• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال حقوقی

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
از یک محتوایی در یک سایت شکایت شده و محکوم شده.
بنده یه مدتی لینک اون محتوا را در سایتم قرار دادم. حال اون نفر می تونه از من به خاطر قرار دادن لینک اون محتوا شکایت بکنه؟

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
چه موضوعی بوده محتوا؟
اگه لینک تنها بوده بعیده بتونه.

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
از یک محتوایی در یک سایت شکایت شده و محکوم شده.
بنده یه مدتی لینک اون محتوا را در سایتم قرار دادم. حال اون نفر می تونه از من به خاطر قرار دادن لینک اون محتوا شکایت بکنه؟

دادگاه محکوم کرده که به شخصی توهین شده
من فقط لینکش را همراه با تیتر تو سایتم زده بودم و بعد دو روز برداشتم

بنده هم دقیقا همین مشکل رو داشتم که برام 70 ضربه شلاق بریدن . سایت فید خوان داشتم که یه مطلب رو کپی کرده بود و به دلیل توهین به شخصی بنده هم مقصر شناخته شدم . اگرچه مثل شما مطلب رو برداشته بودم ولی خوب دادگاه مجرم شناخت که با یک مبلغی جریمه شلاق رو خریدم

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
الان با وکیلی صحبت می کردم ... گفت بازنشر حکم ندارد

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
الان با وکیلی صحبت می کردم ... گفت بازنشر حکم ندارد

آخه وکیل چی از جرایم سایبری حالیشه ؟! شما الان برو مطالب سایت های سیاسی رو بازنشر بده . برو ببین نمیان ببرن چوب تو ...... آستینت کنن ؟! همونی که خودم گفتم برادر . 70 ضربه شلاق میبرن برات

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
سایت سیاسی داریم تا سایت سیاسی ...
این سایتی که لینکش را در سایتم گذاشتم یک سایت خبرگزاری معتبر می باشد.

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سایت سیاسی داریم تا سایت سیاسی ...
این سایتی که لینکش را در سایتم گذاشتم یک سایت خبرگزاری معتبر می باشد.

به خودت دلگرمی می دی شما ؟! :p معتبر و غیر معتبر نداریم ! روزنامه با تیراژ چند صد هزارتا رو توقیف میکنن مدیر مسئولش رو میندازن زندان حالا بیان از شما با یه وب سایت گذشت کنن ؟! مطمئن باش میفرستنت دادسرا 70 ضربه شلاق برات میبرن تازه اگر شانس بیاری بتونی بخریش

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اون وکیل احتمالا اطلاعاتش بروز نبوده.
تا چند وقت قبل بازنشر جرم نبود ولی وقتی سایتهای بزرگی مثل فارس و... اومدن سایتهای خبری جدا راه انداختن تا خبرهای درگوشی و تخریب کننده رو اونجا بزنن و بعدش تو فارس و سایت اصلی به نقل بزنن ، قانون عوض شد و باز نشر هم به تنها جرم شناخته میشه و حکم جداگانه براش صادر یشه تا زیرآبی نرن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
گذاشتن لینک محتوا یا گذاشتن اصل محتوا فرقی نمی کنه. به هر حال با گذاشتن لینک، شما به نوعی مطلب رو در سایت نشر دادید. (قابل توجه خبرخوان ها!)
مگر اینکه پس از لینک دادن به یک مرجع، اون مرجع پس از مدتی محتواش رو تغییر داده باشه.

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
حالا فرض کن بر روی یه موضوع علمی داری تحقیق می کنی ... و نتیجه تحقیق را در سایتت قرار دادی و به لینک منابع هم اشاره کردی .... در منابع هم محتوای مجرمانه ندیدی و یا تشخیص ندادی ... حال دادگاه می یاد بعد از 3 ماه توش محتوای مجرمانه پیدا می کنه ... تکلیف چیه؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من کلا سمت اخبار نرین حتی اخبار هنری و غیره بلاخره می بینی سایت خبری هست یه خبر میره نیم ساعت دیگه تکذیبیه می زنه یا حذف می کنه اما دوستان فید خوان که منتقل کردن چون خبر رو اینا می مونه مشکل میشه بچسبید به همون موارد عادی آشپزی و نمی دونم مدل کت و شلوار اینا

wolf33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
حالا فرض کن بر روی یه موضوع علمی داری تحقیق می کنی ... و نتیجه تحقیق را در سایتت قرار دادی و به لینک منابع هم اشاره کردی .... در منابع هم محتوای مجرمانه ندیدی و یا تشخیص ندادی ... حال دادگاه می یاد بعد از 3 ماه توش محتوای مجرمانه پیدا می کنه ... تکلیف چیه؟

اینجا هرکی هر چیزی میگه شما باز حرف خودت رو میزنی !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
همشهری از خود پلیس فتا سوال کن

اونا با دادسرا در ارتباطن

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام دوست عزیز
وبمستری هر روز دردسری داره جدید که مال اون روز !!
پس نگران نباشد و توکل به خدا کن و بدون استرس تحقیق کن
موردی که شما فرمودید نیاز به اثبات داره ، وقتی مطلی تو سایتتون نیست و تو گوگل هم ایندکس نیست دلیلی وجود نداره شما محکوم باشید مگر این که طرف اسکرین شات گرفته باشه که اونم شبه داره ..

آیدین نامی

Registered User
لایک‌ها
407
الان بیش از 100 وب سایت خبری داریم که هر روز دهها خبر سیاسی را "به نقل قول" کپی پیست می کنند. (بحث لینک هم نیست, خود محتوا را در سایتشان کپی می کنند) یعنی اینها متوجه همچین خطری نیستند.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
بستگی به قاضی داره
باز نشر هم فرقی نداره عین جمله ای که به خود من قاضی گفت : مثل سی دی غیر مجاز میمونه
!!
ولی اگر خبر گزاری گذاشته و بعدش حذف کرد و شما هم به همین منوال نباید مشکل خاصی باشه قبلا همچین مورد هایی رو دیدم که مثلا سایت برترین ها یه مطلب رو حذف کرد و مشکلی هم پیش نیومد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
بحث مطبوعات از شکایت های شخصی جداهست و روند رسیدگی به پرونده مطبوعات با شرایط خاص خودش رسیدگی می شود.
بحث پرونده شخصی فرق میکنه.

بالا