• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال سریع و خشن! در مورد خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی ساری

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
سلام
بازگشتم از جنگِ کنکور رو به خودم و شما تبریک میگم:general105:
.
.
.
.
یک سوال خیلی مهمی داشتم،ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در موردش داشت من رو هم مطلع کنه

خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی ساری چجوریاس؟خیلی اسف باره؟

پ.ن.:
====اطلاعات کارنامه کنکورم رو هم بزودی قرار میدم.-الآن خیلی مشغله ذهنی دارم سر انتخاب رشته-====

++++پس از انتخاب رشته یک Hello Party هم برگزار میکنم:general406:++++

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
خوابگاه را بهتره بی خیال شی و یک آپارتمان اجاره کنی ولی قبلش بهتره یک سر بری آنجا ببینی اصلا می تونی مازندرانی ها رو تحمل کنی یا نه :D. من فقط از شهرشون رد شدم البته ساری نبود ولی نزدیک بود 18 بار با من تصادف کنن. یعنی منطق رانندگی در مازندران این هست که هر کی کله خر تره باید اول بره. :eek: سرعت هم هر چی جا داره. راهنما هم که برعکس میزنن ( چپ می زنند و می پیچند به راست :general707:) در اکثر موارد هم که خاموشه. بین هر لاین دو تا یا بیشتر ماشین باید جا بشه. سبقت غیر مجاز تا دلت بخواد. من در عجبم چجوری اینا همشون یک هفته ای تصادف نمی کنند تموم شن. :D واقعا رانندگی در این استان تونل وحشت بود :general410:

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
خوابگاه را بهتره بی خیال شی و یک آپارتمان اجاره کنی ولی قبلش بهتره یک سر بری آنجا ببینی اصلا می تونی مازندرانی ها رو تحمل کنی یا نه :D. من فقط از شهرشون رد شدم البته ساری نبود ولی نزدیک بود 18 بار با من تصادف کنن. یعنی منطق رانندگی در مازندران این هست که هر کی کله خر تره باید اول بره. :eek: سرعت هم هر چی جا داره. راهنما هم که برعکس میزنن ( چپ می زنند و می پیچند به راست :general707:) در اکثر موارد هم که خاموشه. بین هر لاین دو تا یا بیشتر ماشین باید جا بشه. سبقت غیر مجاز تا دلت بخواد. من در عجبم چجوری اینا همشون یک هفته ای تصادف نمی کنند تموم شن. :D واقعا رانندگی در این استان تونل وحشت بود :general410:
دیگه به این صورت هم یک طرفه به قاضی رفتن هم اصلا منطقی نیستش دوست عزیز
متاسفانه شهر های شمال مخصوصا مازندران به دلیل مدیریت نادرست استانداری و شهرداری ها تبدیل به کمپ اوارگان استان های اطراف شده که تو تابستون به این قسمت هجوم میارن و از مزایای طبیعی و رفاهی اینجا (مثل دریا به عنوان حمام؛ پیاده رو ها و پارک های شهر به عنوان محل سکونت و ...) به بهترین نحو استفاده میکنن.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
داداش برو خوبه
هم درستو ميخوني
هم شبا ويلا با ژيلا ....
:)

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چه عجب کنکور دادی
قرار بود بیای هاشمیه ببینیمت

Sent from my C6903 using Tapatalk

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
تيز و بُز باشي با يكي از همون ژيلاها چفت شي ديگه كمپ هم نميخاد بري!
:D
باید قبل کنکور به فکر چنین برنامه ریزی های بلند مدتی میبودم:general606:

الآن دیگه همش قضا و قدره
چه عجب کنکور دادی
قرار بود بیای هاشمیه ببینیمت

پیر شدم:general503::general503::general503:
اگه پایه ای بریم ساری بجای هاشمیه(!) یا یکی رو همینجا پیدا کنیم که تو ساری خونه داشته باشه:general609:

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
باید قبل کنکور به فکر چنین برنامه ریزی های بلند مدتی میبودم:general606:

الآن دیگه همش قضا و قدره

پیر شدم:general503::general503::general503:
اگه پایه ای بریم ساری بجای هاشمیه(!) یا یکی رو همینجا پیدا کنیم که تو ساری خونه داشته باشه:general609:
ماهيو هروقت از آب بگيري تازه س

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
ماهيو هروقت از آب بگيري تازه س
qwefqwr75dd.jpg

@ArashMiniStar
113ewdqwe8a14.jpg

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
رفتی ساری؟

نه،احتمال داشت فردا با اتوبوس برم ببینم اونورا چجوریه از نظر خوابگاه و.. ، ولی امروز رفتم بیمارستان قائم رو ببینم و متوجه شدم که دکتری احتمالا کار مورد علاقه ام نیست(از خودِ کارش خوشم اومد ولی محیط خیلی غیر بهداشتی بود(خیلی راحت میتونستی از دیگران بیماری بگیری) و اینکه 7 سال توی یک شهر شرجی تمام سال رو درس بخونم دیوونم میکنه!)

الآن کفه ترازو به سمت داروسازی سنگینی میکنه که با توجه به رتبه ام میتونم هرشهری بخونمش و تازه از نظر زمان هم دستم بازتره

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نه،احتمال داشت فردا با اتوبوس برم ببینم اونورا چجوریه از نظر خوابگاه و.. ، ولی امروز رفتم بیمارستان قائم رو ببینم و متوجه شدم که دکتری احتمالا کار مورد علاقه ام نیست(از خودِ کارش خوشم اومد ولی محیط خیلی غیر بهداشتی بود(خیلی راحت میتونستی از دیگران بیماری بگیری) و اینکه 7 سال توی یک شهر شرجی تمام سال رو درس بخونم دیوونم میکنه!)

الآن کفه ترازو به سمت داروسازی سنگینی میکنه که با توجه به رتبه ام میتونم هرشهری بخونمش و تازه از نظر زمان هم دستم بازتره
مگه خل شدی پزشکی ول کنی بری داروسازی؟ داروسازی دوزار نمیارزه برو پزشکی چند سال اذییت میشی بعدش خیلی خیلی موقعیتت از داروساز بهتره

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
مگه خل شدی پزشکی ول کنی بری داروسازی؟ داروسازی دوزار نمیارزه برو پزشکی چند سال اذییت میشی بعدش خیلی خیلی موقعیتت از داروساز بهتره

فاکتور های زیادی برای انتخاب رشته و شغل آینده وجود داره که داروسازی مشهد به پزشکی ساری غلبه میکنه
البته میتونم بجنورد هم قبول بشم که نزدیک تره ولی نهایتا همه شون به خوابکاه ختم میشن و درس خوندن برای پزشکی تو این وضعیت خیلی دشواره

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
دیروز مشاورم فرمود که با احتمال 70% ممکنه نیمسال دوم پزشکی مشهد قبول بشم;
ولی
بالاخره تصمیمم رو گرفتم

میرم داروسازی

بالا