میشه راهنمایی کنید که از کدوم قسمت اینارو تنظیم کنم؟لینک اروره ۴۰۴ میده
ایشون خودشون متوجه نشدن اصلا چی نوشتن
یعنی چی اسکریپ از اول کم میشماره؟ برا چی آخه!؟
صاحب سایت میتونه تنظیم کنه مثلا از هر ۱۰ کلیک یکیش رو بشماره، یا کلیک ها رو بعد از ۱۰ ثانیه بشماره، ایشون هم احتمالا متوجه این مساله شدن برای همین پست رو از سایتش پاک کرد
جان؟میشه راهنمایی کنید که از کدوم قسمت اینارو تنظیم کنم؟
خود مدیر سایتم.جان؟
الان شما کاربر هستید, صاحب سایتید چی هستین؟
ادبیاتت در حد فهم اندکت هست دیگه, مشخصه چه تیپ آدمی هستی و چجوری با کسایی که عضو سایتت شدن برخورد کردی که حالا مجبوری با این روش های احمقانه سایتت رو تبلیغ کنی که نتیجه منفی هم میده, اگر مثل آدم اول شخص مینوشتی معلوم میشد صاحب سایتی, برای چی از قول سوم شخص نوشتیخود مدیر سایتم.
از کدوم قسمت باید این تنظیمات رو اعمال کنم؟آدم باید در حد شعور و سوادش حرف بزنه.
پاکش نکردم ، برنامه نویس اسکریپت شاکی شد پاکش کردم.
یهسریا اینقدر احمق و بیشعور تشریف دارن که خودم که مدیر سایتم اومدم میگم اسکریپت سایت بی اعتباره و بر اساس دزدی نوشته شده.
بعد طرف فاز تخصص بر میداره میاد چرت و پرت مینویسه....
حد منو خوب فهمیدی آفرینادبیاتت در حد فهم اندکت هست دیگه, مشخصه چه تیپ آدمی هستی و چجوری با کسایی که عضو سایتت شدن برخورد کردی که حالا مجبوری با این روش های احمقانه سایتت رو تبلیغ کنی که نتیجه منفی هم میده, اگر مثل آدم اول شخص مینوشتی معلوم میشد صاحب سایتی, برای چی از قول سوم شخص نوشتی
خطاب به مخاطبین اگر دنبال دردسر نمیگردید عضو سایت takpopup نشید, مدیره به شدت نفهم و بی ادبی داره و خودش هم اعتراف کرده که کلیک هاتون رو کم می شماره!