• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال بسیار مهم درباره دانشگاه آزاد خواهشنا مرا راهنمایی کنید

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز من:)

من یک سوال داشتم خواهشنا دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنید

بنده در سال 83 در رشته مهندسی شیمی دانشگاه ماهشهر قبول شدم ترم اول رفتم ولی انصراف دادم و اومدم دانشگاه کازرون رشته مهندسی برق-قدرت میخونم تا حالا

حالا پشیمون شدم :(( نگید واسه چی اما شدم و دوست دارم بدونم آیا میتوانم در رشته مهندسی شیمی که قبول شده بودم سال 83 و انصراف دادم باره دیگه ادامه تحصیل بدم

یعنی دانشگاه منرا قبول میکنه !! و میزاره ادامه بدم در همون رشته . . . . .

یکی میگفت میشه حالا از دوستان میخوام کسی که اطلاع دقیق داره راهنماییم کنه

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
منظورت از انصراف اينكه رفتي همه كارهارو انجام دادي و تسويه حساب كردي ؟؟؟؟

اگر هم اين كارو كردي باز هم مي توني بري سازمان مركزي ،بعد يك نامه بنويسي به دكتر جاسبي و توي اون بنويسي به علت مشكلات مالي و خانوادگي نمي تونستم ادامه تحصيل بدم حالا مي خواهم توي اين رشته درس بخونم .
بعد توكل كن به خدا ،انشاالله كه درست ميشه.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببین عزیز جان اگر شما مشکل سربازی نداری و میتونی تغییر رشته بدی اینکار امکان پذیر هست ولی قطع به یقیقن باید شهریه ثابت این چند ترم تا به حال رو که نرفتی رو پرداخت کنی تا یک چیزی شبیه به مرخصی برات رد بشه ضمن اینکه این کار یک مقداری به پیگیری و پارتی احتیاج داره در هر صورت باید به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد واقع در پاسدارن نیستان نهم بری و از اونجا چند چون کار رو بپرسی و پیگیری کنی......

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
ببین عزیز جان اگر شما مشکل سربازی نداری و میتونی تغییر رشته بدی اینکار امکان پذیر هست ولی قطع به یقیقن باید شهریه ثابت این چند ترم تا به حال رو که نرفتی رو پرداخت کنی تا یک چیزی شبیه به مرخصی برات رد بشه ضمن اینکه این کار یک مقداری به پیگیری و پارتی احتیاج داره در هر صورت باید به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد واقع در پاسدارن نیستان نهم بری و از اونجا چند چون کار رو بپرسی و پیگیری کنی......

تائید میشود:p

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی حتما باید به سازمان مرکزی رفت

بله من تسویه حساب کردم و اومدم دانشگاه کازرون

چقدر پارتی میخواد شدنی هست ؟!!

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی حتما باید به سازمان مرکزی رفت

بله من تسویه حساب کردم و اومدم دانشگاه کازرون

چقدر پارتی میخواد شدنی هست ؟!!
از کجا باید شروع کنم برای پیگیری باید از دانشگاه خودم شروع کنم یا ماهشهر یا مستقیم تهران

amir145

Registered User
لایک‌ها
1
اول برو واحد هر چند اونها جواب درستي بهت نمي دن
ولي به نظر من مستقيم بري سازمان مركزي بهتره و سريعتر كارت حل ميشه

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از کجا باید شروع کنم برای پیگیری باید از دانشگاه خودم شروع کنم یا ماهشهر یا مستقیم تهران

الان دانشگاه آزاد با تاسیس دبیرخانه منطقه سعی در کاهش مراجعه به سازمان مرکزی رو داره ! به نظر من به دبیرخانه منطقه دانشگاه آزاد مراجعه کنید یا از معاونت آموزشی دانشگاه بپرسید که چنین کاری ممکنه یا نه ؟!

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
الان دانشگاه آزاد با تاسیس دبیرخانه منطقه سعی در کاهش مراجعه به سازمان مرکزی رو داره ! به نظر من به دبیرخانه منطقه دانشگاه آزاد مراجعه کنید یا از معاونت آموزشی دانشگاه بپرسید که چنین کاری ممکنه یا نه ؟!
خب مناطق رشته دانشگاه آزاد که قبوا شدم و در حال تحصیلم متفاوته

مهندسی شیمی منطقه خوزستانه
مهندسی برق کازرون منطقه 1 است
من باید برم دانشگاه پدیرنده یا دانشگاه در حال تحصیلم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
یه نبش قبر کنیم .
من هم وضعیتم تقریبا مثل این دوستمونه .
من پارسال دانشگاه A قبول شدم ، امسال هم دانشگاه B قبول شدم .
همین 1 ماه پیش توی دانشگاه B ثبت نام کردم .
اما الان پشیمون شدم و میخوام انصراف بدم و برم دانشگاه A که پارسال قبول شدم و باید 1 میلیون و دوست شهریه ثابت بدم .
هنوز کلاساشون هم به اون صورت برگزار نشده!
1- برای انصراف که هزینه ی شهریه ثابتی که پرداخت کردم رو برگشت می زنند دیگه؟
2- آیا دانشگاه A من رو الان ثبت نام میکنه؟
3- اگه ترم بعد برم که میشه 3 ترم بعد از قبول چی ، اون موقع قبول می کنند که ثبت نامم کنند؟
4- اگه قبول نکنند که ثبت نامم کنند ، رفتن به سازمان مرکزی و از اونجا پیگیر شدن تاثیری داره؟

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
یه نبش قبر کنیم .
من هم وضعیتم تقریبا مثل این دوستمونه .
من پارسال دانشگاه A قبول شدم ، امسال هم دانشگاه B قبول شدم .
همین 1 ماه پیش توی دانشگاه B ثبت نام کردم .
اما الان پشیمون شدم و میخوام انصراف بدم و برم دانشگاه A که پارسال قبول شدم و باید 1 میلیون و دوست شهریه ثابت بدم .
هنوز کلاساشون هم به اون صورت برگزار نشده!
1- برای انصراف که هزینه ی شهریه ثابتی که پرداخت کردم رو برگشت می زنند دیگه؟
2- آیا دانشگاه A من رو الان ثبت نام میکنه؟
3- اگه ترم بعد برم که میشه 3 ترم بعد از قبول چی ، اون موقع قبول می کنند که ثبت نامم کنند؟
4- اگه قبول نکنند که ثبت نامم کنند ، رفتن به سازمان مرکزی و از اونجا پیگیر شدن تاثیری داره؟
دانشگاه ازاد باشه بله قبول میکنن
3 ترم که اصلا مرخصی میتونی بدون مشکل بگیری ولی حتی بیشتر هم باشه حتی چند سال هم نری بعدش پیگیری کنی امکان ادامه تحصیل داری یکی از دوستام بعد از 6 سال و با وجود تموم شدن سنواتش الان دوباره برگشته داره باقی درسشو میخونه!!
تو این شرایط (بیشتر از 3 ترم مرخصی) کمیسیون موارد خاص برات میذارن تو همون واحد دانشگاهی و نیاز به مراجعه به سازمان مرکزی و... نیست.
فقط یادت باشه برای هر ترمی که نری شهریه ثابتو بعدا برات میزنن!!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دانشگاه ازاد باشه بله قبول میکنن
3 ترم که اصلا مرخصی میتونی بدون مشکل بگیری ولی حتی بیشتر هم باشه حتی چند سال هم نری بعدش پیگیری کنی امکان ادامه تحصیل داری یکی از دوستام بعد از 6 سال و با وجود تموم شدن سنواتش الان دوباره برگشته داره باقی درسشو میخونه!!
تو این شرایط (بیشتر از 3 ترم مرخصی) کمیسیون موارد خاص برات میذارن تو همون واحد دانشگاهی و نیاز به مراجعه به سازمان مرکزی و... نیست.
فقط یادت باشه برای هر ترمی که نری شهریه ثابتو بعدا برات میزنن!!

ممنون از جوابتون
آخه من اصلا ثبت نام نکردم .
فقط قبول شدم .
به نظرتون امکانش هست برای این ترم ثبت نامم کنن؟
در صورتیکه ثبت نام بهمن ماه بوده .

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
اها ... بدون ثبت نام خو قضیه فرق میکنه اطلاع ندارم ولی بعید میدونم!

بالا