیگه zend optimizer چی هستش که هاست باید داشته باشه ؟؟
یک نرم افزار هست که بروی وب سرور نصب میشه تا برنامه های PHP که رمز گذاری شدند رو بدون نیاز به رمزگشایی اجرا کنه !
شما در صورتی نیاز به نصب این نرم افزار دارید که کدنویس شما برای جلوگیری از دسترسی شما به کدهای نرم افزاری که به شما فروخته اونو رمزگذاری کرده باشه !
و شما در حقیقت سورس نرم افزار رو هرگز نمیبینید ، بلکه فقط ظاهر اون رو که اجرا میشه میبینید !

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
اصطلاحا به بسته نرم افزار آماده یتحت وبی میگند که کلیه کارهای کدنویسی اون انجام شده و اماده نصب بروی وب سرور هست !

یک نرم افزار هست که بروی وب سرور نصب میشه تا برنامه های PHP که رمز گذاری شدند رو بدون نیاز به رمزگشایی اجرا کنه !
شما در صورتی نیاز به نصب این نرم افزار دارید که کدنویس شما برای جلوگیری از دسترسی شما به کدهای نرم افزاری که به شما فروخته اونو رمزگذاری کرده باشه !
و شما در حقیقت سورس نرم افزار رو هرگز نمیبینید ، بلکه فقط ظاهر اون رو که اجرا میشه میبینید !

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز

بالا