• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک شرکت یا صرافی برای شارژ سریع ویزا کارت معرفی کنید

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
خب از عنوان معلومه، دوستانی که خودشون یا کسی رو میشناسن که میتونه ویزا کارت کلاسیک رو شارژ کنه لطفا معرفی کنید.
حداکثر دیگه ۱۲ ساعت و البته من دنبال شارژ آنی هستم.
پرداخت بصورت: ریالی، آنلاین، وبمانی، بیتکوین
دریافت: واریز دلار ویزا به کارتی که دارم (دارای سویفت و حساب بانکی متصل)

payment24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
این خبر صحت نداره و همچنان صدور و شارژ ویزا کارت رو ادامه میدیم
موفق باشید

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام
این خبر صحت نداره و همچنان صدور و شارژ ویزا کارت رو ادامه میدیم
موفق باشید
من از سایتتون خونده بودم، حدس که نزدم.
حالا دوباره صادر میکنید مبارکه :)

ضمنا هیچ قسمتی برای شارژ ویزا پیدا نکردم یا مدت زمان شارژ و تعرفه و...

payment24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من از سایتتون خونده بودم، حدس که نزدم.
حالا دوباره صادر میکنید مبارکه :)

ضمنا هیچ قسمتی برای شارژ ویزا پیدا نکردم یا مدت زمان شارژ و تعرفه و...
این موارد رو میتونید از پشتیبانی آنلاین بپرسین و یا اینکه توی سایت تیکت کنید فورا بهتون پاسخ میدن

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,432
خب از عنوان معلومه، دوستانی که خودشون یا کسی رو میشناسن که میتونه ویزا کارت کلاسیک رو شارژ کنه لطفا معرفی کنید.
حداکثر دیگه ۱۲ ساعت و البته من دنبال شارژ آنی هستم.
پرداخت بصورت: ریالی، آنلاین، وبمانی، بیتکوین
دریافت: واریز دلار ویزا به کارتی که دارم (دارای سویفت و حساب بانکی متصل)
در سیستم بانکی چیزی به عنوان واریز به کردیت کارت ( مشابه کارت به کارت که در ایران هست) وجود نداره. کاری که سایت ها انجام میدن اینه که مبلغ مورد نظر شما رو به کارتت ریفاند میکنن. این مفهومش اینه که قبلا شما ازشون خرید داشتید و به هر دلیلی حالا اون پول رو برگشت دادن. سرعت این برگشت دادن، بستگی به بانک اونا و بانک شما داره. اما معمولا بیشتر از 12 ساعته.... در عرف بانکی، کار خوبی هم نیست. بانک ها از کارت هایی که زیاد بهشون ریفاند میشه خوششون نمیاد:D، حتی بعضی هاشون اگز تعداد ریفاند از یه حدی بیشتر بشه، از شما کارمزد میگیرن
مثل این سایت:
https://intexchange.ru/en/order/wmz_visamcusd
شما که حساب بانکی و وبمانی داری، 2 تا روش بهتر میتونی استفاده کنی. روش اول اینکه پول رو به حساب بانکیت واریز کنی ( اگه حسابت داخل اروپا باشه، معمولا از هر جای اروپا 12 ساعته پر میشه و 1.5 تا 6 یورو هزینه داره، بسته به اینکه بانکت چقدر بزرگ باشه)... روش دوم اینکه کارتت رو به حساب وبمانیت متصل کنی ( مشابه پی پال) ، من چند سال پیش برای پر کردن وبمانی این کار رو کردم، برای برعکسش ( از وبمانی به کارت) هم امکان پذیره. از اینجا:
https://cards.webmoney.ru/

بالا