• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک عدد شارژر فندکی نوکیا

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک عدد شارژر فندکی اصلی نوکیا دارم مال دو سه تا گوشی قبلیم ان96 بوده الان هم خودم دارمش من استفاده اصلا ازش استفاده نکردم گوشیمم اصلی بوده دو چیز داره 1. حرف نداره 2. مرگ نداره محصول اصلی هست تو عکس هم میتونید ببینید که هنوز سیماش هنوز تا خورده آکه آکه اون موقع قیمت کردم 55 تومن پارسال ولی الان این رو با قیمت پایه :20000 تومان برا فروش گذاشتم شارژرشم سوزنی کوچک هست

i89086_IMG0288.JPG

i89085_IMG0287.JPG

i89084_IMG0286.JPG

i89083_IMG0283.JPG

i89082_IMG0282.JPG

Last edited:

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
پشیمون نمیشیدا کمتر هم میدم قیمت به 30 کاهش یافت چون دیگه اومدم به یمتش پول لازمم

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
نرو پایین
دوستان خوب قیمت دادما

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
خریدار نبود یعنی یکی نیست شارژر فندکی بخواد

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان پول لازمم هر کس خواست یه تخفیف خوب بهش میدما

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان پول لازمم هر کس خواست یه تخفیف خوب بهش میدما

دوست عزیز من تا الان پست ندادم اسپم نشه که خودتون به نتیجه مورد نظر من برسید

من نمی دونم کجا و کی با چینین قیمتی به شما شارژر فندکی داده ولی باید بدونید شارژر فندکی برای نوکیا از 3000 تومن شروع میشه و من نهایت تا 21 تومن دیدم که هیچ کس هم ندیدم بیش از 7 تومن بالای شارژر فندکی برند نوکیا پول بده

حتی شارژر های فندکی اورجینال HTC هم در نمایندگی ها نهایت تا 30 تومن که نصفش براشون سوده خالص همون 30 روی تعداد زیر 14 میخرند باز هم کسانی که 800 پول گوشی میدند براشون سخته 30 تومن پول شارژر فندکی بدند و دنبال ارزون ترند و از مارک های متفرقه خرید می کنند

نمی دونم شما با چه دیدی این شارژر رو خریدید و با چه دیدی تاپیک زدید
نهایت قیمت گرون ترین باطری نوکیا 25 تومنه به فرض که با فندکی 3 تومنی خراب هم بشه میرید یه باطری آک اصلی میخرید البته با همون 3 تومنی ها هم من مدت زیادی کار کردم و شمکلی پیش نیومده

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
سیروس جان باشه اینم 20 ولی از این حرفت نمیگذرم خیال میکنی دزدیدم راستیتش مال ان96م بود فروختم به عموم اینو بهم داد بفروشم قیمت 20 تمام من نمیدونم شماها کجا قیمت میکنید که اینقدر ارزونه آدمی هم دیدم که هی از این شارژرا استفاده میکنه چون سونی اریکسون داره نشد به هر گوشی ای نمیخوره این حرفتم قبول ندارم که میگی کسی پول نمیده چرا میدن به وقتش یه کسی مثل شماها که یا مغازه هستین یا خونه به درد نمیخوره

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
سیروس جان باشه اینم 20 ولی از این حرفت نمیگذرم خیال میکنی دزدیدم راستیتش مال ان96م بود فروختم به عموم اینو بهم داد بفروشم قیمت 20 تمام من نمیدونم شماها کجا قیمت میکنید که اینقدر ارزونه آدمی هم دیدم که هی از این شارژرا استفاده میکنه چون سونی اریکسون داره نشد به هر گوشی ای نمیخوره این حرفتم قبول ندارم که میگی کسی پول نمیده چرا میدن به وقتش یه کسی مثل شماها که یا مغازه هستین یا خونه به درد نمیخوره

نمیدونم از کجای حرف من این برداشت رو کردید منظور من اینه گرون خریدید
اصلا این حرف شما ربطی به پست من نداشت :blink:

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
من میگم نره شما می گی بدوش

میگم نخریدم شما میگی خریدی

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
شارژر فندکی اینقدر گرونه ؟؟:blink:

خودم به شخصه 3 4 تا رو داغون کردم !:D

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
آره داداش این از اون دسته هست که دیر داغون میشه شما سه چهارتا خریدی دونه ای چند حداقل تو اون رنج خوبش 5 تومنه 4 میشه 20 تومن ولی این خرکاره ناسلامتی جزء لوازم جانبی گوشی بوده ها

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آره داداش این از اون دسته هست که دیر داغون میشه شما سه چهارتا خریدی دونه ای چند حداقل تو اون رنج خوبش 5 تومنه 4 میشه 20 تومن ولی این خرکاره ناسلامتی جزء لوازم جانبی گوشی بوده ها

اونا هم فابریک رو گوشی بودن .. البته نوکیا سوکت درشت بودن ...

ولی حتما این فرق داره ... هیچ گرونی بی علت نیست ...
بخرید آقا .. بخرید ...

up
:دی

king_v

Registered User
لایک‌ها
0
..............................

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1