• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال فنی در مورد چند وسیله لطفا وارد تایپیک بشید

wizard_ltreye

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من می خوام یک خونه همستر درست کنم (بعضی ها الان می گن همستر بده ارزش نداره اصل هدفتم اون چیزی که می خوام درست کنم نه همستر )

میخوام دو تا حوض کوچک به قطر 10 سانت اخرش درست کنم (کل این چیزی که می خوام درست کنم یک متر نیم هست تقریبا) که اب از وسط هر حوض فواره کنه به ارتفاع چند سانت
امدم با پمپ اکواریوم تست کردم خیلی قدرت داره اب کم کم نیم متر می فرسته هوا میشی ورودی اب گرفت که کم اب بیاد ولی اینجوری جای بزرگی اشغال می شه
سوالم اینه ایا وسیله دیگه ای هست که همین کار کنه و کوچیک باشه؟ایا پمپ اکواریوم ضعیفش هست؟این مغازه ها می زارن اب گردش داره با چی درست کردن اونا؟

بعد تو پارک ها دیدید اب رنگی می شه چراغ می زارن کنارش می خوام این اب حوض هم رنگی بشه چه نوع چراغی بذارم اب بخوره خراب نشه؟

الان شکل کامل توضیح می دم بعد ادامه سوالام رو می گم دوستان ببخشید خسته شدید

یک خونه ای با شیروانی که ارتفاع حداکثر یک متر و نیم و عرض و طول هم یک متر باشه (حالا بسته به شکل شاید کم زیاد بشه) می خوام درست کنم با استفاده از چوب بستنی از این بزرگ ها هستش دکتر ها هم استفاده می کنند.

خوب سوال اولم اینه که می خوام به این چوب رنگ بزنم مثلا سقف چه رنگی بزنم که طبیعی جلوه کنه؟چه نوعی اسمش چیه؟میخوام شیروانی قهوه ای سوخته باشه به شکل طبیعی رنگ طبیعی قشنگ باشه
چه رنگی باشه خوبه؟یا اگر بیرون می زنند کجا میزنند؟

حالا شما اینو تجسم کنید که ساخته شده

Untitled.png

این نمای بیرون خونه هست میخوام اون قسمت بالا رو سقف که دایره هست یک پرنده بیاد بیرون بعد سقف باز بشه یعنی اینکه کشویی باشه باز بشه که همستر ها معلوم بشن
می گم میشه چیز ارزون و اهرم درست کد سقف با دگمه اتوماتیک باز بشه؟

بعد عکس زیر توی خونه هست

Untitled2.png

توی این خونه بزرگ یک خونه کوچیک هست (عکس بالا) دو تا حوض داره می خوام اب بپاشه رنگی باشه که بالا گفتم

او وسطش قطار میره از این ور می ره تو خونه از اون ور در میاد

بقیه چاها هم چشم خوشگل کاری باید کنم

Untitled3.png

ایم خونه همستر هاست

حالا وسایل مورد نیازم می خوام با شما مشورت کنم که چی استفاده کنم بهتر

خونه همستر باید شیشه باشه

می خوام دو تا خونه رو با پله به هم وسل کنم ولی نباید خونه همستر ها قسمت همستر ها به قسمت پایین راه داشته باشه اصلا
با چی وصل کنم که هم معلوم باشه هم خوشگل؟شیشه بد می شه نه؟

دوستان لطفا نظر بدن

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
برای لامپ ها میتونی از LED استفاده کنی.
برای رنگ باید از رنگ خوراکی استفاده کنی که اگر توسط همسترها خورده شد مشکلی پیش نیاد.
برای پمپ شاید این پمپ هایی که داخل یخچال برای آب سرد کن استفاده میشه به کارت بیاد.
اما آب برای همستر ضرر داره اگر برن داخل حوض ها ؟؟

wizard_ltreye

Registered User
لایک‌ها
2
برای لامپ ها میتونی از LED استفاده کنی.
برای رنگ باید از رنگ خوراکی استفاده کنی که اگر توسط همسترها خورده شد مشکلی پیش نیاد.
برای پمپ شاید این پمپ هایی که داخل یخچال برای آب سرد کن استفاده میشه به کارت بیاد.
اما آب برای همستر ضرر داره اگر برن داخل حوض ها ؟؟

بر پمپ از برف پاک اسفاده می کنم
این چراغ که می گید از کدوماست؟
همستر بین جای همستر و جای حوض یک شیشه میاد اصلا به هم راه ندارن

می گم جطور می شه یک قرقره درست کرد که با چرخوندن هندیل مانند در باز بشه؟

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
بر پمپ از برف پاک اسفاده می کنم
این چراغ که می گید از کدوماست؟
همستر بین جای همستر و جای حوض یک شیشه میاد اصلا به هم راه ندارن

می گم جطور می شه یک قرقره درست کرد که با چرخوندن هندیل مانند در باز بشه؟
LED.jpg
22_purdue-leds-02.jpg
LED-Circuits.jpg

v.1372

Registered User
لایک‌ها
13
برای نور می تونی از ال ای دی های نواری استفاده کنی و یا ال ای دی رو به صورت تکی جوری به کار ببری که با آب در تماس نباشه برای پمپ گردن آب پمپ های کوچک و ارزون قیمت آکوارویوم هست می تونی استفاده کنی برای پل ارتباطی می تونی با تکه های چوب به هم وصل شده با نخ کلف پل معلق بسازی که جالب میشه و یا می تونی با تخته نازک مثلا 5 میل یک پل پایه دار درست کنی برای رنگی بودن آب هم باید از جوهر ها و رنگ های حلال آب استفاده کنی که بعد یک مدت به دیواره ها رسوب نکنه

بالا