• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز نگاه کنید من می خواهم گوشی بخرم خوب نگاه کنید یک مشاوره می خواهم اول یک سوال ایا گوشی های چینی به اینترنت وصل می شوند یا نه اگر اره چه طوری و اگر نه چرا دوم قیمت بین 80 تا 100 هزار باشه دوستان عزیز لطفا به من مشاوره بدهند راستی دوستان کسانی که با گوشی به اینترنت به وسیله کامپیوتر وصل می شوند نگاه کنید دو سوال این جا هم دارم اول ایا راست می گن سرعت اتصال سیم کارت همراه اول 115.2 و ایرانسل 460.8 ایا راسته دوستان یعنی واقهیه و ایا میشه با سیم کارت و یک گوشی چینی این کار را کرد لطفا مشاوره کامل به من بدهید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مورد سوال اول اکثر گوشیهای چینی تا جایی که من میدونم به ماینترنت وصل میشن اما مودم ندارن که بشه باهشون با کامپیوتر متصل شد به اینترنت!. ضمنا خودشون هم مرورگر وپ دارن که جالب نیست و بدرد اینترنت نمیخورن کلا
در مورد سوال دوم
با گوشی چینی همونطور که گفتم نمیشه و در مورد سرعت هم بد نیست اما بستگی به منطقه زندگی شما داره . همراه اول که افتضاحه اما ایرانسل خوبه که محجدودیت دانلود 2.5 گیگ در ماه داره هزینه ماهانه 10 توکمن که نمیصرفه . بصرفه تر اینه که یه سرویس adsl مخابران نامخدود بگیرید که با ماهانه 13 تومن 256 نامحدود میده.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز کدام شرکت است که 256 نامحدود با 13 هزار تومان ماهیانه می ده لطفا معرفی کنید لطفا منظور این من این است که 115.2 مگر نیست شما می گی افتضاح است این میشه دانلود ثانیه 15 ای 20 کیلو بیت دانلود کنی مگر نه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
در مورد سوال دومت

من خودم توی محل کار اینترنتم GPRS ایرانسله
با سرعت حدود 30 کیلوبایت هم دانلود میکنم ینی 256
2.5 گیگ ماهی 10 تومنه
البته من با گوشی وصل نمیشم و مدم دارم نمیدونم با گوشی چینی چجوری میشه
ولی با گوشی HTC و sonyericson وصل شدم مثل مودم خوب بودن

فقط توجه کن گوشیت اگه gprs باشه نهایت تا 114 وصل میشه ولی edge باشه تا 460 وصل میشه

ضمنا الان همراه اولم edge داره که اونم مثل ایرانسل با سرعت بالا وصل میشه
ولی طبق تجربه شخصیم ایرانسل اینترنتش بهتره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خوب پس من برم سیم کارت ایرانسل بخرم حالا می مونه گوشی خوب دوست عزیز گوشی سونی اریکسون باشه یا نوکیا نگاه کنید بیشتر از 100 هزار نشه مودم هم داشته باشه دوستان عزیز تا 120 هم شد مشکلی نداره نگاه کن اون سرعت ربطی به گوشی نداره دوست عزیز ایرانسل فناوری edeg داره و همراه اول جی پی ار اس داره این دو تا سرعت فرق می کنه دوست عزیز 115.2 همراه اول 460.8 ایرانسل گفتی که همراه اول ای دی ایج راه انداخته دوست عزیز

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز یعنی زدید با مودم وصل شدم منظورتون گوشی را به کامپیوتر وصل کردید و مثل یک مودم عمل کرد و با جی پی ار اس 30 تا ثانیه ای دانلود کرد همینه لطفا بیشتر مبحث را بشکافید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خوب پس من برم سیم کارت ایرانسل بخرم حالا می مونه گوشی خوب دوست عزیز گوشی سونی اریکسون باشه یا نوکیا نگاه کنید بیشتر از 100 هزار نشه مودم هم داشته باشه دوستان عزیز تا 120 هم شد مشکلی نداره نگاه کن اون سرعت ربطی به گوشی نداره دوست عزیز ایرانسل فناوری edeg داره و همراه اول جی پی ار اس داره این دو تا سرعت فرق می کنه دوست عزیز 115.2 همراه اول 460.8 ایرانسل گفتی که همراه اول ای دی ایج راه انداخته دوست عزیز
نه

غیز از اینکه اپراتور باید edge باشه گوشی هم باید edge رو ساپورت کنه وگرنه با بیشتر از 114 نمیتونه وصل بشه

الان توی تهران تقریبا همه جا همراه اولم edge هست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز یعنی زدید با مودم وصل شدم منظورتون گوشی را به کامپیوتر وصل کردید و مثل یک مودم عمل کرد و با جی پی ار اس 30 تا ثانیه ای دانلود کرد همینه لطفا بیشتر مبحث را بشکافید
نه منظورم اینه که مودم خریدم

یه سری مودم usb هست که سیمکارت میخوره مخصوص اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق سیم کارته
ینی بجای اینکه گوشی رو وصل کنید به پیسی مودم میخرید مودمو وصل میکنید

اینجوری باطری گوشی هم خراب نمیشه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یک نمونه از همین مودم ها در فروشگاه پرشین تولز
http://shop.persiantools.com/network/wireless_communication/D-link-3-75HSUPA-USB-ADAPTER-DWM-156

files_products_DWM-156-1%5B31c0056bfbe10f635718a04f152c5c66%5D.jpg

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز مودم شما هم همینه یا نه خوبه 80 هزار تومان بدم ارزش را دارد یا نه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یعنی اگر یک سیم کارت که همین تامین تلکام است بیایید 5.2 مگ را ساپورت می کند درسته چون خودشان گفته اند تا 7.2 مگ را ساپورت می کند ارزش را دار بخرم یا نه دوست عزی راستی ازش میشه به عنوان فلش مموری و تلفن هم استفاده کرد ایا درسته

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
والا اینی که من دارم که 3g نداره و من فقط از edge استفاده میکنم
من یه مودم چینی خوب با گارانتی یک ساله تعویض (که واقعا گارنتی بود چون یک بار خراب شد تعویض کرد برام) خریدم 85 تومن

اینکه دی لینک هست و 3g داره خب به نظر من ارزششو داره تازه رم ریدر هم هست

مکالمه بعضی هاشون دارن بعضی هاشونم ندارن
ولی به درد مکالمه نمیخورن و صدا مثل آدم آهنی میشه توش
بیشتر واسه همون اینترنت خوبه

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
پس اینو بخرم جواب میده راستی تا چند گیگ فلش مموری می خوره عزیز نگاه کن پول پست هم به 80 اضافه می شود یا نه این قیمت تمام است

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
تو مشخصاتش نوشته 8 گیگ
نوشته 3000 تومنم هزینه پست هستش

حالا اینو نخری خوب نباشه یا گرون باشه بندازی گردن منا :دی

یه چند جا دیگه قیمت بگیر بعد بخر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کجا قیمت بگیرم شما که وارد تری دوست عزیز لطفا به ما بگو کجا بگیریم با تشکر از شما دوست عزیز واسه پاسخ گویی سریعتان

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز قیمت ها که همان هستند نگاه کن فروشگاه پرشین تولز مگر معتبر نیست که می گی جنس بد بود بگی ما مگر خودت تا الان جنس از این ها نخریدی راستی دربارهی علی متین که میگه 10 تا 20 هزار دلار در می اره نگاه کن گفته اطلاعاتی دربارهی گوشی داره که به شرکت های خارجی می فروشه مثلا شما که واردی چه اطلاعاتی هستند که ارزش دارند مثلا یک مثال بزنید دوست عزیز

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
راستی در این ادرس اولی خوب زده مودم فناوری نسل 3.7 g را دارد و بعد نوشته بیشترین سرعت اتصال 460.8 این با همان edeg خودمان هم که می شود اتصال پیدا کرد دوست عزیز من مودمی را می خواهم از فناوری نسل سه یا همان 3 g پشتیببانی کند چون که تامین تلکام خواهد امد اپراتور سوم را می گم ان سرعتش از ایرانسل بیشتر است

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
این مودم پرشین تولز زده 3g داره
من نگفتم بده گفتم از این مودم استفاده نکردم و بالاخره هندونه در بستس
واسه من یه مارک چینیه که البته توسط یه شرکت ایرانی به نام نیکسان عرضه میشه
ازش راضیم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خوب ادرس سایت ان را بده دوست عزیز راستی جواب ما را ندادی متین چه جوری اون قدر درامد داره

بالا