• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یک مشکل اساسی با درایو کامپیوتر که هرکی حلش کنه جایزه داره!

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
یکی از درایوهای هارد من توش یک فولدر بود که حاوی 6گیگ برنامه بود! بعد از اینکه یک تم برای ویندوز نصب کردم و بعد از یه مدت ویندوز ریختم دیدم که اون درایو محو شده ولی حجمش رو هنوز درایوم نشون میده ! بهتر بگم که یه جورایی تو مایه های Hidden شدن ولی با این تفاوت که اصلا نمیشه اون فولدر رو مشاهده کرد ؟! حتی ویندوز هم که دوباره عوض کردم درست نشد!!!!

اساتید کامپیوتر لطف کنن بگن که چیکار باید بکنم تا درایورم دوباره نمایش داده بشه ؟!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از bad_sectore :
سلام.
یکی از درایوهای هارد من توش یک فولدر بود که حاوی 6گیگ برنامه بود! بعد از اینکه یک تم برای ویندوز نصب کردم و بعد از یه مدت ویندوز ریختم دیدم که اون درایو محو شده ولی حجمش رو هنوز درایوم نشون میده ! بهتر بگم که یه جورایی تو مایه های Hidden شدن ولی با این تفاوت که اصلا نمیشه اون فولدر رو مشاهده کرد ؟! حتی ویندوز هم که دوباره عوض کردم درست نشد!!!!

اساتید کامپیوتر لطف کنن بگن که چیکار باید بکنم تا درایورم دوباره نمایش داده بشه ؟!
پارتيشن مجيك نصب كن ببين تو چه حالتي بيد.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
از اون موقع سیستمت رو ویندوز اسکن کرده؟ اگر اینجوره به احتمال زیاد فایلهات رو توی پوشه ای به نام chk0001 dh یا یک شماره دیگه ریخته که البته با اکسپلورر ویندوز قابل دیدن نیست و باید از برنامه هایی مثل acdsee یا nc استفاده کنی

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ممد جان!
نه از آن موقع کامپیوتر من را اسکن نکرده ویندوز ! و با نرم افزار ACDSEE و ... هم تست کردم اما فایده ای نداشته!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با يه ديسكت بوت داس بيا بالا و DIR بگير ببين مي توني ببيني!!!!
يا تو همون داس سرچ بكن اون پسوند فايل را ببين پيدا مي كنه!!!!
اگر پيدا كردي مي توني توي همون داس به يك جاي مناسب كپي كني!!

بالا