• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد وردپرس دات کام و دات ارگ

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوستان عزیز, وردپرس دات کام فیلتر است! تعداد زیادی وبلاگ فارسی بر روی آن قرار دارد حالا سوال من این هست که وردپرس دات کام امکان ساختم انجمن هم دارد؟ (مثل رزبلاگ هم وبلاگ بشه ساخت و هم انجمن) سوال بعدی من اینه که وردپرس دات کام و دردپرس دات ارگ این ها یکی هستند یا کاملا جدا و متمایز از یکدیگر هستند؟ منظورم اینه که بنیانگذارشان یکی است؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دزضمن من در بلاگ اسپات هر چی گشتم قابلیت ساختن فروم(انجمن) ندیدم شما که استفاده میکنید بلاگ اسپات چنین چیزی دارد؟ وبلاگ وردپرس چطور؟

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
دوست عزیز وردپرس دات کام یک سیستم وبلاگدهی هست ولی دات اورگ یک سیستم مدیریت محتوا هست.
نمی دونم می دونید فرقش چی هست یا خیر
در مورد انجمن به استفاده از افزونه میشه نصب کرد.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوست عزیز وردپرس دات کام یک سیستم وبلاگدهی هست ولی دات اورگ یک سیستم مدیریت محتوا هست.
نمی دونم می دونید فرقش چی هست یا خیر
در مورد انجمن به استفاده از افزونه میشه نصب کرد.
فرقشون رو میدونم ولی بعضی سرویس های وبلاگ دهی انجمن هم ارائه میدن مثل رزبلاگ و... حالا وردپرس دات کام هم همینطوره یا فقط وبلاگ اراه میده؟

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
فرقشون رو میدونم ولی بعضی سرویس های وبلاگ دهی انجمن هم ارائه میدن مثل رزبلاگ و... حالا وردپرس دات کام هم همینطوره یا فقط وبلاگ اراه میده؟

نگاه کنید اگر برای ایران بخواهید که فایده نداره چون کلا فیلتر هست.
من خودم با وردپرس دات کام کار نکردم چون فیلتره ولی چون بیسش وردپرس هست میشه با افزونه بهش انجمن اضافه کرد.
این وبلاگدهی ها با وبلاگدهی های فارسی و ایرانی فرق دارند.

بالا