• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال فوق العاده مهم در رابطه با WINFILE

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

WINFILE چیه؟ Spyware هست؟ مربوط به خوده ویندوزه ( که من اینو بعید می دونم ) ؟ ویروس هست؟
تا حالا کامپیوتر من 5 بار به این چیز عجیب که نمی دونم چی هست آلوده شده ( البته این رو هم بگم که من نه آنتی ویروس نصب می کنم و نه آنتی اسپای ور چون بدم می یاد ) و هر وقت هم که کامپیوترم آلوده شده یک فایلی که شکلش با بقییه فایلها متفاوت هست در تمام فایلها و درایوها ایجاد می شه و من هر وقت که پاکش می کنم بعد ا 2 ثانیه دوباره ایجاد می شه و در ضمن من وقتی که Task Manager رو اجرا می کنم یک فایل به نام WINIme در حال اجرا هست.

لطفا منو راهنمایی کنید و بگید که چگونه این رو به صورت دستی از روی کامپیوترم پاک کنم و اصلا کار این چیه ( چه ضرری داره ؟ )​

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
عزیز جان کامپیوتر بدون انتی ویروس تو این دوره زمونه = مرگ

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
خوب شما اگه نميخواي آنتي ويروس نصب كني بايد سازگار با ويروس باشي
ولي بهتره هميشه يه آنتي ويروس رو كامپيوتر نصب كني كه هميشه up-to-date باشه

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر winfile.ini رو میگید مشکلی نیست برای خود ویندوز. ضمنا نصب آنتی ویروس 100% تایید میشه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آنتی ویروس و آنتی اسپای نداری ؟ درست مثل این است که شما پنجره ات را باز بگذاری و بری مسافرت !!

تازه این دوتا هم کافی نیست ، باید فایروال هم نصب کنی !

من به شما فایروال ZoneAlarm و آنتی ویروس Antivir را پیشنهاد می کنم ، اسپای ویر دکتر هم برای کشتن اسپای ها سفارش می گردد .

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
آنتی ویروس و آنتی اسپای نداری ؟ درست مثل این است که شما پنجره ات را باز بگذاری و بری مسافرت !!

تازه این دوتا هم کافی نیست ، باید فایروال هم نصب کنی !

من به شما فایروال ZoneAlarm و آنتی ویروس Antivir را پیشنهاد می کنم ، اسپای ویر دکتر هم برای کشتن اسپای ها سفارش می گردد .

خوب من از خدام هست که برم آنتی ویروس _ فایروال و ... نصب کنم ولی نمی شه چون فایروال دست آدم رو تنگ می کنه یعنی هر چیزی رو نمی شه اجرا کرد تا تایید بشه
و آنتی ویروس هم یک مرتبه نصب کردم تمام نرم افزار ها و ... که به هزار زحمت از اینترنت دانلود کرده بودم همشو پاک کرد :(

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آنتی ویروس هم یک مرتبه نصب کردم تمام نرم افزار ها و ... که به هزار زحمت از اینترنت دانلود کرده بودم همشو پاک کرد
خسته نباشید ، یک دفعه بفرمایید ویروس و تروجان دانلود کرده بودید .

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
خسته نباشید ، یک دفعه بفرمایید ویروس و تروجان دانلود کرده بودید .

اگه اون نرم افزار ها بخوان تروجان و یروس داشته باشن یکی شون داره یا دوتا یا اصلا 20 تا چرا همه رو پاک کرده؟؟؟؟؟؟
چرا بعضی از صفحات وب که مال سایت های فوق العاده معروف بودن رو پاک کرد؟؟؟؟؟؟
آنتی ویروس های دیگه این کار رو نکردن فقط این آنتی ویروس نورتون که به هیچ درد نمی خوره این کار رو کرد

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب نورتون رو فراموش کن ، من خودمم با نورتون مشکل دارم .

همون آنتی ویروسی رو که معرفی کردم دانلود و نصب کن ، رایگانه ، قویه ، هر روز بی دردسر آپدیت میشه ، سبکه و کامپیوتر رو سنگین نمی کنه و ....

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
خوب نورتون رو فراموش کن ، من خودمم با نورتون مشکل دارم .

همون آنتی ویروسی رو که معرفی کردم دانلود و نصب کن ، رایگانه ، قویه ، هر روز بی دردسر آپدیت میشه ، سبکه و کامپیوتر رو سنگین نمی کنه و ....

به نظر من بهترین آنتی اسپای ور دکتر وب هست ولی اونطور که من در مقالات مختلف خوندم بهترین آنتی ویروس کسپرسکی هست

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام .

توصيه ميكنم به ايــــــــــن ادرس رفته و توضيحات رو مشاهده كنيد !

به نقل از egoldiran.biz :

اگه اون نرم افزار ها بخوان تروجان و یروس داشته باشن یکی شون داره یا دوتا یا اصلا 20 تا چرا همه رو پاک کرده؟؟؟؟؟؟
چرا بعضی از صفحات وب که مال سایت های فوق العاده معروف بودن رو پاک کرد؟؟؟؟؟؟
آنتی ویروس های دیگه این کار رو نکردن فقط این آنتی ویروس نورتون که به هیچ درد نمی خوره این کار رو کرد

عموما ويروس هاي W32 ( يا بهتر بگم كرم ها ) چسبندگي زيادي از خودشون دارن و به زمين و زمان ميچسبن ، مخصوصا به فايل هاي اجراي و ...

بيشتر انتي ويروس ها قابليت تميز كردن ( بستگي به وخامت تخريب فايل ها دارد ) فايل هاي الوده شده شما رو دارند .

حتما از يك انتي ويروس خوب ( بنا به قدرت سيستم و سطح علمي و قابليت ها و خواسته ها ي خودتون ) بهره ببريد .

http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=22895

موفق باشيد . :rolleyes:

بالا