• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام خدمت بازدید کنندگان گرامی نگاه کنید من یک سوال دارم . یکی از بهترین فروم های دنیا در زمینه وبمستری و کلا هر چی مربوط به کسب درامد می شود خوب دیجیتال پوینت می شود که ادرس این است
Online Internet Marketing & Search Engine Optimization Forum
حالا سوال من این است که کسانی مثل من انگلیسی خیلی خوبی ندارند باید چه کار کنند .
مثلا من با مترجم گوگل ادرس سایت را می زنم . و کل سایت را ترجمه می کنه ولی اصلا نمیشه متوجه بشی چی گفته است .
حالا می خواستم بدانم ایا روشی است که بتوانم متن ها را معنی کدام و بخوانم .

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
خب عزیز باید تا حدی انگلیسی بلد باشی از گوگل ترسنلیت هم میشه کمک گرفت

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
با سلام خدمت بازدید کنندگان گرامی نگاه کنید من یک سوال دارم . یکی از بهترین فروم های دنیا در زمینه وبمستری و کلا هر چی مربوط به کسب درامد می شود خوب دیجیتال پوینت می شود که ادرس این است
Online Internet Marketing & Search Engine Optimization Forum
حالا سوال من این است که کسانی مثل من انگلیسی خیلی خوبی ندارند باید چه کار کنند .
مثلا من با مترجم گوگل ادرس سایت را می زنم . و کل سایت را ترجمه می کنه ولی اصلا نمیشه متوجه بشی چی گفته است .
حالا می خواستم بدانم ایا روشی است که بتوانم متن ها را معنی کدام و بخوانم .

بیشتر کاربرای اونجا (به جز با سابقه ها) انگلیسی سلنگ حرف میزنند و مثلا به you میگن U و... برای اینکه متوجه بشید چی میگن بهترین کار همون یادگیری زبانه.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز من خودم زبان انشالله می خواهم شروع کنم به یادگیری ولی زمان خیلی می برد . ولی می خواهم ببیینم هیچ راه دیگری نیست .
مثلا این نرم افزار ترنسلیت که تبلیغش را خیلی از سایت ها می کنند .

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
دوستان عزیز من خودم زبان انشالله می خواهم شروع کنم به یادگیری ولی زمان خیلی می برد . ولی می خواهم ببیینم هیچ راه دیگری نیست .
مثلا این نرم افزار ترنسلیت که تبلیغش را خیلی از سایت ها می کنند .
اونقدر هم سخت نیست شما اگه تو کار زبان بری و اون سایت رو چند هفته بررسی کنی میبینی 70 درصد کلمات تکرار میشن و براحتی میتونی بفهمی چی دارن میگن
شما رو زبان کار کن ضرر نمیکنی

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
این نرم افزارها بهتر از گوگل ترجمه نمیکنند!
بهترین کار تقویت زبان هست

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
باشه سعی می کنم زبانم را تقویت کنم ولی یک سوال ایا سایتی در ایران نیست پست های این سایت را ترجمه کنه

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
همون طور که دوستان گفتند تنها راه تقویت زبان است ، انجمن درباره آنلاین مارکتینگ می خوای WarriorForum - Internet Marketing Forums یکی از بهترین هاست.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
همون طور که دوستان گفتند تنها راه تقویت زبان است ، انجمن درباره آنلاین مارکتینگ می خوای WarriorForum - Internet Marketing Forums یکی از بهترین هاست.

دوست عزیز ممنونم که شما این انجمن را معرفی کردید ولی متاسفانه زبانم خوب نیست . انشالله وقتی خوب شد ازش استفاده های لازم را می برم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان این دوست عزیز مون که انجمنی را معرفی کرد من رفتم با گوگل ترنسلیت یک ذره را ترجمه کردم و اطلاعات خوبی در ان بود . چرا کی مثلا انجمن نمی گذارد و مطالب این گونه سایت ها را ترجمه نمی کنه می تونه غوغا کنه
در این انجمن دومی بیش از 45 هزار عضو انلاین وجود داره

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تو دی جی اغلب کسایی که اونجا هستن هندی یا پاکستانی هستن الان یکسالی می شه عین مور ملخ ریختن نتیجش این شده که فرم قوانین سفت و سخت گذاشته تکون بخری بن می شی یا اخطار قبلش خیلی عالی بود مطالب مفیدی داره مخصوصا در زمینه سیو
وریر هم خوبه اما بیشتر مطالب خوبش فروشیه اما بعنوان مرجع میشه ازش استفاده کرد
اره کار خوبیه چن نفر جمع شن برا ترجمه زودتر نتیجه میده
اگه یه تاپیک تو پی تی بزنی مطالب رو بزاری برا ترجمه هم خوبه اما فرم واقعا موثره

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اره شما هم درست می گوید اگر واقعا گروهی جمع شود . و بخواهد مطالب این دو تا انجمن را ترجمه کند بازدید خوبی می گیرد . چون مطالب بسیار خوبی داخل ان است و می شود استفاده های خوبی ازش کرد .

بالا