• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک سوال

HELLIX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه !
راستش این چیزی که مطرح می کنم به عنوان مشکل نیست. فقط یه چیز عجیب غریبه!
من گوشیم رو خاموش کردم و برای امتحان یه زنگ به همون شماره زدم. ولی به جای اینکه پیغام ( دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد ) رو بشنوم ، پیام ( شماره مورد نظر در شبکه وجود ندارد ) رو شنیدم.:blink:
با چند تا تلفن دیگه و حتی با گوشی رفیقم هم به همون شماره زنگ زدم ولی باز نتیجه همون بود.

گوشیم K750 و سیم کارتم هم IR-TCI و 09124 هستش
حالا به نظر شما این به خاطر چیه؟ و اصلا مشکل حساب میشه؟ البته این قضیه خیلی جاها به دردم می خوره و میشه کلی ازش سوء استفاده کرد!!!!:rolleyes::D

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ای بابا مشکل همش از مخابراته!!!!....موبایل رفیقم رو یک بار میگیرم میگه خاموش است...بعد 3 ثانیه بعد از او واسم اس ام اس میاد...ساعت 5 بعد از ظهر اس ام اس میدی طرف ساعت 3 بعد از نصف شب دریافت میکنه زنگ میزنه به ما دعوا!!!!...اونوقت جالبه ریپورت همون اس ام اس ساعت 7 صبح اومد!!!!....یک مدته دوباره وضع این irtci ها به هم ریخته!!!!

HELLIX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه این قضیه واسه یه دقیقه و یه ساعت و یه روز نیست!
البته من دو سه روزه که متوجه این مورد شدم. در ضمن برای من مشکل حساب نمیشه و بعضی مواقع برام مفید هم هست!!!:lol::lol::lol:
فقط یه کم نگرانم که نکنه سیم کارت یا گوشیم مشکلی داشته باشه :f34r:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
فقط یه کم نگرانم که نکنه سیم کارت یا گوشیم مشکلی داشته باشه

نگران نباش!!!!...فکر نمیکنم مشکل حادی باشه!!!!...کاش مال منم اینجوری بود!!!...بیا سیمکارت هامونو عوض!!!!...لول

بالا