• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال در مورد file transfer

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همیشه همه اول webpage مورد نظر را در برنامه های مختلف طراحی میکنند و بعد فایلها را آپ لود میکنند به سايتشون. آیا میتوان بدون استفاده ازftp و فقط با استفاده از File Manager در کنترل پانل سایتمون یک فایل یا فولدر را از سایتمون به روی PC کپی کنیم؟ يعني بر عكس كار كنيم؟
مرسی

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بله... شما میتونین فایلها رو از روی سایت داونلود کنید. ولی خب این فایلها باید قبلا روی سرور توسط یکی آپلود شده باشه دیگه! قضیه مرغ و تخم مرغه!

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خود من قبلا آپ لودشون کرده ام، اما فايلاش تو PC خانه است و من الان در مسافرت هستم و میخواستم یکی دوتا از فایلها را رو PC اینجا کپی کنم. بنظر شما چطورمیتوانم بدون استفاده ازftp و فقط با استفاده از File Manager درکنترل پانل یک فایل یا فولدر را از سایتمون به روی PC کپی کنم؟ مرسي

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از ariansman :
خود من قبلا آپ لودشون کرده ام، اما فايلاش تو PC خانه است و من الان در مسافرت هستم و میخواستم یکی دوتا از فایلها را رو PC اینجا کپی کنم. بنظر شما چطورمیتوانم بدون استفاده ازftp و فقط با استفاده از File Manager درکنترل پانل یک فایل یا فولدر را از سایتمون به روی PC کپی کنم؟ مرسي
اسم کنترل پنلت چی هست ؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

ariansman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هاستم لینوکس است و از همینجا هم گرفتم. اسم کنترل پانل را نمیدونم شاید اسمش همون cpanelباشه. راستش این برنامه اف تي پي منيجر را اگه میشد استفاده کنم خیلی خوب بود. اماftp را در اینجا بسته اند. بنابراین امکان استفاده از ftp را ندارم.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خب اگه از اينجا گرفتي كه فكر كنم احسان اينا كمكت كنن.
ايميل بزن و بگو فلان فايل ها رو مي خواهي. اينها دستشون به اون فايل خواهيد رسيد. :)

بالا