• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد 3Ds MAXScript

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
می خواستم بدانم چگونه می توان اسکریپتی نوشت که Pivot Position هر Object را در یک موضوع ساخته شده را در برنامه 3DS را در یک فایل مثلا Text ذخیره کند
با تشکر

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام

علی جان راستش من خودم شخصا با Maxscript آشنایی ندارم , فقط برای این که کارت راه بفیته پیشنهاد میکنم بری به سایت Persianlearn.com و اونجا سوالتو از مدرس امیر عزیزی که خوب در رابطه با مکس اسکریپیت مقالاتی هم ارائه کرده بپرسی ... :blush:

سوال غیر از مکس اسکریپت در زمینه خود 3dsmax داشتی من درخدمتم ( البته تا جایی که بدونم ) .

موفق باشی. :)

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Saeidgraph :
با سلام

علی جان راستش من خودم شخصا با Maxscript آشنایی ندارم , فقط برای این که کارت راه بفیته پیشنهاد میکنم بری به سایت Persianlearn.com و اونجا سوالتو از مدرس امیر عزیزی که خوب در رابطه با مکس اسکریپیت مقالاتی هم ارائه کرده بپرسی ... :blush:

سوال غیر از مکس اسکریپت در زمینه خود 3dsmax داشتی من درخدمتم ( البته تا جایی که بدونم ) .

موفق باشی. :)

تشكرم از راهنمايي شما

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
خواهش میکنم ... :blush:

راستی من نسبت به 3D کاران خیلی ارادت دارم ... میشه از خودتون و تجربیاتتون در این مورد بیشتر بدونم ؟

با تشکر .

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Saeidgraph :
خواهش میکنم ... :blush:

راستی من نسبت به 3D کاران خیلی ارادت دارم ... میشه از خودتون و تجربیاتتون در این مورد بیشتر بدونم ؟

با تشکر .

با سلام
من خودم راستش رشته ام گرافيك نيست و در واقع رشته تحصيلي من الكترونيك مي باشد ولي تقريبا خيلي كارهاي متفاوتي انجام دادم
از خود الكترونيك يعني طراحي تابلو برق و مدار هاي كنترل با PLC گرفته تا GIS و GPS و نرم افزار هاي بانك اطلاعاتي و شبيه سازي ها و بازي سازي هاي سه بعدي
و در اين سري هاي آخر بود كه من با 3ds Max و Autocad در گير شدم و اين مقوله نيز براي خود من نيز بسيار جذاب مي باشد.

بالا