• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد فلش

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام دوستان

من یک بنر درست کردم میشه بگین چطوری میتونم توش لینک بذارم مثلا یه سایت تمامی پست ها رو خوندم یا جوابها بصورت پی ام فرستاده می شد که نمیدونم چرا بصورت تاپیک در اومده بود

و اون دوستانی که سوال پرسیده بودن جوابهایی که دریافت کرده بودن زیاد برای من مفهوم نبود اگر میشه بگین چی کار کنم

هر کسی جواب منو درست بده یک هدیه پیش من داره (البته هدیش پیش من نمیمونه بهش میدم :) )

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
اگه ميخواين روي بنر لينك بزاريد كافيه :

يك Symbol از نوع Button ايجاد كنيد كه اندازه ي كل بنر باشه

اين Button رو در بالاترين لايه قرار بدين

حتما بايد Transparent باشه تا محتويات بنر كه در لايه هاي زيري قرار دارن معلوم باشن

وقتي همه اين كار هارو انجام دادين براي Action اين Button اين كد رو بنويسيد:

کد:
on(press){
getURL("http://www.MyWebsite.com", "_blank");
}

در ضمن هديه لازم نيست ;)

Last edited:

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام

خیلی ممنون از راهنماییتون

من رو سیستمم flash cs3 نصب هستش چون بلد نیستم با فلش کار کنم با چند تا برنامه دیگه فایل مورد نظرمو ساختم و بعد از کانورت به پسوند flaتبدیل کردم وقتی تو فلش باز میکنم و new symbol میکنم از نوع buttom انتخاب میکنم و ok میکنم کل صفحه سفید میشه راه دیگه ای امتحان گردم روی تصویر مورد نظرم رفتم رایت کلیک کردم و convert to symbol کردم دوباره همون صفحه symbol باز میشه و bottum رو انتخاب میکنم بعد ok میکنم یه دایره کوچیک در وسط بنر و یک کادر آبی (با خط خیلی نازک ) دوره بنر میاد (فکر کنم این راه دوم بهتر باشه چون خودش کادر رو تنظیم میکنم چون خودم هر کاری کردم کادر رو نتونستم تو روش اول تنظیم کنم )بعد روی بنر رایت کلیک میکنم و گزینه action رو انتخاب میکنم و به به کلی دنگ و فنگ :eek:

پنچره اکشن که باز میشه بالای صفحه یک drop menu هستش که شامل action scrip 1.0 & 2.0 و actionscrip 3.0 وFlash lite 1.0 action scrip هست که البته ورژن این flast lite تا ۲.۱ هم هست

حالا از اینا بگذریم که کدومشو باید انتخاب کنم زیرش کلی چیز نوشته که هر کدوم رو باز میکنی فهرست هستش که مثل .. به نعل بندش نگاه میکنه منم زل میزنم ولی چیزی نمی فهمم

بعد از کمی جستجو در قسمت action script 1.0 & 2.0به قسمت کامپوننت رفته بعد به buttomوبعد event و بعد click رو انتخاب کردم و در قسمت پنجره روبرو کدی که شما گذاشتین رو وارد کردم البته نام سایت خودم رو گذاشتم و بعد خروجی swf و وقتی اجرا میکنم صفحه سفید هستش (توسط flash player)
:(

اگر میشه کمی به تفضیل تر توضیح بدین در صورت امکان

ممنون

Last edited:

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
راستش با اين اوصاف يه خورده كار براتون پيچيده ميشه، چون آشنايي زيادي با فلش ندارين

اگه خواستين ميتونيد بنر رو اينجا بزاريد تا من لينك رو روش بزارم

بالا