• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد فی* لتر از متخصصان عکاسی و طراحان

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام خدمت دوستان و متخصصان عزیز
خیلی دوس داشتم بدونم فی * لتری که برای این عکسها استفاده شده اسمش چیه؟ اصن داخل فتوشاپ هست؟ چه جوری میشه کلا این ف* یلترها رو اعمال کرد؟
ممنون از همه دوستان
269285_101978183280410_478819447_n.jpg

Last edited by a moderator:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
البته من متخصص نیستم اما
به طور حتم احتیاج به فیلتر خاصی نیست.در عکس تک رنگ و مونو کروم یک هایلایت کامل به رنگ مایل به قهوه ای به عکس زده شده.و در عکس های دیگر بالا بردن کنتراست/لایه های مختلف و جدا کردن صورت از چنین ویرایشی باعث این جور رنگ بندی شده.البته یک نوع ویرایش ضربدری هم هست که به اون میگند کراس پروسس.فکر میکنم اون دو عکس هم به همین شیوه ویرایش شدند.
اگر توضیحات کاملی میخواید به نظرم تو این تاپیک از فروم عکاسی بپرسید و زودتر به جواب برسید.چون به طور حتم اون جا متخصص ها بیشترند و زودتر جواب میگیرید

عكاسی | تالار گفتگو

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
دوست عزیز استفاده از ابزار ها مختلفی در فتوشاپ میتونه این نتیجه رو به ما بده .. .
استفاده از کنتراست / رنگ دهی به عکس / بالا بردن شدت رنگ و ...
تلفیقی از اینها هنگام ادیت عکس ها به کاربر این امکان رو مبده که به نتیجه دلخواهش برسه ..

در این مورد پلاگین های زیادی در سطح اینترنت ارائه شده که به صورت آماده عکس شما رو به حالت دلخواهتون در میارند و بعد از اون می تونید بیشتر روی قسمت های مختلفش ویرایش داشته باشید ...

نر افزار بسیار عالی و پرکاربرد و جامع ! برای عکاسی رو میتونم
Adobe LightRoom رو اشاره کنم !
بعد از اون نرم افزارهای مختلفی هستند که بسته به سلیقه ی شما و راحتیتون در استفاده از اونها میتونه گزینه ی شما باشه ..
Camera Raw / ADCSee و ... !

بالا