با سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز
خواستم یک از بهترین سیستم های همکاری در فروش در ایران را بهتون معرفی کنم .
این سیستم تقریبا جدیده ولی مطمئنم تا حالا نامی برای خود در دل همه وبمستر ها باز کرده است
من با اکثر سیستم های همکاری در فروش کار کردم ولی نظیر این سیستم رو جایی ندیده ام .
به هیچ وجه قصد تبلیغات این سیستم رو ندارم . هدفم اینه که به تازه کارها بهترین سیستم رو معرفی کنم
تا اونا هم بتونن در اینترنت درآمدی داشته باشند .
اسم این سیستم میزبان مارکت است . شاید برای حرفه ای ها این سیستم تکراری باشد . ولی به هر حال چون این سیستم جدیده این امکان رو داشت که بقیه هم از اون با خبر باشند .
من با خیلی از سیستم ها کار کردم . از اشکالات فراوانی که در همه آنها وجود داشت می توان از ضعف پشتیبانی ، دیر ارسال کردن بیش از حد محصول به مشتری ، تکراری شدن محصولات ، نداشتن امکانات لازم ، قیمت های بالای محصولات و ...
من به هیچ وجه در سیستم های دیگر فروش خوبی نداشتم ، ولی به دلیل شیک بودن بنر ها و محصولات جدید میزبان مارکت تونستم در عرض یک ماه 450,000 تومان فروش داشته باشم.
از مزایای سیستم میزبان مارکت می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1. ارسال سریع محصول
2. پشتیبانی سریع و 24 ساعته
3. کسر نشدن هزینه ارسال محصولات برگشتی ( که اکثر سیستم ها این هزینه را از فروشنده همکار کسر می کنند )
4. بنر های بسیار زیبا که باعث جذب مشتری می شود
5. محصولات جدید که در سستم های دیگر کمتر پیدا می شوند
6. قالب های بسیار زیبا و شیک - که قادر به ویرایش آن ها هستید - کمتر سیستم این امکان رو دارد
7. دارای پنل بسیار زیبا
8. امکان درج خبر در فروشگاه - امکان فرم تماس با ما در فروشگاه - پیوند لینک
9. و خیلی امکانات دیگر خودتون میتونید برید ببینید
اگر میخواهید شما هم یکی از خانواده میزبان مارکت باشید همین حالا عضو شوید
خواستم یک از بهترین سیستم های همکاری در فروش در ایران را بهتون معرفی کنم .
این سیستم تقریبا جدیده ولی مطمئنم تا حالا نامی برای خود در دل همه وبمستر ها باز کرده است
من با اکثر سیستم های همکاری در فروش کار کردم ولی نظیر این سیستم رو جایی ندیده ام .
به هیچ وجه قصد تبلیغات این سیستم رو ندارم . هدفم اینه که به تازه کارها بهترین سیستم رو معرفی کنم
تا اونا هم بتونن در اینترنت درآمدی داشته باشند .
اسم این سیستم میزبان مارکت است . شاید برای حرفه ای ها این سیستم تکراری باشد . ولی به هر حال چون این سیستم جدیده این امکان رو داشت که بقیه هم از اون با خبر باشند .
من با خیلی از سیستم ها کار کردم . از اشکالات فراوانی که در همه آنها وجود داشت می توان از ضعف پشتیبانی ، دیر ارسال کردن بیش از حد محصول به مشتری ، تکراری شدن محصولات ، نداشتن امکانات لازم ، قیمت های بالای محصولات و ...
من به هیچ وجه در سیستم های دیگر فروش خوبی نداشتم ، ولی به دلیل شیک بودن بنر ها و محصولات جدید میزبان مارکت تونستم در عرض یک ماه 450,000 تومان فروش داشته باشم.
از مزایای سیستم میزبان مارکت می توان به موارد زیر اشاره کرد :
1. ارسال سریع محصول
2. پشتیبانی سریع و 24 ساعته
3. کسر نشدن هزینه ارسال محصولات برگشتی ( که اکثر سیستم ها این هزینه را از فروشنده همکار کسر می کنند )
4. بنر های بسیار زیبا که باعث جذب مشتری می شود
5. محصولات جدید که در سستم های دیگر کمتر پیدا می شوند
6. قالب های بسیار زیبا و شیک - که قادر به ویرایش آن ها هستید - کمتر سیستم این امکان رو دارد
7. دارای پنل بسیار زیبا
8. امکان درج خبر در فروشگاه - امکان فرم تماس با ما در فروشگاه - پیوند لینک
9. و خیلی امکانات دیگر خودتون میتونید برید ببینید
اگر میخواهید شما هم یکی از خانواده میزبان مارکت باشید همین حالا عضو شوید