• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد اخطار فیلترینگ

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
با سلام
دیشب من کلاس داشتم یک اس ام اس اخطار برام اومد ولی وقتی رسیدم خونه تقریبا 15 ساعت از اخطار گدشته بود و یک ایمیل دلیل عدم اجرای دستور برام ارسال شده بود منم تو اون پست گفتم فلان مطلب حذف شده و دلیلشو عدم دسترسی به اینترنت نوشتم
بعد چند دقبقه یک ایمیل دیگه برام اومد که اینو گفته بود
با سلام
مدیر محترم ادرس سایتم/forum
بدینوسیله اعلام می گردد، با عنایت به اینکه به موجب قانون جرایم رایانه ای، حذف و رفع اثر محتوای مجرمانه اعلامی از سوی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و موارد مشابه، باید فوراً و بلافاصله پس از ابلاغ دستور کارگروه انجام شود، لذا به هیچ عنوان تأخیر در اجرای دستورات کارگروه پذیرفته نیست و چنانچه بلافاصله بعد از ابلاغ دستور کارگروه (از طریق ایمیل و پنل مربوطه در درگاه خدمات الکترونیکی کارگروه «internet.ir»)، همچنان محتوای مورد نظر کارگروه، در سامانه تحت مدیریت شما موجود باشد و در اجرای دستور کارگروه تأخیر شده باشد، برخورد قانونی لازم از قبیل فیلتر تارنما، مسدودسازی IP و اعلام جرم علیه متخلفین بعمل خواهد آمد.

لذا مقتضی است به صورت مستمر به پنل کاربری خود در درگاه خدمات الکترونیکی کارگروه «internet.ir» و صندوق پستی الکترونیکی خود مراجعه نموده و دستورات کارگروه را بدون فوت وقت اجرا نمائید. شایان ذکر است، ابلاغ دستورات کارگروه از طریق پیامک نیز اطلاع رسانی می شود.

واحد نظارت بر اجرای دستورات کارگروه

دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه
یک چیزه عجیب اینه که این ایمیل ادرس انجمنمو گداشته و ادرس اصلی سایتمو نذاشته تو پنل کاربریم رفتم دیدم اخطاری از طرف اونا به انجمنم نرسیده قبلا تو اخطاراش ادرس سایتمو میداشت ولی پرا الان ادرس انجمنمو گذاشته؟
و اینکه برای حذف یک مطلب چقدر وقت داریم؟
الان من میترسم تو انجمنم چیزی باشه من اخطارشو دریافت نکرده باشم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
این ایمیل به همه اکانت های موجود در سامانه ارسال شده امروز.

ملاک شما لینک دقیق جهت حذف - موجود در پنل باشه - نه sms و ایمیل.

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوست عزیز برای رفع فیلتر اقدام کردین یا دامنه رو عوض کردین چیکار تونستین بکنین؟
ممنون میشم سایر بچه هارو در جریان بذارین

بالا