• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک عدد گوشی یا تبلت از چین وارد کنم ارزانتر واسمون درمیاد؟؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
بدون حاشیه من دوستان ایرانی چینی چندتایی دارم بگو خب ٍ آیا از چین بخوام یک گوشی مثلا گوشی Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150 بخرم و برام بفرستند ایا کمتر میشه نسبت به ایران بخرم؟؟؟الان قیمت دقیق این گوشی در بازار شیراز 1میلیون تومان دقیق میباشد حالا در بازار چین تا بخوان برام پست کنن این رفیقمون چقدر میشه؟؟؟
برای تبلت هم همین صدق میکند
سپاس

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درود
بدون حاشیه من دوستان ایرانی چینی چندتایی دارم بگو خب ٍ آیا از چین بخوام یک گوشی مثلا گوشی Samsung Galaxy Mega 5.8 I9150 بخرم و برام بفرستند ایا کمتر میشه نسبت به ایران بخرم؟؟؟الان قیمت دقیق این گوشی در بازار شیراز 1میلیون تومان دقیق میباشد حالا در بازار چین تا بخوان برام پست کنن این رفیقمون چقدر میشه؟؟؟
برای تبلت هم همین صدق میکند
سپاس
برندهایی که که معروف نیستند(مخصوصا برند های چینی) آره کمتر میفته ولی برند های معروف یا کمتر نمیفته یا اگه کمتر بشه خیلی کمه درصدش

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
برندهایی که که معروف نیستند(مخصوصا برند های چینی) آره کمتر میفته ولی برند های معروف یا کمتر نمیفته یا اگه کمتر بشه خیلی کمه درصدش
مثلا همین گوشی هایر 910منظورتونه؟؟
بابا من یه گوشی و یه تبلت و یه لپتاپ میخوام در اینده میخوام اگر واقعا اونجا قیمت مناسب باشه از همونجا برام پست کنن ؟!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
یه نفر نیست؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
داش صد درصد گرون تر در میاد!
من ی گوشی اپل رو حساب کردم اگر از اونجا بخره از اینجا گرون تر در میاد
ولی نمیدونم چرا:wacko:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مثلا همین گوشی هایر 910منظورتونه؟؟
بابا من یه گوشی و یه تبلت و یه لپتاپ میخوام در اینده میخوام اگر واقعا اونجا قیمت مناسب باشه از همونجا برام پست کنن ؟!!
گوشیو که گفتم اگه برند چینی و متفرقه باشه ارزونتر میفته ولی اگه برند معروف باشه اصلا به صرفه نیست چه بسا خیلی گرونتر بیفته.
تبلت هم مثل گوشی.
لپ تاپ رو فکر کنم گرونتر بیفته یا اگه کمتر بیفته درصدش خیلی کمه.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
داش صد درصد گرون تر در میاد!
من ی گوشی اپل رو حساب کردم اگر از اونجا بخره از اینجا گرون تر در میاد
ولی نمیدونم چرا:wacko:

گوشیو که گفتم اگه برند چینی و متفرقه باشه ارزونتر میفته ولی اگه برند معروف باشه اصلا به صرفه نیست چه بسا خیلی گرونتر بیفته.
تبلت هم مثل گوشی.
لپ تاپ رو فکر کنم گرونتر بیفته یا اگه کمتر بیفته درصدش خیلی کمه.
اخه با عقل جور درنمیاد طرف داره با همین اوردنهای برندها داره میلیاردی نون میخوره؟!!!!بعد اگه اینطوری باشه هیچ شرکتی اصلا هیچ فروشنده عمده ای هم گوشی وارد نمیکنه!!!!!!!

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اخه با عقل جور درنمیاد طرف داره با همین اوردنهای برندها داره میلیاردی نون میخوره؟!!!!بعد اگه اینطوری باشه هیچ شرکتی اصلا هیچ فروشنده عمده ای هم گوشی وارد نمیکنه!!!!!!!
چند تا فرق داره:
اونا عمده میخرن و از خود کارخانه معمولا-برا واردات ارز 2400-2500 ای میگیرن ولی شما بخوای بخری باید با دلار آزاد حدودا 3050 بخری-
فعلا این2 تا به فکرم اومد

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
بالا