• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک عمر سرمون کلاه رفت ! حرف های جالب تک پاپ آپ

zibatools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حرف های جالب سایت takpopup.ir

Opera Snapshot_2020-12-13_200355_takpopup.ir.png

نظرتون در رابطه با سیستم های کسب درآمد از پاپ آپ چیه؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
لینک اروره ۴۰۴ میده

ایشون خودشون متوجه نشدن اصلا چی نوشتن
یعنی چی اسکریپ از اول کم میشماره؟ برا چی آخه!؟
صاحب سایت میتونه تنظیم کنه مثلا از هر ۱۰ کلیک یکیش رو بشماره، یا کلیک ها رو بعد از ۱۰ ثانیه بشماره، ایشون هم احتمالا متوجه این مساله شدن برای همین پست رو از سایتش پاک کرد

zibatools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لینک اروره ۴۰۴ میده

ایشون خودشون متوجه نشدن اصلا چی نوشتن
یعنی چی اسکریپ از اول کم میشماره؟ برا چی آخه!؟
صاحب سایت میتونه تنظیم کنه مثلا از هر ۱۰ کلیک یکیش رو بشماره، یا کلیک ها رو بعد از ۱۰ ثانیه بشماره، ایشون هم احتمالا متوجه این مساله شدن برای همین پست رو از سایتش پاک کرد
میشه راهنمایی کنید که از کدوم قسمت اینارو تنظیم کنم؟

zibatools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جان؟
الان شما کاربر هستید, صاحب سایتید چی هستین؟
خود مدیر سایتم.
از کدوم قسمت باید این تنظیمات رو اعمال کنم؟آدم باید در حد شعور و سوادش حرف بزنه.
پاکش نکردم ، برنامه نویس اسکریپت شاکی شد پاکش کردم.
یهسریا اینقدر احمق و بیشعور تشریف دارن که خودم که مدیر سایتم اومدم میگم اسکریپت سایت بی اعتباره و بر اساس دزدی نوشته شده.
بعد طرف فاز تخصص بر میداره میاد چرت و پرت مینویسه....

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خود مدیر سایتم.
از کدوم قسمت باید این تنظیمات رو اعمال کنم؟آدم باید در حد شعور و سوادش حرف بزنه.
پاکش نکردم ، برنامه نویس اسکریپت شاکی شد پاکش کردم.
یهسریا اینقدر احمق و بیشعور تشریف دارن که خودم که مدیر سایتم اومدم میگم اسکریپت سایت بی اعتباره و بر اساس دزدی نوشته شده.
بعد طرف فاز تخصص بر میداره میاد چرت و پرت مینویسه....
ادبیاتت در حد فهم اندکت هست دیگه, مشخصه چه تیپ آدمی هستی و چجوری با کسایی که عضو سایتت شدن برخورد کردی که حالا مجبوری با این روش های احمقانه سایتت رو تبلیغ کنی که نتیجه منفی هم میده, اگر مثل آدم اول شخص مینوشتی معلوم میشد صاحب سایتی, برای چی از قول سوم شخص نوشتی :D

خطاب به مخاطبین اگر دنبال دردسر نمیگردید عضو سایت takpopup نشید, مدیره به شدت نفهم و بی ادبی داره و خودش هم اعتراف کرده که کلیک هاتون رو کم می شماره!

zibatools

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ادبیاتت در حد فهم اندکت هست دیگه, مشخصه چه تیپ آدمی هستی و چجوری با کسایی که عضو سایتت شدن برخورد کردی که حالا مجبوری با این روش های احمقانه سایتت رو تبلیغ کنی که نتیجه منفی هم میده, اگر مثل آدم اول شخص مینوشتی معلوم میشد صاحب سایتی, برای چی از قول سوم شخص نوشتی :D

خطاب به مخاطبین اگر دنبال دردسر نمیگردید عضو سایت takpopup نشید, مدیره به شدت نفهم و بی ادبی داره و خودش هم اعتراف کرده که کلیک هاتون رو کم می شماره!
حد منو خوب فهمیدی آفرین
من با آدمای بیشعور مثل بیشعورا حرف میزنم ، چون امثال تو ارزش احترام رو ندارن.
بی سواد جان یادت رفت بگی از کدوم قسمت این تنظیماتو اعمال کنم ، انقدر بی سواد و بی شعور هستی که نمیفهمی این سیستما سرتا پای کدش لایسنس داره و نمیشه به کدش دسترسی پیدا کرد.
و بیشعور جان ، بله من خودم گفتم کلیکا رو کم میشماره سیستمم و 50 درصد باید به پنلشون خودشون محاسبه داشته باشن، بی سوادی بسکه
میشه مثال بزنی مثلا با اونایی که عضو سایتم شدن ، چطور برخورد کردم؟بازم شعر گفتی؟ نمیتونی در حد شعور و سوادت اظهار نظر کنی؟

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
تا اونجایی که من می دونم اسکریپتی که قبلا خودم کار کردم و سایتی که داشتم مشکل از اسکریپت نیست اسکریپت پاپ اپ بگونه ای نوشته شده که شما الویت می دهید کدام پاپ اپ اول باز بشه کدام پاپ اپ دوم و یا سوم و اینکه بعد از چند ثانیه محاسبه بشه و تنها راهی که یک پاپ آپ محاسبه نشه اینکه شما اصلا برای اون پاپ آپ مبلغی نذارین و صفر بذارید و یا اینکه از کد iframe در اسکریپتتون استفاده کنید و اینکه راه دیگر شما در تنظیمات اسکریپت تنظیم کنید که در طول روز یک آی پی چند بار محاسبه بشه ، این توضیحاتی که دادم مربوط به تجربه اسکریپتی که خودم استفاده کردم میگم

بالا