کارت تی وی و کپچر و رادیو AOpen VA1000 POWER-F تایوانی
قیمت فقط 20000 تومن.
مهلت تست هم دارد.
عکس خودش
سایت سازنده
قیمت فقط 20000 تومن.
مهلت تست هم دارد.
عکس خودش
سایت سازنده
Last edited:
سلام
دلیل فروش که بی استفاده بودنش هست چون من از کپچرش استفاده میکردم که الان یه PMP دارم که کارم رو راه میاندازه ضمنا" مدت هاست که توی جعبه هست و کلا" زیاد کار نکرده.
در مورد گیرندگیش باید یه آنتن خوب بهش وصل کنی با آنتن سرخود شبکه هارو برفکی میگیره اگه شما فقط واسه تماشای تی وی میخوای یا باید یه کارت پیدا کنی که تیونر قوی داشته باشه یا باید یه تقویت کننده بگیری.
کلا" این کارت بیشتر بدرد کپچر میخوره.
بهر حال شما اگه خریداری هم تخفیف میدم هم مهلت تست.
من تهرانم.
كلا تيونر هاي كارتهاي TV ضعيف هستندسلام دوست عزیزم.
من کارت رو برای دیدن تی وی می خوام نه کپچر و خریدار هم هستم. آنتن پشت بوم هست ولی نمی دونم با کارت شما جواب میده یا نه! شما می تونی زحمت بکشی با آنتن پشت بوم تستش کنی ببینی جواب میده یا نه؟ در ضمن قیمت مد نظر شما با توجه به قیمتهایی که من گرفتم چقدره؟ یه قیمت مناسب بگو ببینم برام می صرفه اینو بگیرم یا برم نو بگیرم. البته قیمتهای الآن بازار رو در نظر بگیر نه قیمتی که کارت قبلا داشته!
ممنون از لطفت.
كلا تيونر هاي كارتهاي TV ضعيف هستند
معمولا 2 نوع چيپ هستند
1- چيپ Conextant كه كيفيت كمتري داره ولي نياز به انتن چندان قوي نيست آنتن معمولي روي پشت بام هم براش كافيه.
2- چيپ philips كه كيفيت بهتري داره ولي حتما يه آنتن قوي ميخواد مال من كه داره با آنتن 3 متري روي پشت بوم خوب كار ميكنه ولي تو دفترچش نوشته از تقويت ( بوستر آنتن) استفاده كنيد.
حالا بايد از اين دوستمون بپرسي كه چيپ تيونرش چيه؟