ariobarzan1
Registered User
سلام
سابقه کار فروشگاه سه سال
رنک یک
اصلا براش هیچ تبلیغی نکردم و نمی کنم
اکثر محصولاتش ایندکس شده است
اگر از دوستان کسی می تونه تبلیغ کنه و سایت پر بازدید و خوبی داره در خدمتش هستم
فقط با یک نفر می تونم کار کنم
پنل اختصاصی پارس پیک به فروشگاه متصل هست
تا الان با یک فروم کار می کردم که فعالیت نداشت فروش هم نمی تونست داشته باشه توافقی کنسل کردم
لطفا اگه سایت یا موقعیت تبلیغ خوبی دارید برام بگذارید اگه دیدم خوبه در خدمتتون هست
توجه:
اگه واقعاً بازدید درست و تبلیغ و وقت و فعالیت دارید می تونم در اختیارتون قرار بدهم
وگرنه خودش همینطوری هم تک و توک فروش داره
تبلیغ کردن و ساخت بنر و نمی دونم هر کاری خواستید به عهده خودتون هست بنده فقط فروشگاه با سرعت بسیار بالا در باز شدن صفحات با محصولات بسیار خوب حدود 500 محصول در اختیارتون قرار می ده
پنل همکاری هم که در پارس پیک هست که به راحتی می تونید میزان فروش و غیره رو مشاهده کنید
نکته مهم:
این فروشگاه هیچ ربطی به سیستم همکاری در فروش DVDCLoob.ir که اخیرا اینجا گذاشتم نداره
محصولات فروشگاه:
مستند سریال ایرانی کارتون صوتی و سخنرانی و آموزشی
محصول غیر مجاز نیست اش خیالتون راحت باشه
اگر سایت یا امکان فعالیت خوب دارید اعلام بفرمایئد یا اینجا یا در پیام خصوصی
نام فروشگاه: محصول
لینک فروشگاه:
http://Mahsol.ir
با تشکر
سابقه کار فروشگاه سه سال
رنک یک
اصلا براش هیچ تبلیغی نکردم و نمی کنم
اکثر محصولاتش ایندکس شده است
اگر از دوستان کسی می تونه تبلیغ کنه و سایت پر بازدید و خوبی داره در خدمتش هستم
فقط با یک نفر می تونم کار کنم
پنل اختصاصی پارس پیک به فروشگاه متصل هست
تا الان با یک فروم کار می کردم که فعالیت نداشت فروش هم نمی تونست داشته باشه توافقی کنسل کردم
لطفا اگه سایت یا موقعیت تبلیغ خوبی دارید برام بگذارید اگه دیدم خوبه در خدمتتون هست
توجه:
اگه واقعاً بازدید درست و تبلیغ و وقت و فعالیت دارید می تونم در اختیارتون قرار بدهم
وگرنه خودش همینطوری هم تک و توک فروش داره
تبلیغ کردن و ساخت بنر و نمی دونم هر کاری خواستید به عهده خودتون هست بنده فقط فروشگاه با سرعت بسیار بالا در باز شدن صفحات با محصولات بسیار خوب حدود 500 محصول در اختیارتون قرار می ده
پنل همکاری هم که در پارس پیک هست که به راحتی می تونید میزان فروش و غیره رو مشاهده کنید
نکته مهم:
این فروشگاه هیچ ربطی به سیستم همکاری در فروش DVDCLoob.ir که اخیرا اینجا گذاشتم نداره
محصولات فروشگاه:
مستند سریال ایرانی کارتون صوتی و سخنرانی و آموزشی
محصول غیر مجاز نیست اش خیالتون راحت باشه
اگر سایت یا امکان فعالیت خوب دارید اعلام بفرمایئد یا اینجا یا در پیام خصوصی
نام فروشگاه: محصول
لینک فروشگاه:
http://Mahsol.ir
با تشکر
Last edited: